χρονια τωρα.απο τοτε που βασανιζα μια γατα της γειτονιας το μητσο και γεμισα καντιλες
Printable View
χρονια τωρα.απο τοτε που βασανιζα μια γατα της γειτονιας το μητσο και γεμισα καντιλες
Κριμα και οι γατες ειναι τοοοοσο ζουζουνιαρεεες!!!!
Περιμενω να ερθει ο Σεπτεμβρης να παρω την νυφιτσα μου!!!! Eιναι οπως τα γατια αλλα πιο ζουζουνια!!!
Λιλα θελω συνταγη για τυροψωμα! Αρεσουν πολυ στους δικους μου και θελω να τους κανω! Πραγματικα δεν με νιαζει καθολου που δεν τρωω εγω, μου αρεσει να μαγειρευω! Και ας μην τα καταφερνω πολλες φορες!!!
Εχεις και καμια για ελιοψωμα (με ελια χιχιχιχιχ)...
Παλια ειχα κανει με τυρι αλλα ειχαν βγει στεγνα και ειχε στεγνωσει η φετα μεσα στο ψωμι!!!
Αλλα ξερω και κανω τα πιο ωραια λαδοκουλουρα με ντοματα η καροτο!! μιαμ μιαμ μιαμ!!!
Αυριο θα προσπαθησω να σπασω σε μικροτερα αρχεια ενα μεγαλο που εχω με συνταγες και θα στο στειλω.αυριο θα εχουμε τη μεγαλυτερη θερμοκρασια.
Θα σου δωσω αλλη συνταγη απο αυτη που εδωσα στο κοριτσακι γιατι το εκανα με αλλη ζυμη σημερα και μου βγηκαν πιο ωραια.το εκανα με τη ζυμη που κανω και τα ρολα κανελας και τα εκοψα κιολας οπως τα ρολα κανελας.εφτιαξα τη σπεσιαλ εκδοχη με κετσαπ φετα γαλοπουλα και πιπερια.ελιες δεν εβαλα γιατι μου εκαναν καουρα την τελευταια φορα.
Κουκλίτσες πάω να ξαπλώσω το ηρωϊκό κορμί μου χιχιχι, περιμένω και τον Μορφέα να έρθει σε λίγο, δεν είναι σωστό να τον αφήσω να περιμένει! Καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.
Καληνυχτα τζινακο!!!!καλη ξεκουραση!!!!
αν καταλαβα καλα ο μορφεας απαταει τη μακ με τη τζινα????
αληθεια η μακ που χαθηκε?
έχω μία συνταγή για ελιόψωμο τέλεια!!!!!!!!!!ακόμα και εγώ μετά επέμβασης μπορώ άνετα κα τρώω!
Με πηρε ο ξαδερφος μου τηλεφωνο να βγουμε το σαββατο.λεω να παω αν δεν κανει ζεστη.
Να μου την στειλεις Ιωαννα μου!!! Λιλα οταν μπορεις στειλε μου και αυτη με την κανελα και ολες τις θελωωωω!!! χιχιχιχιχιχχιχιχι
Βγαζω κοριτσια μου τις φωτο απο το φορουμ !!! αρκετα με χορτασατεεε!!! :D:D
Ειναι τα ωραιοτερα ρολα κανελας που εχεις φαει ποτε.με γλασο καφε.
Διαιτητικα κι ολας??? Θελω συνταγη εννοειτε!!
το ζυμαρι το κανεις εσυ? πως βγαινει σαν φυλλο κρουστας?
Καληνυχτα Τζινακιον! Καλα να περασεις με τον Μορφεα ;)
Ναι το ζυμαρι το κανω εγω.δεν ειναι καθολου διαιτητικα και φουλ στη ζαχαρη.ειναι τοσο νοστιμα ομως τα ατιμα.τα φτιαχνω για τους αλλους εγω ζητημα αν θα φαω ενα κομματι ολο ολο.