-
παιδια δεν ξερω, κανουμε μια υποθεση, πολυ βασιμη, εχω ολα τα συμπτωματα...
στον μικροβιολογο δνε πηγα γιατι νομιζω οτι πρεπει να εχει αυξηθει η ορμονη, εμας ακομα καλα καλα δεν εγινε η συλληψη (αν δωσει ο Θεος)
αντιθετως οι μονες συλληψεις ηταν τροφης κ νευρων.
την δευτερα θα βγαλει σωστα αποτελεσματα το τεστ,
εκανα ηδη ενα κ ηταν αρνητικο αλλα πιο νωρις αποσο επρεπε για να...ανιχνευσει εγγυμοσυνη.
θα σας πω την δευτερα.
ο ανδρας μου πιστευει οτι ναι...εγω πιστευω οτι αδικα τρελαινομαι παλι (αλλη μια φορα ειχα ολα τα συμπτωματα κ ...αδιαθετησα!)
επισης ειμαστε σε διαρκη ανακατοσουρα κ τσακωμους (ομηρικους)
γιατι εγω εχω φρικαρει, εκεινος εχει φρικαρει που εχω φρικαρει κ γενικα ειμαστε φρικαρισμενοι!
ο ενας πιστευει οτι ο αλλος δε θελει το παιδι αλλα το θεμε τοσο πολυ...απλα καυγας να γινεται!
αντε να δουμε. πολυ φρικαρισμα ρε παιδι μου κ ειμαστε κ χαλαροι υποτιθεται κ αγαπημενοι.
που ναταν κ κανενα παρανομο ζευγαρι!
-
στη β΄χωριακη φαινεται αμεσως!!
γιατι να περιμενεις τη δευτερα?
-
γιατι ρωτησα τον ανδρα μου κ μου ειπε οτι δεν ανιχνευεται ακομη!
κ δε θελω να ρωτησω κανενα αλλο μη μαθευτει κ ειναι κ ακυρο.
φαινεται δηλαδη στο μικροβιολογο με τη μια? η επαφη εγινε σαβαβτο πρωι (ή παρασκευη θα σε γελασω)
παντως ηταν πρωι χαχαχαχαχα
-
σαββατο σαββατο ηταν ντροπη μου αφου δουλευαμε παρασκευη πρωι...
-
εγω παντως ενα συμπτωμα που ειχα και τις 2 φορες, ηταν πονακια στην κοιλια χαμηλα...
παντως ειναι ακομη πολυ νωρις μωρε για να ξερεις, μολις 1 εβδομαδα απο την ημερομηνια της επαφης.
υπαρχουν τεστ που ανιχνευουν με ακριβεια απο τοσο νωρις?
παντως σε καταλαβαινω απολυτα, αν σου μπει η ιδεα δε σου φευγει μεχρι να μαθεις, το εχω παθει κι εγω
-
ναι το self clear
απλα διευκρινιζει οτι ανιχνευει 5 ημερες μετα τη συλληψη , οχι την επαφη
κ διευκρινζιει οτι η συλληψη μπορει να γινει μεχρι κ καποιες μερες μετα την επαφη (αν θυμαμαι καλα 3)
ετσι τα υπολογισαμε κ το σωστο ειναι να το κανω δευτερα,
εγω τοκανα προχθες κ βγηκε αρνητικο....
εχω πονακια παντου, με μια θερμοφορα ιεμαι που δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε μου,
ολο θελω παυσιπονα αλλα φυσικα τα αποφευγω (απο αυτα κι αν παιρνω σπανια)
κ δεν εχω διαθεση για τιποτε, +το οτι εχω απιστευτη ορεξη για σεξ ενω παραλληλα θελω να κανω εμετο.
(ολα αυτα, κ αλλα πολλα μας προβληματιζουν)
εγω πιστευω ακραδνατα πλεον οτι δεν ειμαι αλλα ας του κανω το χατιρι να κανω το τεστ τη δευτερα.
να ξερουμε κιολα...
οσο για το γυναικολογο την παραλλη βδομαδα θαμαι αθηνα γι αμια εγχειρηση του ανδρα μου κ θα τον επισκεφτω για πληρη προγεννητικο ελεγχο κ ας λεει οτι ειναι περιττος προ εγγυμοσυνης!
σορυ που σας ζαλισα εδω, σκεφτηκα να κανω λογαριασμο σε σαιτ εγγυμοσυνης αλλα παιδια δνε ειμαι εγγυος...
ή τουλαχιστο ετσι θελω να πιστευω ακομη :D
-
οοοοοοο αντε με το καλο βρε κακο κοριτσι και δεν πειραζει αν σε εχουμε για εννεα μηνες γκρινιαζεις για τις λιγουρες της εγκυμοσυνης:tumble:
-
χαχαχαχαχα ο ανδρας μου εχει φιρκαρει που εχω φρικαρει κ μου λεει "αχ να μην εισαι γιατι δε θα αντεξω ουτε 2 μηνες !"
