-
ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΜΕΕ!! Επιτελους Παναγιτσα μου!!
Το σπιτι πρωτη φορα το βλεπω, μια χαρα ωραιο ειναι, μεγαλα δωματια και ι συγκατοικοι φαινονται καλα παιδια! Μας εφεραν δωρο και μια καρδια μαξιλαρι!! Χιχιχιχιχι
Οι πιο πολλοι δε ειναι Τουρκοι και οταν τους ακουω νομιζω οτι ακουγεται στην τιβι τα τουρκικα σηριαλ αλλα δεν μοιαζουν καθολου με Τουρκοι..
Ειναι ολ, ουτως η αλλως μεχρι αρχες Σεπτεμβριου το θελει η αφη αρα ολα καλα!! :)
Καληνυχτα και ονειρα γλυκα σε ολες σας! :)
-
αχ κοριτσάκια μου γλυκα από το στόμα σας και στου θεού το αυτή :D
Ναταλία μου καλορίζικο το καινούριο σπίτι άντε να trws και λίγο καλύτερα τώρα ;) δεν ξέρεις ποσο σε καταλαβαίνω :D έτσι ήμουν και εγώ ...τότε...όταν ήσουν ακόμα εσύ στο δημοτικό :D:D:D xmm ίσως και πριν να πας σχολειό :D:D:D (το 1993 πέρασα στο χειμερινό εξάμηνο) :D:D:D αλλα εγώ εμενα στην Εστία. το 1998 νοίκιασα το πρώτο μου σπίτι μαζί με μια φίλη μου και μέναμε σε μια μεγάλη γκαρσονιέρα :D:D:D axxx έρημα μου νιάτα :D:D:D
-
Ναι μωρε Νινα ερημα νιατααααα!!! Ειμαι σιγουρη μια κουκλα εισαι και θελεις κοπλιμεντα τωραα!!!
Μεναμε επι 2 χρονια σε εστιες 2009/10-2010/11 και περσυ νοικιασαμενπρωτη φορα 2 διαμερισματα! Στο ενα εγω και η αφη στο αλλο οι 2 μας κολλητες! Λεγαμε πρωτα να μεινουμε ολες μαζι αλλα 1ον καλυτερα να εχει η καθε μια τον χωρο της και να εχουμε τη λν ησυχιαας παρα και οι 4 μαζι που σιγουρα θα ταακωνομασταν και θα χαλαγε η σχεση μας..
Φετος αν ολα πανε καλα θα μεινουμε οι 3 απο τις 4 μαζι, η αλλη δεν ξερει τι θα κανει μπορει να μεινει Ελλαδα και μακαρι δηλαδη για το καλο της..
Τον Σεπτεμβρη που θα εχουμε ολο το διαμερισμα δικο μας, οποια μπορει και θελει να ερθει απο εδω μερια διακοπες ΕΝΝΟΕΙΤΕ οτι μενει σε εμενα!!!
-
Καλλιοπη btw βλεπω καινουριο true blood!! Αντι να τα κατεβαζεις και να χαλασμτην μνημη του λαπτοπ σου, μπορεις να τα βλεπεις ον λαιν απο το www.watchseries.eu !!!
-
καλημερες κουκλες μου.Τι κανετε? Μην νομιζετε οτι σας ξεχναω αλλα εχω κ εγω προβληματακι με το ποδι κ μου ειπε ο γιατρος ειναι απο το σταυροποδι,καθως κ το ματι μου εχω στεατιο.πηγα χτες οφθαλμιατρο κ μου εδωσε κολληριο πολυ δυνατο..ουφ...κ σημερα το βραδυ εχω να παω οδοντιατρο τον γιοκα μου στις 9 το βραδυ...φιλακια κ ευχες για οτι καλυτερο..θα ξαναμπω πιστευω..
-
ζεστήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηηηηηηη,πέρσι με τόσο παραπανίσιο λίπος δεν ζεσταινόμουν τόσο γμτ
-
καλημερα και απο μενα!
