Καλη επιτυχία στις εξετάσεις σου Αλεξάνδρα μου!!!:starhit: Πότε τελειωνεις?
Αυτη η συνταγη που εφτιαξα ειχε περισσοτερους ξηρους καρπους, οποτε εγινε ζυμη και την επλασα
Printable View
Καλη επιτυχία στις εξετάσεις σου Αλεξάνδρα μου!!!:starhit: Πότε τελειωνεις?
Αυτη η συνταγη που εφτιαξα ειχε περισσοτερους ξηρους καρπους, οποτε εγινε ζυμη και την επλασα
Σ' ευχαριστώ Ρία μου, θα μου χρειαστεί η ευχή σου!
Δίνω σήμερα ένα μάθημα και άλλο ένα την Τρίτη. Μετά ξεμπερδεύω! Το θέμα είναι ότι και ο γιος μου έχει εξεταστική και δίνει και αγγλικά - γερμανικά, οπότε είμαστε ένα σπίτι μες το διάβασμα (λέμε τώρα...)! Βαριέμαι τρελά να μαγειρεύω αυτές τις μέρες!
Αντε με το καλό να τελειωσετε!!!! βασικα τα μπισκοτα αυτα τα φτιαχνεις τοσο γρηγορα ...οσο ενα διαλειμμα απο το διαβασμα... Τι σπουδάζεις μανα??? Τι ωραιο πραγμα η ακαδημαική μόρφωση κ η δια βιου μαθηση! Οξυγόνο στα κύτταρα! Μπράβο σου!
Αλεξάνδρα εχεις u2u :eureka:
Κάνω μεταπτυχιακό στην Ιατρική, στον τομέα της Διεθνούς Ιατρικής και διαχείρισης κρίσεων υγείας. Ωραία είναι, είναι ενδιαφέρον και εμένα γενικά μου αρέσει το διάβασμα. Απλά προσπαθώ να πιάσω κάπως καλούς βαθμούς μήπως βγάλουν καμμία υποτροφία και κάνω αίτηση μπας και γλιτώσω τα δίδακτρα για το 2ο έτος. Ίδωμεν...
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup:Quote:
Originally posted by ria
Αλεξάνδρα εχεις u2u :eureka:
Πολύ ενδιαφέρον ακούγεται! Μακάρι να πιάσεις τους στόχους σου... αν κ εγω ειμαι της άποψης οτι η μαγεια όλη ειναι το ταξίδι ....ανεξάρτητα με το αν θα φτάσεις στην Ιθάκη σου. Μπράβο κ πάλι!!!
Σωστό!! :yes:Quote:
Originally posted by ria
Πολύ ενδιαφέρον ακούγεται! Μακάρι να πιάσεις τους στόχους σου... αν κ εγω ειμαι της άποψης οτι η μαγεια όλη ειναι το ταξίδι ....ανεξάρτητα με το αν θα φτάσεις στην Ιθάκη σου. Μπράβο κ πάλι!!!
Ας γράψω και τον σημερινό μου προγραμματισμό:
Πρωί: 2 digestive + 1 κομ. έμενταλ + 2 καρύδια + 2 δαμάσκηνα αποξ.
Ενδιάμεσα: 1 μπάρα δημητριακών + 2 βερίκοκα
Μεσημέρι: σαλάτα με μαυρομάτικα φασόλια με πιπεριά, κρεμμυδακι, ελιές + 1 βραστό αυγο + σαλάτα καρότο-μαρούλι
Απόγευμα: 1 μπάρα δημητριακών + 2 βερίκοκα
Βράδυ: 2-3 βρωμομπίσκοτα + λίγες σταφίδες + 2-3 καρύδια + 2 δαμάσκηνα αποξ.
Το βράδυ θα λείπω και θα είμαι έξω από το μεσημέρι, οπότε δεν θέλω να κουβαλήσω κανένα σάντουιτς με τυριά και τέτοια μέσα στη ζέστη. Έχετε καμμία άλλη ιδέα για βραδυνό που να μην αλλοιώνεται από την θερμοκρασία;
χμ... ενα κομμάτι μανιταρόπιτα? γιαμι γιαμιιιιι
φτιαξε 1 σαντουιτς με αυγό βραστό ντομάτα και μαρούλι... δε χαλανε αυτα... ή με τονο
Μανιταρόπιτα δεν προλαβαίνω να φτιάξω δυστυχώς! Αλλά ο τόνος είναι μια καλή ιδέα!! θα κάνω τορτίγια τυλιγμένη με τόνο και λαχανικά! Θενκς συναγωνίστριες!! :thumbup:
:thumbup:Quote:
Originally posted by alexan972
θα κάνω τορτίγια τυλιγμένη με τόνο και λαχανικά! :thumbup:
Καλημέρα τριαδόκοσμε!
Χθες και εγώ σαλάτα με μαυρομάτικα φασόλια έκανα Αλεξάνδρα μου! Ήταν πραγματικά υπέροχη, τόσο που έφαγα μεσημέρι και βράδυ. Έριξα μέσα ψιλλοκομμένη πιπεριά, ντομάτα, μαϊντανό, ρόκα, ελιές σε ροδέλες, κουκουνάρι, λίγο σκορδάκι, φρέσκο κρεμμύδι, αλατάκι, ελαιόλαδο και ρίγανη και ήταν μούρλια!
Βέβαια το χάλασα το βράδυ μιας και έφαγα σοκολάτα και ένα μικρό παγωτό αλλά τι να κάνω η έρμη που έχω πολλά στο κεφάλι μου και δεν είμαι καλά. Αααχ πότε θα μάθω να μην τρώω ψυχολογικά πότε; Και να πω ότι πεινάω; Όχι δεν πεινάω, το στομάχι όταν τρώω στα τρίωρα σπάνια προλαβαίνει να γουργουρίσει, αλλά το μυαλό μου βασανίζεται και θέλω το όπιο μου...
Έλι μου, παρηγορήσου με την σκέψη ότι δεν είσαι η μόνη! Όλες μας αυτό μας έφερε εδώ μέσα. Τουλάχιστον το συνειδητοποιούμε και αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να το αλλάξουμε!Quote:
Originally posted by Eli
Καλημέρα τριαδόκοσμε!
Βέβαια το χάλασα το βράδυ μιας και έφαγα σοκολάτα και ένα μικρό παγωτό αλλά τι να κάνω η έρμη που έχω πολλά στο κεφάλι μου και δεν είμαι καλά. Αααχ πότε θα μάθω να μην τρώω ψυχολογικά πότε; Και να πω ότι πεινάω; Όχι δεν πεινάω, το στομάχι όταν τρώω στα τρίωρα σπάνια προλαβαίνει να γουργουρίσει, αλλά το μυαλό μου βασανίζεται και θέλω το όπιο μου...