Δηλωνω fan της buterfly.love
Printable View
lol....δε μιλας σοβαρα ε? :PQuote:
Originally posted by fae!_prits_:p
Τι μπορω να κανω για να σε πεισω, πες μου και θα το κανω!
οπου και να γυρισω ακουω για αρνητικες εγκυμοσυνες αληθινες ψευτικες, για αποβολες, για ενα σωρο που με εχουν φρικαρει και μεσα και εξω απ το φορουμ. εχω πανικοβληθει, τα παιζουν λιγο και οι ορμονες και μου'ρχεται να φαω την οθονη.θελω να κοιμηθω και να ξυπνησω σε 7 μηνες.
ευτηχως εμφανιστηκε ο αγαπημενος, ελπιζω παρεα με το χιουμορ του! :)
mmm..... κανε μου 2 τουμπες και θα πειστω :starhit:Quote:
εχω ορεξουλες....σημερα δε ξερω τι εχω.......... :D ( γενικα το λεω, μη παρεξηγηθω ε!)
ʼκου κάτι mirsokolo μου: Τα μωρά δεν τα κατουράμε, ούτε τα χ...ε, η αποβολή είναι δύσκολη και επίπονη διαδικασία. Και, αλλίμονο, κάτι που δεν πρέπει να καπηλεύεται κανένας, μα κανένας!!Είναι κοινός νους και βασικοί κανόνες γυναικολογίας. Γυναίκες είμαστε, ξέρουμε... Μην ανησυχείς γλυκούλα μου, όλα θα πάνε τέλεια!! Να είσαι ήρεμη και εμείς θα είμαστε στο πλευρό σου!
Γιατι δεν μπενουμε ολες στο chat!!??
Αβα μου δυστηχως η ευτηχως γνωριζω τα συμπτωματα, απλα.. λιγο οι ορμονες λιγο που ακομα δεν εχω κλησει τον 3ο ακομα, καταλαβαινεις...
ευτηχως παντως εκει που παω να πεσω... εμφανιζετε στο φορουμ και απο ενα καινουριο φρουτο :lol:
Aβα μου μακαρι κοριτσι μου! προσπαθω να ειμαι ηρεμη να περασει ο καιρος αμαν και πως! :):)
Έλα, κοριτσάκι μου, έλα, ηρέμησε! Από ότι διάβασα είναι το πρώτο σου μωράκι. Έκανες μανίκι. ʼρα, διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, το ήθελες πάρα πολύ και ήρθε μόλις αδυνάτισες. Ουάου!!! Μην επιτρέπεις στον εσυτό σου να αναστατώνεται από τέτοια. Δεν ξέρεις πόσο θα ήθελα ένα μωράκι, αλλά είμαι μόνη μου. Γι' αυτό χαίρομαι απίστευτα με τις χαρές άλλων, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να τρομοκρατήσω κάποια με βλακείες. Γι' αυτό θύμωσα χθες. Keep going!!
Αγαπημενη δεν θελω να ακουω τετοια! Εχεις περασει τοσα και τοσα , ξερεις πολυ καλα ποσο σημαντικο ειναι να διατηρεις την ψυχολογια σου σε ξενοιαστα, εφηβικα επιπεδα. :) Η αδερφη μου ειναι 4 μηνων. Το μπιζελακι της ειναι 850γρ. Εχθες μου εδειχνε dvd με τον υπερηχο που εκανε. Εβλεπα το κεφαλι του, τα χερακια του, τα ποδαρακια του, τι ωραια που ειναι ρε συ αυτο το συναισθημα. Ενας αντρας ποτε δεν θα καταλαβει το πως νιωθει μια γυναικα που εγκυμονει αλλα ειμαι σιγουρος οτι η αισθηση αυτη ειναι απεριγραπτη. Κοιτα λοιπον να την ζησεις στο 100% και να την απολαυσεις μεχρι το τελος και ασε τις φοβιες κατα μερος. Σε 7 μηνες θα το εχεις στην αγκαλια σου μπορεις να το διανοηθεις; Ξεκινα να κανεις σχεδια για το μωροδωματιο και ασε τις π@π@ριες! :)
ακριβως ηθελα μωρακι και δεν μπορουσα να κανω λογο κιλων, αποφασισα να χειρουργηθω γιατι ηθελα να κανω την δικη μου οικογενεια, γενικα μεσα σε ενα χρονο ειχα πολλες αλλαγες και στην ψυχη και στο σωμα, καμια φορα νομιζω πως ονειρευομαι, βοηθηθηκα πολυ απο εδω μεσα -περσι- !
