Μπα μόνο με τα αγγλικά το έχω δυστυχώς!! Αλήθεια υπάρχει στο amazon το αμερικάνικο? Αν είναι να το ψάξω εκεί, μια χαρά είναι και το amazon...Ευχαριστώ για το τιπ!!:thumbup:Quote:
Originally posted by Μάριος
Ναι αστα να πάνε μονο απο Ευρώπη τελικά μπορεί να έρθει ελλάδα. Οπότε προτιμήστε το αγγλικό η καμιάς άλλης γλώσσας αν γνωρίζετε και τα υπόλοιπα ας τα επιχειρήσουμε να τα βρούμε στο άμαζον, οπως βρήκε η Μαρία τα αμερικάνικα.Quote:
Originally posted by mendom76
Νομίζω όμως οτι απο Αυστραλία δεν μπορούμε να παραγγείλουμε για να τα στείλουν Ελλάδα...:sniff:Quote:
Originally posted by Μαρία.
Μήπως να κοιτάζατε και της Αυστραλίας; Εγώ που έχω σε δισκάκι το πρώτο πρώτο πρόγραμμα των πόντων (που έχουν βγάλει τα ww Αυστραλίας & Ν. Ζηλανδίας) περιλαμβάνει και ελληνικά φαγητά. Το προτείνω μιας και στην Αυστραλία έχουμε αρκετά πατριωτάκια μήπως τα εκεί ww έχουν προσθέσει και πάλι ελληνικά φαγητά στο νέο πρόγραμμα των πόντων.
Προσωπικά θα έλεγα αν γνωρίζετε καμιά άλλη γλώσσα πλην των αγγλικών καλά να προτιμήσετε αυτή και όχι την αγγλική Εκεί η κουζινα τους είναι πολύ διαφορετική απο την ελληνική, δεν θα σας καλύπτει ο σύντροφος διατροφής! Βέβαια δεν ξέρω και με τις άλλες εκδόσεις τι γίνεται αλλά ακόμα και η γερμανική πρέπει να είναι πιο κοντά στις ελληνικές μαγειρεμένες μερίδες. ʼσε που στο αγγλικό επειδή οι άγγλοι τρώνε κυρίως σε μεγάλες αλυδίσες εστιατορίων ο κατάλογος δεν το πάει με βάση το είδος του φαγητου και την μερίδα αλλά με βάση τα φαγητά κάθε εστιατορίου. Μερικά ονόματα δεν τα καταλαβαίνω καν λολ...
Οπότε συμβουλή. ψάξτε όλα τα ευρωπαικα και βρείτε ποιο σας ταιριάζει!
Εκτός αν παραγγείλετε όλο το αμερικάνικο απο άμαζον, νομίζω υπάρχει όλο το πακέτο!
Διαλέγετε και παίρνετε!