Μα λεω που χαθηκε αυτο το κοριτσι??
Εννοειτε οτι θα παμε για καφεδακι πριν φυγω πας καλα?? Αλλα να παμε Camden Town αυτη την φορα!! Αγαπωωωω Camden!
Printable View
Μα λεω που χαθηκε αυτο το κοριτσι??
Εννοειτε οτι θα παμε για καφεδακι πριν φυγω πας καλα?? Αλλα να παμε Camden Town αυτη την φορα!! Αγαπωωωω Camden!
αν πατε στα σταρμπακς πισω απο τα χαροντς θα βρειτε και ελληνα
Και επιτελους θα βαλω τις φωτο!!!
Εχω να κανω καποια σχολια πρωτα :D
Τα ποδια μου φαινονται κοντα, δεν ειναι η αφη εβγαλε παραξενες φωτογραφιες!
Ναι κυκλοφορω ξυπολιτη μια ζωη!
Κανονικα οι γαμπες εχουν μαζεψει κι αλλο και σε αλλες φωτο φαινονται καλητερα αλλα θελω να δειτε τις ολοσωμες!
ΚΑΙ! Αν η μπλουζα ηταν πιο μικρη θα φαινοταν και καλητερα το τορσο μου και η μεση μου που εχει στενεωει πολυ!!! :D:D:D
Α! Και φοραω σουτιεν αλλα το μαλλι κρυβει ολο το βυζι! Τι να πεις!!!
αντε κυρα μου βαλτες και ασε τους προλογους
σιγα μην εισαι 127 κιλα πλακα μας κανεις???πρεπει να παρεις νεα ρουχα.και οχι αλλο μαυρο κουκλιτσα μου.
Kαι...
Το χερι φαινεται καπως αλλα κανονικα ειναι μια χαρα!!! :smilegrin:
κοριτσια υπεροχη η ισπανια!!! στη μαδριτη πηγαμε και εννοειται μονο τα δυο μας!!!πολυ ρομαντικα!αρκει να σας πω οτι τις πυτζαμες μας δεν τις φορεσαμε καθολου!!!:cool:
οι ισπανοι ειναι τοσο πολυ σαν ελληνες!!!!!!!!!!!
εχω τοσα να σας πω!!!!
ναταλακι βαλε εδω τη φωτο να τη δω κι εγω!!!
Χαχαχαχαχααχ! Κι ομως κυρια μου τοσα ειμαι!
Φαινεται οτι με στενευει το τζιν πανω στην κοιλια αλλα μπηκαααα!! χαχαχαχααχαχαχα
και περσυ ρε παιδια μου εμπαινε μεχρι τα γονατα και αυτο με το ζορι!!
18 νουμερο Primark κοριτσακι!! :crazy::crazy::crazy::crazy:
αχχχχ δεν ειναι τελειο να σου χωρανε ρουχα που πριν δεν χωραγαν ουτε στο δαχτυλακι σου????
Βαμπιρόνι μια χαρά είσαι και σίγουρα δεν φαίνεσαι 127 κιλά!ʼντε και σε κατώτερα!!
Καλα εννοειτε θα βρουμε Ελληνα πισω απο τα Χαροντς!! Αν και απο τοτε που επεστρεψα Λονδινο δεν ακουω πλεον καθολου Ελληνες!! Πριν απο 4 χρονι απου ηρθα ηταν γεματο!
Α! για τα ποδια που ελεγα! Εχουν βγει κοντα! Και τα μετρησα λεω ποσο να ειναι!! και εχω ενα μετρο ποδι κορουες! 1 μετρο και 3εκατοστα παρακαλω!! χιχιχιχιχ
το προσωπο το εκοψα για ευνοητους λογους!!
οχι βρε δουλευει ενας φιλος μου ελληνας στα σταρμπακς πισω απο τα χαροντς
Ναι τελειο εινααααααιιιι!! Ειδικα απο μαγαζι που εχει και μικρα νουμερα! Ευχαριστω Ιωαννα μου! Δεν θελω να φανω καπως αλλα με αδικη η φωτο!! χαχααχαχαχαχαχαχααχ
ΚΑΙ ΕΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ! Εκτοα απο Ιωαννα και Τζινα και οσεσ εχουν τερματησει και χανουν κι αλλα γιατι θα σας ψαχνουμε σε λιγο!!! :tumble:
αΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!! Πες μου ονομα να φωναζω οταν περναω απο εκει! Παντως συνηθως εκει συχναζουν οι Ελληνες...
τζινακο που εισαι σημερα χαμενο???