κ του κρατουσα μουτρα μετα, αλλα ειχε δικιο, τοση γκρινια πια με το φαι!
ας φαω οτι ειναι να φαω να τελειωνω :)
-
ΜΚΕΗ μου εισαι δω? σε βλεπω ονλαιν νομιζω?
εκεινο το προγραμματακι που ελεγες τι μετραει? μηπως κ πρωτεινες υδατανθρακες κτλ?
-
Κακο κορίτσι μου γιατί τόσο άνχος βρε αγαπούλλα μου? καταρχάς περίμενε να έρθουν οι μέρες της περιόδου σου, και αν δεν δεις, τότε κάνεις ότι είναι να κάνεις. Ακόμα και αρνητικό να δείξει την δευτέρα αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι κιόλας. πιο σίγουρο θάνε μετά την αναμενόμενη μέρα περιόδου.
επίσεις αν σκέφτεσε το ότι ακόμα δεν έχεις χάσει τα κιλά σου, να σου θυμίσω ότι εγώ έμεινα εγκυος στα 120 σχεδόν?και είχα πέσει 100 μέχρι να γεννήσω.
και είναι και το άλλο, στην εγκυμοσύνη ο μεταβολισμός αυξάνετε κατά πολύ, αν λοιπόν εσύ είσαι έγκυος, με μια σωστή παρακολούθηση διαιτολογίου, θα μπορέσεις να πάρεις ελάχιστα κιλάκια. Πίστεψέ με. Η αδελφή μου όταν έμεινε έγκυος ήταν 86 κιλά, πήγε σε διατροφολόγο και έκανε ειδική διατροφή και πήρε μόνο 6 κιλάκια, από τα οποία τα 4 ήταν ο μπέμπης και τα υπόλοιπα πλακούντας, υγρά κτλ και βγήκε από το νοσοκομείο 82 κιλά!!! Δηλαδή πιό κάτω από όσο ήταν πριν, και 4 μήνες τώρα τα διατυρεί μια χαρά, δεν έχει πάρει πίσω αυτα τα 4 που έχασε.
Γιαυτό μην ανχώνεσε και με σωστή παρακολούθηση θα βοηθηθείς κιόλας!!!
όσο για το γυμναστήριο, δεν βλάπτει καθολου στην εγκυμοσύνη, αν αυτή πάει καλά χωρίς άλλα προβλήματα. Αντίθετα κιόλας, βοηθά σε ένα πιο εύκολο τοκετό. Η ξαδέλφη μου πήγαινε γυμναστήριο μέχρι κε την προηγούμενη της γέννας και το μωρό βγήκε πραγματικά με ένα πόνο!!!
Μην ανχλωνεσαι μόνο και ότι είναι θέλημα θεού θα γίνει
-
Καλημέρα!
Ωραία χειμωνιάτικη μέρα σήμερα!
Έκανα το μαγειρεμά μου και τώρα ξεκουράζομαι γιατί κουράστηκα η αλήθεια είναι.
Θέλω μετά να κάνω και ένα ραβανι ? θα δούμε?
Εχθές έγαγα:
- 1 ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι ? ρόδι + ¼ ξυνόμηλο
- 1 ποτήρι γάλα + 1 ατομικό κεικάκι sweet and balance
- 1 πιάτο (όχι γεμάτο) μοσχαρόσουπα
- ½ πιάτο τσιμούλια βραστά + φέτα
- 1 πατάτα βραστή
- Πάνω απόι 2 λίτρα νερό
-
αστερι! ναι οι μερες ειναι ωραιες, τα βραδυα ειναι αξημερωτα ομως...
αντε ρε φιλεναδα δεν μπορω αλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο θελω να ρθω κρητη να χορεψω κ να πιω
-
προλαβαινεις να εθεις τριπλη αυτο το καλοκαιρι!!!!!!!
-
χαχαχαχα σωστο κι αυτο, τριπλη σε φαρδος μην ερθω μονο!
(μετα τον οκτωβρη πλακα πλακα εγω ειμαι μεσα, το μωρο θαναι μεσα θελει δε θελει, ο Γιαννος σιγουρα ναι!)
ΥΓ τι θα πει τριπλη με διδυμα? τα μπερδευω αυτα :D
-
Tριπλη νομιζω μπαντ μου σημαινει με 1 παιδακιαφου εισαι παντρεμενη αρα ηδη διπλη ;) Και ειδα πως ρωτησες χθες τι ειναι τα τσιμουλια!
Ειναι χορτα απο το λαχανο νομιζω.Τα τρωω κ εγω πολυ!
Μιλαμε κανει κατακλισμο στο Ηρακλειο!!!