ζεσταινομαι τοσο που δεν με νοιαζει τιποτα αλλο
Printable View
ζεσταινομαι τοσο που δεν με νοιαζει τιποτα αλλο
νυχτικιές..βρακιά...το κακό είναι πως ενώ είχα φέρει καινούρια έβαλα τα 30 κιλά και δεν με γίνονται τώρα..τα βρακάκια μου ήταν τα μποξεράκια του Ασλάνι και τώρα με πέφτουν από τον ποπό γιατί η κοιλια μου μεγάλωσε και δεν κρατιούνται όπως πρέπει και γλιστράνε. είχα και με λάστιχο αλλα τα ρημάδια με στενεύουνε πολύ τώρα :( οποτε και νυχτικιές πρέπει να αγοράσω και mputzama και βρακάκια μέχρι και σουτιέν (έστω ένα) γιατί με μίκραιναν τα σουτιέν μου και έχω ένα που φοράω σκέτο ρεζίλι έγινε :(
Καλησπέρα τσούπρες!
Έχω βαλθεί να βάλω σε τάξη το σπίτι μας που είναι μέσα στην σκόνη. Καλό το σπίτι των ανέμων το καλοκαίρι δεν λέω, γλυτώνω και τον κλιματισμό αλλά η σκόνη που μαζεύουμε δεν παίζεται! Καλύτερα όμως να ξεσκονίζω και να σκουπίζω παρά να τα πληρώνω στην ΔΕΗ χιχιχιχιχι. Καίγομαι και εγώ από την ζέστη και μονίμως είμαι μούσκεμα αλλά άρχισα να συνηθίζω, φυσάει και το αεράκι και στεγνώνω :lol:. Μόνο το βράδυ δεν παλεύεται και ανοίγουμε το κλιματιστικό στο χαμηλό για να κοιμηθούμε σαν άνθρωποι.
Αβουλίνα καλά κάνεις και πας στην δροσιά και εγώ αυτό θα έκανα, γιατί αλκοόλ με ζέστη δεν πάει μαζί! Στην Ναύπακτο ήταν τέλεια που καθόμασταν τα βραδάκια με την Κατερίνα στην παραλία δίπλα στην θάλασσα και δροσιζόμασταν μαζι με το ποτάκι μας, ααααχ απόλαυση! Μόνο δίπλα στην θάλασσα έχει μία σχετική δροσιά, όπου αλλού καίγεται ο τόπος!
Πήγα χθες στο Leroy και πήρα έναν ανεμιστήρα - φωτιστικό οροφής για το υπνοδωμάτιο μας , ευγενική χορηγία των γονιών μου :D. Ανυπομονώ να το εγκαταστήσουμε γιατί με το κλιματιστικό δεν τα πάμε και τόσο καλά. Σας τους συστήνω ανεπιφύλακτα γιατί κάνουν τρομερή δροσιά και είναι και πιο οικονομικοί από το κλιματιστικό.
Γλαύκη μου βλέπω όλο στα σινεμά γυρνάς χιχιχιχι. Χαίρομαι που σου άρεσε η ταινία που είδατε. Θα την έχω και εγώ στα υπόψη μου για κάτι ανάλαφρο και με χιούμορ. Μου αρέσουν κάτι τέτοιες ταινίες γιατι με χαλαρώνουν.
Γέλασα πολύ με την βρακοσυζήτηση! Εγώ έχω βρακιά όλων των μεγεθών επίσης όπως και η Γλαύκη και τα έχω τακτοποιημένα να με περιμένουν :(. Ελπίζω να αξιωθώ να τα ξαναφορέσω. Καμιά φορά όταν τα τακτοποιώ τα κοιτάω και απορώ πως έμπαινα σε τόσο μικρά νούμερα! Πάλι με χρόνια με καιρούς όμως πάλι δικά μας θα ναι! Τουλάχιστον δεν έχω χαρίσει τα ρουχα μου και θα έχω όταν με το καλό χάσω και τα υπόλοιπα κιλά μου. Προς το παρόν τα έκανα λίγο σκ@τα αυτές τις μέρες με την διατροφή μου αλλά σήμερα μπήκα και πάλι σε ρυθμούς.
Πάω να συνεχίσω με την φασίνα μου....
Νίνα εγώ μέσα στο νοσοκομείο δεν φόρεσα καθόλου σουτιέν,για όσες μέρες είχα σωληνάκια δεν βόλευαν,μετά κάποιο ράμμα ήταν ακριβώς στο σημείο που ακουμπάει το κάτω μέρος του σουτιέν,ένα ήταν παρακάτω και όπως δίπλωνε η κοιλιά μαζί με το σουτιέν με πόναγε,επομένως ουσιαστικά ξαναφόρεσα σουτιέν ένα μήνα μετά που έκοψα τα ράμματα
μαρακι μου μια χαρα ειμαι ζεστενομαι!!!!!
