αν μενεις σχετικα κοντα μπορει να ειναι και αυτος ο λογος!Quote:
χααχαχαχαχ...πόσο γέλασα......μου ήρθε η ζέστη μέχρι εδώ!!!!!!!γι'αυτό καίει ο τόπος!!!!:wink1::wink1::tumble:
Printable View
αν μενεις σχετικα κοντα μπορει να ειναι και αυτος ο λογος!Quote:
χααχαχαχαχ...πόσο γέλασα......μου ήρθε η ζέστη μέχρι εδώ!!!!!!!γι'αυτό καίει ο τόπος!!!!:wink1::wink1::tumble:
Κορες σημερα εχετε ρεντα βλεπω αλλα δυστυχως εχω δωσει ραντεβου να παω σινεμα κ θα σας αφησω.Θα τα πουμε μετα.Φιλακια!
Ξεδιααααντροπηηη!!! Χαχαχαχαχ
Δεν ειναι οτι ειχα θεμα αλλα τωρα η αυτοπεποιθηση ειναι πιο ψηλα απο πριν!! ;)
Εγω που πηγα στο νοσοκομειο οταν με επιασε κολικος με μια βρακα που εμοιαζε με τεντοπανο τι να πω???
Ολες μαζι εξαφανιστηκατε???
γεια σας :) αν κ ειχα χαλια διαθεση γιατι ο μικρουλης μου ειναι αρωστουλης, σας διαβασα λιγο κ χαμογελασα! με το θεμα βρακι! σημερα αντιμετωπισα ενα προβληματακι στη δουλεια χιχιχι κ εγω. λοιπον ειμαι αδιαθετη κ με επιασε ξαφνικη αιμοραγια (μαλλον απο τα βαρη που σηκωνα) χρησιμοποιησα οτι αποθεματα ειχα μαζι μου κ παλι δεν με εφτασαν κ βγηκα στο ερανο :P .το αστειο ομως δεν ηταν αυτο.οκ πολλες γυναικες εκει κατι βρεθηκε. το θεμα ειναι οτι οταν με το καλο μαζευτηκα,φτιαχτηκα κ λεω ωραια θα κανω τωρα το διαλειμα μου. παω στη τραπεζαρια κ πριν κατσω στη καρεκλα μου επεσε το εσωρουχο!!!!! επεσε τελειως φοραγα κ μια φαρδια πατελονα ουτε να περπατησω δε μπορουσα χαχαχα βρηκα δικαιολογια κ πηγα ξανα τουαλετα κ το εδεσα κομπο! κ στα 2 πλαγια για να μου σταθει! αυτο με το κομπο το ειχα κανει στο 4μηνο κ σε σουτιεν.δεν ειχα τι να βαλω να βγω απο το σπιτι κ εδεσα ενα κομπο στα πλαγια γιτι δε προλαβαινα να το στενεψω. αλλα χαχαχαχαα να που χρειαστηκε σε ολο το σετ :P
ada εγώ δεν είχα σεμνά βρακιά για το νοσοκομείο παρά 1-2 που τα είχα πάρει επιτούτου καθώς επίσης και νυχτικα δεν είχα αλλά ας είναι καλά η μανούλα μου,και καινούρια σλόγκι είχε και τρις χαριτωμένα γιαγιαδίστικα νυχτικά με ασορτί ρομπίτσα :D και έτσι βολέυτηκα γιατί ήταν χαζομάρα να αγοράσω καινούρια μόνο κ μόνο για το νοσοκομείο αθώς μετά θα είναι τεράστιαααααααααααααα,φαν� �άσου όταν μου έβγαλαν τους ορούς/καθετήρες και λοιπά φόραγα κάτι απλές μακό μπλούζες που είχα κόψει το λαιμό κ τα μανίκια για να μην με πιέζουν πολύ και φέτος που τις δοκίμασα,όπως τις φόραγα έβγαιναν από τους ώμους και κατέληγαν στο πάτωμα ,σκέψου πόσο τεράστιεσ μου είναι πια!
Τα νυχτικα που ειχα παρει για το νοσοκομειο τα φορεσα φετος και ημουν γελοια.φορεσα και τη στολη του νοσοκομειου που την ειχα κανει ειδικη παραγγελεια και το παντελονι δεν στεκεται πανω μου.και να σκεφτειτε οτι οταν τη φοραγα δεν ημουν στα 157 κιλα.
αχ ποτε θα λεω και εγω οτι μου πεφτουν τα ρουχα και δεν στεκει τιποτα επανω μου!
βλεπετε εγω επερνα ολο ρουχα με λαστιχο και τωρα μονο κανω ενα κομπο στο λαστιχο και οκ στενεψε!
Αντε καλλλιοπακι 3 κιλακια εμεινα και θα δεις το 12.
Ειμαι σαν ζομπι.καληνυχτα!!!!
Καληνύχτα τσούπρες και καλό ξημέρωμα.
Εγω παλι εχω ολα τα νουμερα εσωρουχα κ ρουχα απο τα 65 κιλα μεχρι τα 130.Τα καλα σετ εσωρουχα τα κραταγα,ετσι κ αλλιως δεν μπορουσα να τα δωσω.Ρουχα ομως εδινα τα περισσοτερα καθε φορα δυστυχως..
Ειδα μια πολυ ωραια ρομαντικη ταινια με ευτυχισμενο τελος"δικος σου για παντα"ο ελληνικος τιτλος κ ριξαμε κ το γελιο της αρκουδας με τη φιλη μου κ την ξαδελφη της κοροιδευοντας τις μεγαλες αγαπες ,την αναγκη για σεξ που μεταφραζεται σ'αγαπω κλπΝα δειτε την ταινια μονο για τον πρωταγωνιστη!Φιλια,καλο υπνο!
καληνυχτες και απο μενα!
'νυχτααααα