Ε φυσικα +500! Το περιμενα δεν λεω... αλλα ηταν και παλι σοκαριστικο...
55.9
Printable View
Ε φυσικα +500! Το περιμενα δεν λεω... αλλα ηταν και παλι σοκαριστικο...
55.9
Καλημερα.Σημερα ξεκολλησα λιγο απο το ενοχλητικο 70,2, μετα απο ουτε κι εγω ξερω ποσες μερες.Με εδειξε 70 στρογγυλο.
-800
συγχαρητήρια κορίτσια!!!!!!!!!!εμένα με έδειξα πιο κάτω η ζυγαριά αλλά μετά απο πσκ πάντα ξαναγυρνάει στα ιδια οπότε την δευτέρα θα δω αν θα αλλάξω το τικερ
84.4 σημερα στη δουλεια,
δεν μπορω να βλεπω το 87+
θα ζυγιζομαι στη δουλεια που δειχνει περιπου οσο του διαιτολογου)
αραια κ που ντυμενη φαγωμενη κτλ...
η νεα ζυγαριατου σπιτιου εφυγε απο το σπιτι τωρα! με συγχιζει :D
Kαλημερα κουκλες!
-600 γρ σημερα...
55.3 αντε να δουμε γιατι παντα το σ/κ ειναι θανατηφορο.
mprabo πηνελοπη!
δεν το χα σκεφτει οτι ισως φταινε τα σαβ/κα χμ
ΥΓ σε λιγο ζυγισμα στη δουλεια...
Καλημερα κι απο μενα.Η σημερινη μερα ειναι ιστορικη.:P
Επιτελους ειδα 6αρακι! 69.9.:P
constance μπραβο!
εγω εχω παρει ζυγαρια μαζι!(τη κρυβω μη τη δουν οι καμαριερες και μετα μας κοιτανε κ ψαχνουν αν ειμαστε χοντρες!χιχιχιχι,η μαμα μου με κραζει που δε χαλαρωνω ποτε αλλα τι ξερει αυτη ειναι κοκαλιαρα,μιλαμε την ειδα με μαγιω κ εμεινα,ουτε χαλαρωση ουτε κοιλιτσα η τυχερη).
σημερα ειμαι 57.5 βεβαια δε νομιζω οτι θα παιρνω καθε μερα μισο κιλο.νομιζω οτι απλα ανεβηκα κ καποια στιγμη εκει στο 58 ελπιζω να σταθεροποιηθω..
Ευχαριστω granitoula.Δε θα περνεις καθε μερα μισο κιλο ειναι η πρωτη μερα απλα που εφαγες ελευθερα.Κοιτα να περασεις καλα και μην αγχωνεσαι με τα κιλα μια χαρα τα πας.:)
κοιτα το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι οταν γυρισω θα χω περιπου δεκα μερες να ερθω στα ισια μου μεχρι να ξαναφυγω αλλα μετα λεω μην ειμαι αχαριστη τουλαχιστον θα φυγω ξανα καπου χεστ@ τα κιλα!
αχ...ζηλευω που θα πατε σημερα βολτα!θελω κ εγωωωωωωωω ουααααααααααααα
Εγω ζηλευω που πανε ολοι για μπανιο και δεν εχω κανει ακομα ουτε μισο.σννιιιιιιφ.Ποτε γυριζεις αληθεια?:)
A ρε γρανιτα Θεα!
χαχαχα γυριζω 1 αυγουστου.αχ κοριτσια τι εχω παθει,ειμαι διακοπες κ δε μπορω να χαλαρωσω.πω πω
Kακως.Ξυλο,ξυλο!:PQuote:
Originally posted by granita
χαχαχα γυριζω 1 αυγουστου.αχ κοριτσια τι εχω παθει,ειμαι διακοπες κ δε μπορω να χαλαρωσω.πω πω