Δεν ξέρω αν ο γιατρός μου δουλεύει η κοροϊδεύει πάντως μπορείτε να γίνετε σαν κι εμένα οπότε θέτε
Printable View
Δεν ξέρω αν ο γιατρός μου δουλεύει η κοροϊδεύει πάντως μπορείτε να γίνετε σαν κι εμένα οπότε θέτε
Εντάξει μάλλον έφυγε κι αυτό μπράβο παιδιά ευχαριστώ
Αυτό είναι το μέλλον της ανθρωπότητας?....Να καθόμαστε με τις ώρες στο κινητό και να χαζεύουμε σαχλά βίντεο στο Τικ Τοκ?....Γι'αυτό πολέμησαν οι πρόγονοί μας?
αν χαζεύεις μικρό το κακό... Αυτοί που τα ανεβάζουν τι βίτσιο έχουν?
Ανάλογα με τον πόλεμο κατά 99% σκοτώθηκαν αθώοι αμόρφωτοι που δεν είχαν τίποτα να κερδίσουν. Σε δύσκολες εποχές που ο λαός είχε προβλήματα οικονομικά, κάποιοι επιτήδειοι έβρισκαν την ευκαιρία να επωφεληθούν, ήθελαν να στρέψουν την προσοχή κάπου αλλού, ξεσήκωναν μια ομάδα πληθυσμού ( θρησκεία, επάγγελμα, γλώσσα, εντοπιότητα) κάποιοι πουλούσαν όπλα, τρόφιμα , και θησαυριζαν . Ο πόλεμος ξεσπούσε μακρυά από το σπίτι τους με κίνητρο να εκμεταλλευτούν τους δούλους και να καταλάβουν εύφορη γη , λιμάνια, να βιάσουν και να κλέψουν.
Το παραμύθι για να διώξουν τους κακούς Τούρκους και να μην συμμαχήσουν με τους Γερμανούς ναζί, το λέγανε παλιά που δεν υπήρχε το τικ τοκ.
Οι Εβραίοι τώρα σκοτώνουν μουσουλμάνους με την υποστήριξη της Αμερικής, ΕΕ και Ρωσίας. Στην Ουκρανία οι σύμμαχοι έβαλλαν το χέρι τους για να εκτοξευθούν τα κέρδη τους και να χτυπήσουν την Ρωσική οικονομία. Στην Ελλάδα ο καθένας για την ώρα ασχολείται με ότι υποστηρίζει. Κέντρα φιλοξενίας μεταναστών, κακοποιημένων γυναικών, παιδιών, ηλικιωμένων, ανέργων, ΑΜΕΑ, και με ότι επίδομα μπορεί να λάβει κάποιος, να εκμεταλλευτεί το πρόβλημα τους. Με τα προβλήματα τα πραγματικά δεν ασχολούνται. Να μπορείς να δουλέψεις, να έχεις υγεία, ασφάλεια και μεγαλώνοντας αν κάνεις οικογένεια να μπορείς να την συντηρήσεις και κάποια μέρα να βγεις σε σύνταξη με μια αξιοπρεπή διαβίωση.
