ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
κ το τριπλη κ τα τσιμολια κ τον κατακλυσμο!!!!
Printable View
ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
κ το τριπλη κ τα τσιμολια κ τον κατακλυσμο!!!!
Αντε ελα να παμε κ Ουτοπια! :P
ρε κοριτσια ας ειναι ονειρο αυτη η χαλια περιοδος που περναμε κ ας μη παω κ ουτοπια ειλικρινα...τετοιο μαυρο χαλι...τι να πω
ασε μη μαυριζω κ την ιρενε μας.
μενα ονειρο τρελοοοοοοο ονειρο απατηλοοοοοοοοο ξεκινησαμε κι οι δυο μαςςςςςςςς
κ στου δρομου τα μισα...λαλαλλαλαλα
Αυτη η περιοδος μας εχει ριξει τους περισσοτερους απ'οτι βλεπω..
Ελπιζω ολα να περασουν για τον καθενα μας ξεχωριστα! :))
ναι παιδια, πολλα νταουνια!!!
να ναι αναδρομος κανας ερμης?
καμια αφροδιτη?
τι τελος παντων?
περαν της πλακας ας εξετασουμε κατα ποσο οι λογοι ειναι σοβαροι!!!
παιδια τρεχατε στα γυμναστηρια, εγω τα ξεχασα ολα, νιωθω υπεροχα, χαμογελαω ολοκληρη!
τα σοβαρα οκ δε ξεχνιουνται αλλα σιγουρα αντιμετωπιζονται καλυτερα οταν νιωθουμε ομορφα, οσο γινεται!
περιμενα μηπως επεστρεφε αυτη σεμενα αλλα...Quote:
Originally posted by eleni1201
Bad εέστρεψες στη γυμναστική??
εκανα τη θυσια κ πηγα εγω :P:P:P
ελα ρε εισαι κοντα στο στοχο σου, ελα παρε τον σκυλακο κ δρομο!!!
Εγώ λέω να ξεκινήσω λίγο στο ελλειπτικο ... δε νομίζω να κάνω κακό.
Ο διάδρομος βέβαια θα ήταν καλύτερος σε αυτή τη περίπτωση αλλά τι να κάνω;
τα χθεσινά μου:
- 1 ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι - ρόδι + 1/2 τοστάκι με ντοματούλα
- 1 πιάτο μοσχαρόσουπα
- 1 ποτήρι γάλα + 1/2 κ.γ. μέλι
- 1/2 πιάτο τσιμούλια βραστά + φέτα
- 1 ποτήρι γάλα + 1/2 κ.γ. μέλι
σήμερα Κυριακή ... μη σας πω ... ούτε 3ωρα ... ούτε τίποτα ...
ειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙ ε τελειωσε σε παιρνω τηλ το βραδυ απτο σπιτι, μην ακουω χαζα τι ελλειπτικο κ βλακειες ειρηνη ξεκολλα!
διαδρομο ναι εφοσον το επιτρεπει ο γιατρος αλλα ελλειπτικο δεν κανει!!!!!!!!!!!!!!!!!
μην κανεις βλακειες ρωτα το γιατρο πρωτα αλλιως μη κανεις τιποτε!!!!!
τοχω ρωτησει για το ελλειπτικο κ μου ειπαν οχι, μονο διαδρομο (που ειναι σχετικα ομαλη η επιφανεια κ δεν εχει κραδασμους οπως στην ασφαλτο εξω)
κ γιαυτο γραφτηκα στο γυμναστηριο για ενα χρονο.
κ εγγυος να μεινω θα πηγαινω να κανω διαδρομο που εχει πανακριβους ενω εμεις εχουμε εναν πιο φτηνο φυσικα που πατας κ τρανταζεσαι!
αρα κ διαδρομος υπο προυποθεσεις!
καλα μου εχεις ανεβασει την πιεση ε ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙς ΑΥΡΙΟ ΠΛΙΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!
Είμαι πολύ χαρούμενη. Μου απάντησε ο γιατρούλης μου στο e-mail που του έστειλα εχθές και μου είπε πως φυσικά και μπορώ να το χρησιμοποιώ! Αχ τι καλά! Αυτές τις μέρες κλαδεύω τις τριανταφυλλιές μου. Μόλις τις τελειώσω, ξεκινώ το ελλειπτικούλι μου!