ζεστη και σημερα!
-
Γεια σας κορίτσια!
Ζέστη παντού, πώς να την παλέψουμε; Πολύ γέλασα με τα τεντόπανα και τις εξευτελιστικές εμφανίσεις. Μέσα στο σπίτι δε γυρίζω με βρακιά, αλλά βρήκα ένα παρταλο-φόρεμα, άνετο και φαρδύ, ώστε να δροσίζομαι.
Χθες ανακάλυψα και ένα "κόλπο". Βγήκα για καφέ και παρατήρησα ότι βλακωδώς όλοι οι θαμώνες καθόταν έξω, τάχα μου για δροσιά.. Μετά από μία μίνι μπαρότσαρκα, είδα τον ιδρώτα να κυλάει στα μέτωπα όλων ανεξαιρέτως των θαμώνων, όλων των μπαρ. Έτσι, χώθηκα μέσα στην καφετέρια και βρήκα την υγειά μου! Εκεί που ήμουν στα πρόθυρα της λιποθυμίας, δροσίστηκα στο αιρ κοντίσιον, ήπια μια κανάτα παγωμένο νερό και έγινα και πάλι άνθρωπος!
Γι' αυτό κορίτσια, να κάθεστε μέσα στα μαγαζιά. Τρομερή διαφορά!
Πάντως, με ή χωρίς ζέστη, η όρεξή μου καλά κρατεί.. Δεν ξέρω πώς θα με πείσω να κάνω διατροφή, τη στιγμή που κάνω σα γκαστρωμένη.. Είχα δοκιμάσει προχθές καπνιστά ψάρια και ξαμολύθηκα σε όλα τα σούπερ μάρκετ, γιατί τα ήθελα οπωσδήποτε! Με τα πολλά βρήκα καπνιστό σκουμπρί και βακαλάο, τα έφαγα με μπόλικο λεμόνι και ησύχασα! Επίσης, κάτι εξίσου εξευτελιστικό, κατά τη διάρκεια της νύχτας κάτι γαργαλούσε το χέρι μου.. ʼνοιξα το φως και τι να δω; Μισό μπισκοτάκι δίπλα στο μαξιλάρι! Μου λύθηκε η απορία, μα καλά, πότε πρόλαβα και το έφαγα; Προφανώς ήμουν πιο συγκεντρωμένη στο βιβλίο μου από ότι στο μπισκότο μου.
-
Nataliaaaaaa μου, να καλε ρωτα την Ιωάννα που έχει δει φωτογραφίες μου στο fb :D:D:D καλά το λέω μανάρι μου έρημα μου νιάτα...έχει 18 χρονια που ήμουν φρέσκια στη Λάρισα :D:D:D Πάντως ακόμα και τώρα ήταν μακράν τα καλύτερα χρονια τις ζωής μου. Η ομορφότερες αναμνήσεις μου..και πλακα πλακα εκεί άρχισα να τραγουδάω οποτε και η αρχή της καριέρας μου :D ξέρεις τι θα πει να ξεκινάς να τραγουδήσεις και το 95% του μαγαζιού να είναι από άτομα που ξέρεις (έστω και αν είναι μονο γνωστες φάτσες) από όλο το ΤΕΙ? :D :D :D
Μοναδική μου, εύχομαι να σε αφήσει σύντομα ο πόνος και να τα ματάκια σου να γίνουν γρήγορα καλά !!!!!!!
Ανά μου τι επέμβαση έκανες εσύ? γιατί πεινας? πεινας μετά την επέμβαση? μη με λες τέτοια ρε μωρό μου!!!!!!!!!!!
Λοιπόν για την πεινα θα σας πω μια ιστορία που οποτε την θυμάμαι με την κολλητοί μου (18 χρονια κολλητές από την πρώτη μέρα στην Εστία).
