γιατι? ειναι τα παντα, αρκουδακια?
αν το ακουσει αυτο κανενα αξιολογο παντα, θα παρεις την απαντηση που σου αξιζει!
Printable View
The giant panda, or panda (Ailuropoda melanoleuca, literally meaning "black and white cat-foot")[2] is a bear[3] native to central-western and south western China
http://en.wikipedia.org/wiki/Giant_panda
Νομίζω μπερδέψαμε τα πάντα...
σκεφτομαι πολλες θεατρικες παραστασεις να παιζονται ταυτοχρονα σε ολο το πλανητη! και σε διαφορετικες χρονικες περιοδους! παρελθον, παρον και μελλον! κι αλλες εναλλακτικες διαστασεις! και στο υπολοιπο συμπαν, οι εξωγηινοι παιζουν τις δικες τους θεατρικες παραστασεις με τις κεραιες τους! νομιζω πως εχει αρχισει να μουρλαινει λιγο η συνηδητοποιηση του οτι αναγκαστικα ολοι παιζουμε ενα ρολακι σ'αυτο το εργο οτι κι αν κανουμε...
επισης θα ηθελα να παρω πισω αυτο που ειπα για τις ξανθουλες γιατι ηταν κλειστομυαλο. θυμηθηκα τις σουηδεζες που ειναι πραγματικα σαν αγγελοι. και το κοριτσακι απ'το Sucker Punch (τη ταινια).
τελος θα ηθελα να ευχαριστησω τον ανθρωπο που εφευρε τους ανεμιστηρες!
skeftomai pws tha meinw sthn agglia gia panda an den teleiwsei h kathysterisi toy aeroplanou...:PPPPPPP
Σκέφτομαι ότι κολλημένα μυαλά και μονότονες ιδέες, δεν έχουν μόνο οι πολιτικοί αυτής της χώρας ή αυτού του πλανήτη, αλλά και οι ίδιοι οι πολίτες. Ιδιαίτερα εκείνοι που δεν καταλαβαίνουν ότι η αλλαγή αυτής της κοινωνίας ξεκινά από την μονάδα όπου ενωμένη με τις άλλες μονάδες που μοιράζονται το ίδιο όραμα, θα αποτελέσουν το σύνολο.
Ο ευφυής, όταν βλέπει ότι αυτό που πράττει δεν τον οδηγεί πουθενά, δοκιμάζει κάτι άλλο. Στην Ελλάδα οι Έλληνες κλαίγονται ότι έχουν την χειρότερη χώρα εδώ και χρόνια, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Μήπως να δοκίμαζαν κάτι άλλο, εκτός της κλάψας;
Όπως λέει ο φίλος μου ο Μέρφι , στους νόμους του, «Το να κάνεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να τα φορτώνεις σε τρίτους, είναι ακόμα πιο ανθρώπινο!»
Και όπως λέω εγώ: «Οι άνθρωποι σε αυτήν την κοινωνία, χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Στους μοχλούς των αλλαγών και στους απλούς κοινωνούς των αλλαγών. Ο καθένας διαλέγει που θέλει να ανήκει!»
Γαμωτο εχω κολλησει με τα αγγλικα μου βγαινει αυθορμητα στα αγγλικα να πω κατι η να γραψω παρα στα ελληνικα, δεν ξερω τι εμμονη παλι καινουργια ειναι αυτη............
Σκεφτομαι πως θα καταφερω να ξεμπλεξω απ την κατασταση στην οποια εχω μπλεξει.. Σκεφτομαι οτι δε μπορω να φαω και παιρνω 5 αγχολυτικα τη μερα.. Σκεφτομαι οτι δεν εχω κανεναν..
χμου, απ'το πολυ παθος ισως γυρισει σε δαγκωμα ναι. το εχω κι εγω αυτο, οταν βλεπω στηθη ή μπουταρες, να θελω να τις δαγκωσω! γενικοτερα ομως δε πιστευω πως ισχυει για τους κανιβαλους, γιατι πρωτον εχουν κι αυτοι αισθηματα, και δευτερον το ανθρωπινο κρεας νομιζω πως εχει την ιδια γευση (οποτε ειναι προτιμοτερο να φανε οποιον να ναι που δε θα τους λειψει).
Σκέφτομαι ότι κάποιοι νομίζουν ότι θα τρώνε για πάντα.
δεισιδαιμονιες λακρυ μου!!