Κάνω πως δεν το διάβασα.......
Printable View
ρε γουαι αληθεια ειναι πανω απο ολα η υγεια μας ειναι ρε......
Η κιουμπ που ειναι εχει ωρα να εμφανιστει
και η ναταλι η οποια σημερα δεν μας καταδεχεται
goyai νταξει κομπλε εγινε η δουλεια εστειλα φωτο χααχχα
ουτε μια ωραια γκομενα δεν εχει ρε?
στο δικο μ γινεται χαμος απο πιπινια
σκεφτομαι τι π****α πρεπει να ριξουμε στον κωλογραφο
Ναι αυτο εννοουσα, τι θα γινει με το κονε ντε...τεσπα...
Αυτο με το σερι που κανεις για να φτιαξεις υπνο το ειχα κανει κι εγω καμποσες φορες τους προηγουμενους μηνες. Εμενα με βοηθουσε πολυ προσωρινα για καμποσες μερες και γυρνουσα στα ιδια παλι. Τωρα οσο και αν ξενυχτησω αναγκαζω τον εαυτο μου να ξυπνησει πιο νωρις, μετα μενω ξυπνια με το ζορι και υστερα ξεραινομαι στον υπνο το βραδυ...για αυτο δεν μπηκα χτες, χτυπησα εναν υπνοοο...δεκα με δεκα :P
Ξερω τι λες την ιδια βλακεια εκανα κι εγω παλια...απλα μετα το σερι κοιτα μη γυρισεις στα ιδια.
Ε τι να κανω χτες ειχα κοιμηθει 4 ωρες μονο. Ο υπνος θρεφει τα μωρα :P
Γουαι αν συνεχίσεις να γράφεις εμμέσως πλην σαφώς οτι θα αυτοκτονήσεις, να ξέρεις οτι μια ωραια μέρα απλα θα εμφανιστεί η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος στο σπίτι σου και θα σε χωσει μέσα σε ψυχιατρειο για να μην κανεις κακο στον εαυτο σου. Αντε κοψε τις αηδίες γιατι δεν ειναι πράγματα αυτα να γράφεις σε σαιτ ψυχολογίας όπου μπαίνουν άνθρωποι που σκέφτονται σοβαρά να προβούν σε τέτοιες πράξεις.
Ευτηχως εμενα με κρατανε οινπανελληνιες αλλιως παλι 1 θα ειχα κοιμηθει και θα νυσταζααααα
Νικ δλδ τι ωρα σου αρεσει να σηκωνεσε συνηθως?
Φρικη ......εισαι νυχτεριδα
Αρν αν εσενα σου φαινεται αργα το 12-1 το μεσημερι που να σου ελεγα για κατι τρελα ωραρια που εκανα εγω καποια φαση και ξυπνουσα τρεις :P
α εσείς είστε δικοί μου :p εγώ τώρα να πω καλημέρα ή καλησπέρα? :p
Ζητω το μεσημεριανο ξυπνημα :p
πως αντεχω και δεν εχω πεσει κατω ακομα