Ιωαννα ειδα τωρα παλιοτερες σου φωτο και εμεινα! Κουκλα και πριν εννοειτε αλλα εσυ παιδι μου εγινες παιδουλα παλιιιιι!!! Μπραβο!!
Ηθελα να σε ρωτησω εχεις κανει πλαστικη πουθενα;
Printable View
Ιωαννα ειδα τωρα παλιοτερες σου φωτο και εμεινα! Κουκλα και πριν εννοειτε αλλα εσυ παιδι μου εγινες παιδουλα παλιιιιι!!! Μπραβο!!
Ηθελα να σε ρωτησω εχεις κανει πλαστικη πουθενα;
οκ ευχαριστω αν και δεν νομιζω να ειναι πολυ σε 1/2 κ γιαουρτι εχει 2 κουταλιες μελι για να μη κρυσταλιαζει λεει!
μονο που τωρα χαζευα εδω και εχασα τη συνταγη :(
θα το ψαξω παλι!
χαχαχαχαχα βρε ναταλάκι που να έχω κάνει πλαστική?στην μούρη εννοείς?:lol::lol::lol: όχι αγάπη μου,απλά ήμουν πολύ τυχερή και το προγούλι που είχα αρχίσει να έχω χάθηκε,και δεν κρέμασα κ επιπλέον ρυτίδες δεν έκανα :D ευτυχώς στο πρόσωπο είμαι μια χαρά,εντωμεταξύ στην γγιαγιά του άνδρα μου ο γκόμενος της κουνιάδας μου που είναι οφθαλμίατρος όταν έκανα την επέμβαση έλεγε στην γιαγιά πως θα κρεμάσω και θα ζαρώσω και θα είμαι χάλια και τα είχε παίξει η γιαγιά και όταν πέρναγε ο καιρός και με έβλεπε ότι είμαι οκ μου έλεγε "φτου,φτου παιδάκι μου τι ήταν αυτά που μου έλεγαν " βέβαια τι να περιμένεις από έναν "γιατρό" που γύρισε στους έξι μήνες και με ρώτησε πότε θα κάνω αναστροφή της επέμβασης :shocked2::rolleyes::shocked2::rolleyes: και εγώ είχα μείνει μαμάκας να τον κοιτάω!κρέμασα στα χέρια που είχα πολύ όγκο και στα πόδια και φυσικά στο στήθος που κατέβηκα πολλά νούμερα,νομίζω τόσο μικρό στήθος δεν είχα ούτε στο γυμνάσιο!!!
hellooooo
Οχι παιδι μου!! Σιγα μην ρωτουσα για το προσωπο! Ιδια ακριβως εισαι απλα αδυνατη! Πιο κρεμασμα και μ@λακιες ελεγε αυτος ο γιατρος;!
Οτι θελουν λενε οι περισσοτεροι!
Εννοουσα κοιλια, μπρατσα κτλ! Τα μπρατσα σου φαινονται πολυ ωραια!!
Λιλακιον τωρα θα ρωτουσα που εξαφανιστηκες ρε μωρο!!
χαχαχαχα τα μπράτσα μου φαίνονταν ωραία όταν ήταν στρουμπουλά και τσουπωτά!!!τώρα έχουν κρεμάσει και αδειάσει τα κακόμοιρα αλλά δεν βαριέσαι!Κοιλιά ευτυχώςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ςς δεν χρειάζομαι!!ακόμα κ κολήτο μπλουζάκι να φορέσω μία χαρά είναι!
Αλό Λίλα
ψεκαζομαι και καθομαι μπροστα στον ανεμιστηρα.
Α μια χαρα σε βρισκω τοτε! Τι λες πραηματικα φαινονται μια χαρα! Ειδικα στη φωτο την τελευταια που τα ειχες πανω τα χερια φαινονται τελεια!
για αυτό τα είχα προς τα επάνω για να τεντώνουν;)
Λίλα ωραία τακτική αυτή :lol:
επλυνα και πιατα εκανα και τυροψωμο μια αλλη εκδοχη απο το προηγουμενο τωρα το ψηνω
οσο για την περιοδο ναταλονι μου εγω ειχα μεγαλη ροη απο πριν και τωρα παντα τις 3 πρωτες μερες πλημμυριζω.
Ασε ρε Λιλα φρικαρω! Δεν μου εχει ξανασυμβει αυτο το πραγμα! Και 3η μερα σημερα!
Το ειχα ξαναπαθει αλλα κρατησε μια μερα το πολυ, αντε να το καταλαβω! Αλλα ετσι; Φαινεται πανω απο λιτρο αιματος σιγουρα... Αφου το ειδα και λεω ενταξη τωρα λιποθυμω!!
Καλα ζεστη εκει, κρυο εδω.. Νομιζω πονεσε οι κοιλια μου απο το κρυο! Θα βαλω την ζακετα μου τωρα να καταλαβαιτε!!
επιτελους καταφερα να διαβασω τα περισσοτερα!
καλα ελειψα 3 μερες και μονο το ναταλακι με εψαξε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σ ευχαριστω γλυκεια μου!!!
πολυ χαρηκα που τελειωσε η μετακομιση και εχεις επιτελους σπιτακι!!!
ελλαδα ποτε πας?
επισης το πηρα το μυνημα σου!!! πολυ με συγκινησε που με εψαξες!!!
ελπιζω να πιουμε καφεδακι πριν φυγεις!!!
εγω ναταλια εχω περιοδο 5-6 μερες
hello κοριτσακι!!!πως περασατε στο ισπανια???