Σίγουρα το περπάτημα είναι το καλύτερο αλλά κάποιος πρέπει στο τέλος να έρχεται να με παίρνει με το αυτοκίνητο. Το χωρίο είναι γεμάτο ανηφόρες ? κατηφόρες. Το σπίτι είναι στην κορυφή του χωριού. Θα κατεβαίνω ? θα κατεβαίνω και μετά;;;; ανηφόρα και σκάλες δε μπορώ καθόλου?
Φιλενάδα ? μην ανησυχείς.
Δε θα κάνω πολύ.
Το πολύ 20 λεπτά και στο 1 ? όχι στο 10 που έκανα κάποτε.
Η μανούλα μου έρχεται μάλλον Παρασκευή!!! Οπότε ? αρχίζουμε ψώνια!!!
Στα δικά μας τώρα ? παρόλο που η Κυριακή βγαίνει πάντα εκτός προγράμματος, θα σας τα πω:
- 1 ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι ? ρόδι + ½ τοστάκι ολικής με ντοματούλα
- 1 ρόφημα σοκολάτα όσο πιο lait και ελαφρύ γινόταν
- ½ πιάτο πιλάφι + ½ πιάτο σαλάτα (ήμασταν καλεσμένοι σε τραπέζι και δεν έφαγα ούτε ψητό, ούτε τις αγαπημένες μου πατάτες, ούτε φυσικά γαλακτομπούρεκο?)
- 1 ποτήρι γάλα
- 1 ελληνικό καφέ με ½ κουταλιά καφέ και ½ κουταλιά ζάχαρη
- 1 πιάτο σαλάτα + λίγα ψητά λαχανικά (στο εστιατόριο όπου όλοι πήραν κανονικές μερίδες και χτύπησαν μετά και ένα ωραιότατο σουφλέ σοκολάτα με παγωτό + χαλβά σιμιγδαλένιο)
Νομίζω ήμουν ΚΥΡΙΑ!
Εχω αγύριστο Μανιάτικο κεφαλι!
Μαλλον αυτό ειναι.
Σίγουρα δεν είνια εύκολο αλλά όχι και αδύνατον!
Ολες οι θυσίες για παρτυ του - από τώρα!!!
Χαλάλι του!!!!
Ειρηνη μου καλημέρα!!!! Μια χαρά τα πας ε? Μπράβο!!!
Να σε ρωτήσω κάτι? Γιατί τόση πολλή προσοχή στο τί τρώς? Είδα και κάπου πιο παλιά που ανέφερες για ζάχαρο, πίεση και προεκλαμψία. Μήπως ήσουνα παχουλή πριν και γιαυτό?
Φυσικά σου εύχομαι τα καλύτερα μέχρι το τέλος!!!!
Δεν είμου ποτέ παχουλή.
Μέχρη 65 το πολυ είχα φτάσει κάποτε.
Πρίν μείνω έγκυος και για θέματα μέσης αδυνάτισα και πήγα γύρω στα 56.
Το θέμα είναι πως έχω θρομβοφυλία.
Αυτό είναι και το πιο επικίνδυνο.
Τωρα με την αναγκαστική αύξηση των κιλών οι εξετάσεις της θρομβοφιλίας δε βγαίνουν και τόσο καλές.
Ολοι οι γιατροί με ρωτούν: γιατί; πήρες πολλά κιλά;;;
Και φρικάρω.
Με τόσο σωστή διατροφή και με τόσα λίγα κιλά που παίρνω πως γίνεται οι εξετάσεις να μη βγαίνουν καλες;
Αφίστε που η θρομβοφιλία μου έχει ήδη κοστήση μια αποβολή.
Καταλαβαίνεται ... είναι για μένα η κακή μάγισσα.
Αποφεύγουμε και την καισαρική γιατί κόβονται αρτηρίες και αγγία και άντε μετά να σταματήσεις την αιμοραγία...
Μία παλιοκατάσταση γενικά
Αλλά δε μασάμε.
Κανω αυτό που λένε οι γιατροι, ακούω τον διαιτολόγο μου ... και όλα καλά θα πάνε!!!
Μαλιστα κατάλαβα. Ολα θα πάνε καλά καλή μου. Αλλοστε τώρα είναι σχεδόν 30 βδομάδων. Εχει περάσει ο κύνδυνος για πολλά πράγματα. ακόμα 10 βδομαδούλες και θα έχεις τον γιοκκα σου στην αγκαλιά σου!!!!! Ποτε σε εχουν ότι γεννας?