Αβα μου σου ευχομαι να ζησεις οτι ονειρευεσαι! καμια φορα τα ονειρα δεν ειναι μακρυα μας! ;) ;) :) :)
τον ορθοπεδικο τον πληρωνεις εσυ??!! :DQuote:
Originally posted by Ciciliana
mmm..... κανε μου 2 τουμπες και θα πειστω :starhit:Quote:
εχω ορεξουλες....σημερα δε ξερω τι εχω.......... :D ( γενικα το λεω, μη παρεξηγηθω ε!)
Ευχαριστώ γλυκειά μου! Τώρα πια, που πέτυχα όλα τα άλλα που ονειρευόμουν, είναι ο τελευταίος και πιο σημαντικός στόχος στη ζωή μου. Και για μένα η μητρότητα είναι κάτι ιερό. Κάτι, που δε χωρά τίποτα πέρα από συγκίνηση, χαρά και δέος. Χαμογέλα! Το μωράκι σου έρχεται!!
αγαπημενε θα γινεις θειουλης?? πολυ χαιρομαι! και τι θειος τουμπανο ε? χαχαχαQuote:
Αγαπημενη δεν θελω να ακουω τετοια! Εχεις περασει τοσα και τοσα , ξερεις πολυ καλα ποσο σημαντικο ειναι να διατηρεις την ψυχολογια σου σε ξενοιαστα, εφηβικα επιπεδα. :) Η αδερφη μου ειναι 4 μηνων. Το μπιζελακι της ειναι 850γρ. Εχθες μου εδειχνε dvd με τον υπερηχο που εκανε. Εβλεπα το κεφαλι του, τα χερακια του, τα ποδαρακια του, τι ωραια που ειναι ρε συ αυτο το συναισθημα. Ενας αντρας ποτε δεν θα καταλαβει το πως νιωθει μια γυναικα που εγκυμονει αλλα ειμαι σιγουρος οτι η αισθηση αυτη ειναι απεριγραπτη. Κοιτα λοιπον να την ζησεις στο 100% και να την απολαυσεις μεχρι το τελος και ασε τις φοβιες κατα μερος. Σε 7 μηνες θα το εχεις στην αγκαλια σου μπορεις να το διανοηθεις; Ξεκινα να κανεις σχεδια για το μωροδωματιο και ασε τις π@π@ριες! :)
τι να κανω γενικα ειναι αυτη η φαση λιγο ευαλωτη, φυσιολογικο το βρισκω.
ειδες αγαπημενε τι μαγικο που ειναι?:love:
δεν ξερω αν το εχω πει ξανα (ειμαι και ξεχασιαρα φουλ)
αλλα καταλαβα πολυ νωρις οτι ειμαι εγκυος οχι 100% βασικα αλλα την ειχα ψιλιαστει και ειχα αρχισει να στωνω το κρεβατι με λιγυσμενα γονατα, δεν εσκηψα ουτε στιγμη! εκοψα την κοκα κολα, και κοιμομουνα ανασκελα με τα χερια κολλημενα στην κοιλια μου ( δεν κοιμαμε ποτε ανασκελα)
ενιωθα κατι πραγματικα, τι κανει η φυση ε?
αγαπημενε ευχομε με το καλο η αδερφουλα! αχ χαρηκα τωρα αληθεια!
πραγματικα Αβα μου δεν σιγκρηνετε με τιποτα!στο ευχομαι ολοψυχα με εναν σωστο ανθρωπο... αυτο που νιωθω καθε βραδυ οταν ξαπλωνω ειναι κατι μαγικο! να ξερω οτι μεσα μου χτυπαει αλλη μια καρδουλα