Γιοκο όλοι οι πατεράδες που έχουν κόρες υποψιάζονται οι γυναίκες τους ότι δε δουλεύουν κ κάνουν κόρες για να γίνουν πουτανες το θέμα είναι ότι η δουλειά ήταν 20 χρονάκια 3.000 σύνταξη κι ολωσ τυχαίως πήγε στα 40 χρόνια 1.500 ευρώ ο αγρότης που είμαι εγώ έπαιρνε σύνταξη 1.500 στην 15ετια με βαρέα ένσημα εγώ είμαι υγιεστατος κ δουλεύω πρώτον δεύτερον έχει παντού μηχανήματα να πέφτω ξέρω τι γίνεται θες να γίνεις ******* γίνε αλλά μη λες ότι φταίω εγώ έκανα μια δουλειά για το στρατό 40 χρόνια γυμναστική κ βγάλανε μαγικό ζωμό με την δύναμη αυτή εμένα αν μου δώσουν ΤΙΣ δυνάμεις μου θα τουσ γαμησω ολουσ δεν είναι μαλακές είστε όλοι συννενοημενοι κ το παίζετε θύματα γτ είστε για τον πουτσο
Μπορείς να δεις παλιότερα ποστ αν δεν τα αλλάξανε η δυσκινησια στα μωρά θεραπεύεται με ένα εμβόλιο κ το παίζουν όλοι θύματα Αντε γσμηθειτε
Εγώ δε φεύγω αν δεν με σκοτώσουν να ξέρεις
Στρατό πήγα με διαγραψανε σχολή πήγα πλαστό πτυχίο σχολείο πήγα έβγαλα 15 στη Γ λυκείου θα σου πω τι γίνεται εχεισ μια κοπέλα παίρνεις ένα χιλιάρικο την πλευριζει άλλος με 1.500 μετά ένας με 2.000 κ πολύ γρήγορα ανεβαίνει η ταρίφα είστε όλες καρα*******ρες κ διεθφαρμενες από τουσ πολιτικούς εν τω μεταξύ νομίζετε ότι αξίζετε κι όλα τέλος πάντων σκοτώστε με κ κάντε ότι θέλετε
Εσύ τι έκανες για το μέλλον της ανθρωπότητας κάνε κάτι
Κόψε ΤΙΣ μαλακιες που κάνετε με τουσ πολιτικούς κόψε κ το σεξ κ θα δεις τι αξίζεις αν αξίζεις θα το καταλάβεις
Αν βλέπετε χωράφια καμία 40 με 50 κορίτσια να κάνουν μαλακιες δουλειές κλπ βλέπετε τη ζωή μου αν δεν βλέπετε αυτά την άλλαξαν την ιστορία
Τα είχαμε κάνει αυτά με τον προηγούμενο στρατηγό αλλά δεν τα τερματίσαμε μου έβαζε κάτι ουσίες που είχαν τότε κι εγώ έκανα γυμναστική τώρα το τερματισατε έτρεχα δούλευα 2 δουλειές σχολή κ μπάλα υπάρχει θεραπεία για σχιζο από το 2004 αλλά δε φτάνει αυτό θέλει κ δυνατό εγκέφαλο θέλει κ πτυχίο κατά τα άλλα οδήγηση κ κοινωνικοτητα όλα στα τέρματα κάντε ότι θέτε μόνο αφήστε με να δουλέψω ότι μπορώ
Αυτά από το μέτωπο
τα ιδια παντελακη μου, τα ιδια παντελη μου (και δεν αναφερομαι σε σενα ελις)..
just saying.....
Χθες το "εκαψα".. Σκεφτομουν τι ειναι πραγματικα ο χρονος και στο συμπερασμα που εφτασα λιγο πιο κοντα στην λογικη μου, ειναι οτι ο χρονος ειναι αοριστος, επαναλαμβανομενος και τελος ο χρονος μποριε να προσδιοριστει μονο απο τις αναμνησεις μας κατι επισης σχετικο.
σκεφτομουν την εποχη ποτ ζουμε ιστορικα και μονο, πχ αν ξεκινησει 3ος παγκοσμιος εμεις ηδη ειμαστε μεσα και μονο στο μελλον θα ξερουμε αν ¨συμμετειχαμε" κατι σχετικο...
Επισης αυτο σου δειχνει ποσο ασημαντος αλλα και οξυμωνα σημαντικος εισαι σε καθε χρονικη στιγμη, ποτε δεν θα ξερεις που λενε,,,, ο χρονος θα δειξει,, αραα τελειως παραλογα, εφτασα στο σημειο, πως το παρελθον σιγουρα ειναι παραποιημενο απο τον καθε και τις αναμνησεις που εφτιαξε αυτος, παραλληλα το μελλον ειναι ανυπαρκτο μεχρι να γινει παρελθον,,,
Οι γιατρινες μου κόψανε τη δουλειά γτ όντως δούλευα