ειδες λιλα κατι καλο εκανε και η ζεστη
ελι αντε και αμα τελειωσεις ελα και εδω να βαλεις κανενα σιδερο :)
το τζινακι χαθηκε .....
νινα ουτε εγω φορεσα σουτιεν αν και δε με ενοχλουσε
βαμπιρακι καλοριζικο το σπιτι!
Μαρία περιμένω τηλ. για το πότε θα μπω...από Πέμπτη ,Παρασκευή μου είπανε!!!αναμονή!!!!περαστικ� � για το πόδι κ το μάτι σου....εγώ πονάω παντού μάλλον λόγω κλιμαστισμού!!!
Καλλιόπη τώρα μου τα χάλασες κ θα πληρώσω μόνη μου τη ΔΕΗ...:sniff:
Ιωάννα μ'αυτό που είπες για το σουτιέν μου έκανες την καρδιά περιβόλι...χωρίς σουτιέν (πέρα απ'όταν είμαι σπίτι) νιώθω γυμνή!!!να δω τι θα κάνω στο νοσοκομείο!!!
Eli κ εγώ που δεν μένω στο σπίτι των ανέμων η σκόνη δεν παλεύεται....κ μένω κ σε ήσυχο δρόμο αρκετά....κ φαντάσου ότι δεν πολύ ανοίγω παραθυρόφυλλα γιατί έχω συνέχεια κλιματισμό!!!
ʼσε με Καλλιόπη και έχω το δικό μου το σίδερο μέχρι τον Θεό και δεν λέω να το πάρω απόφαση να σιδερώσω με τέτοια ζέστη! Μάλλον κάνα βραδάκι με το κλιματιστικό αγκαλιά θα το τολμήσω....
ʼντα με το καλό να μπεις την Πέμπτη ή την Παρασκευή χωρίς καθυστερήσεις!
να δροσιστουμε λιγο......
παρασκευη απο οτι ξερω κανει χειρουργειο ο δικος μου
εκτος και κανεις εισαγωγη και σου κανει επεμβαση τη δευτερα!
Σ'ευχαριστώ Ελάκο....νομίζω ότι με τη ζέστη αυτή θα πεθάνω άλλα θέλω να τελειώνω!!!!
Α Μαρία ξέχασα να σου απαντήσω...αυτός που είχα κανονίσει θα με με εγχειρήσει...όχι ο δικός σας..αν κ τον γνώρισα κ αυτόν!!!!
Ναι Καλλιόπη αν μπω αρχικά θα είναι για προεγχειριντικό έλεγχο!!!
αντε με το καλο αντα μου!
που χαθηκατε ολες παλι?
αγκαλια με το κλιματιστικο ειστε??
thank you Καλλιόπη.....μπορεί να πήγανε να φτιάξουν επιδερμίδα......κ εγώ θα έφτιαχνα αλλά περιμένω το αντράκι μου!!!
το δικο μου πηγε για υπνο!
εγω καθομαι με το γιο μου (ενας σε καθε πσ)
Κοριτσια καλησπερα τι κανετε; Εγω καλα ειμαι αλλα πραγματικα πιστευω δεν ειναι περιοδος αυτη που εχω αλλα αιμοραγια κανονικη! Σημερα ειναι η τριτη μερα, δεν υπαρχει αυτο που ζω!! Δεν το εχω ξαναπαθει ποτε στη ζωη μου! Παντα ειχα μικρη ροη (2 σταγονων σε φαση!) και τωρα ειναι απιστευτη η ποσοτητα!
Αποφασισε να βγει η περιοδος ολων των περιοδων που εχω χασει στη ζωη μου; Τι να κανω για να σταματησει αυτο το πραγμα; Ειναι πραγματικα τρομακτικο... Αφου σκεφτομουν να παρω παμπερς στο τελος για να ειμαι σιγουρη οτι δεν θα φυγει τιποτα.. Παλι!!
Συγνωμη που σας κουραζω με αυτο το θεμα αλλα δεν μου εχει ξανατυχει ποτε αυτο το πραγμα και ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ μου να ειναι μονο για αυτη την φορα ετσι και να μην το παθαινω απο εδω και περα αυτο για παντα!!
Και παντα ελεγα ποσο τυχερη ειμαι που δεν δυσκολευομαι σε θεμα περιοδου! Συνηθως την 3 μερα μου τελειωνει αντε 4η το πολυ!
Τωρα φαινεται λες και θα κρατησει για παντα!!! :(