Εγώ και η Πετρουλα λοιπόν αποφασίσαμε να κάνουμε δίαιτα. Η Πετρουλα όμως πεινούσε πολύ δεν είχε ξανακάνει δίαιτα. Είμαστε ξαπλωμένες στο δικό τις κρεβάτι στο δωμάτιο τις στην Εστία. Αρχίζει η Πετρόλα ...ahhh και δεν θα ήταν ωραίο να είχαμε ένα ωραίο κοτόπουλο από σούβλα τώρα να τρώγαμε? ahhh και δεν θα ήταν ωραίο να είχαμε ένα κοκορέτσι? ahhh και δεν θα ήταν ωραίο να είχαμε εκείνο? και το άλλο?
και τις λέω...Πετρουλα...τίποτα δεν είναι ποιο ωραίο από μια κόκκινη mini στενή δερμάτινη φούστα (ήταν και τις μόδας τότε)!!!
ακόμα το θυμάται και γελάει :D
επίσης η συγκεκριμένη δίαιτα είχε για πρωινό μια φρυγανιά μια ντομάτα μικρή ένα αυγό βραστό και μια φέτα ζαμπόν ωμοπλάτη. Εμείς τώρα δεν είχαμε και πολλά χρήματα και τα ψωνίζαμε όλα μετρημένα να μας βγάλουν μια εβδομάδα ακριβώς. δηλαδή 14 φέτες ζαμπόν. μπαίνουμε στο δωμάτιο πάμε να τα βάλουμε στο ψυγείο ανοίγει η Πετρουλα το ζαμπόν και βουτάει μια φέτα ...ep τι κανεις εκεί ? της λέω..βγάλε το ζαμπόν από το στόμα!!!!! γελάει αυτή και δεν το βγάζει. έβαλα το χέρι μου στο στόμα θα και της έβγαλα το ζαμπόν hahahahah. επίσης το θυμόμαστε και γελάμε :D:D:D
Να έρθετε όλες εδώ που βρέχει και κοιμάμαι με χειμωνιάτικη πυτζάμα :D:D:D να δροσιστείτε :D:D:D
-
καλημερα!!!
επεστρεψα η ισπανιδα!!!!
εχω μεινει στη σελιδα 1254!!!
παω να σας διαβασω κουκλες και επανερχομαι!!!!!!!!
-
Καλημέραααααααα!!!!
Ναταλία τώρα είναι η ώρα σου να φλερτάρεις κ εμείς οι παντρεμένες να κάτσουμε στα αυγά μας :P Καλορίζικο επιτέλους κ το σπίτι.....να ηρεμίσετε...
Ιωάννα δεν έχω ούτε ένα νυχτικό τις προκοπής.....ότι έχω είτε θα έχει χλωρίνη κάπου ή κάνα σκισιματάκι!!! Πήρα ένα καινούργιο άλλα θα πάρω άλλα 2.....κ 3-4 βρακάκια άνετα για να μην με ενοχλούν...
Καλλιόπη Βύρωνα μένω....λες γι'αυτό να ζεσταίνομαι τόσο???γιατί αν είναι έτσι να σου στείλω τον λογαριασμό της ΔΕΗ να τον πληρώσετε εσείς γιατί το air δουλεύει non stop....
Γλαύκη πια ταινία είδες???
-
Αντα μου ποτε μπαινεις κοπελα μου? Ο δικος μου γιατρος θα στην κανει η αυτος που μας ειχες πει? Νινα σε ευχαριστω κοπελα μου..Καλλιοπη μου τι κανεις? Κοριτσακι ολα καλα? Η τζινα μας που ειναι σημερις?
-
οχι αντα μου μεχρι βυρωνα δε φτανει ειπαμε αλλα οχι και ετσι αντε μεχρι χαλαντρι και κηφησια αλλα βυρωνα με τιποτα!!!
-
-
λιλα μου τι κανεις κοριτσι μου?