Παρε ενα παραδειγμα , αν ειχες δει καποιο απο τα highlander οταν σκοτωναν εναν αλλο δεν περνανε τις δυναμεις του?
Απο που νομιζεις οτι πηρανε τις ιδεες τους οι σεναριογραφοι?
Παρθενογενεσης στην 7η τεχνη πλεον δεν υπαρχει.
Printable View
Παρε ενα παραδειγμα , αν ειχες δει καποιο απο τα highlander οταν σκοτωναν εναν αλλο δεν περνανε τις δυναμεις του?
Απο που νομιζεις οτι πηρανε τις ιδεες τους οι σεναριογραφοι?
Παρθενογενεσης στην 7η τεχνη πλεον δεν υπαρχει.
σκεφτομαι εναν αλλον πλανητη, με διαφορετικα χρωματα. κιτρινο ουρανο, πρασινο αερα, κοκκινο χορταρι κλπ.
Εγω παντως εχω αγριες διαθεσεις και ορεξεις.. σκεφτομαι να βρω τροπο να με ηρεμησω!
Σκεφτομαι πως γινεται να ειμαι τοσο σκατοευαισθητη κ να κολλαω σε κατι, να νιωθω κ να αγαπαω χωρις να με νοιαζει η ανταποκριση, αλλα νομιζω αληθινη αγαπη ειναι να αγαπας χωρις να περιμενεις ανταλλαγμα...
Γειά σου ρε Remedy που θες και δίκαια κοινωνία , γ@μ την κοινωνία σας.
(το βάζω σε ένα πιο ταιριαστώ θέμα)
Παράθεση από carrot:
Γουστάρω μπόξ σε ρίνγκ με όλους τους γαμιάδες εδώ μέσα που γράφουν και σε φορουμ ψυχ. υποστήριξης γαμω την υποκρισία σας γαμώ.
Σαν τουρνουά δηλαδή να το οργανώσουμε. Τι λέτε;
ΜΑΖΙ πάνω απόλα.
Σκεφτομαι να φαω παγωτο.. σπρωξε-γλυψε :P χαχαχα πλακα κανω! Απλα θελω να φαω παγωτο!
...σκέφτομαι πως θέλω να γυρίσω εκεί που ήμουν..............:(
σκέφτομαι πως επιτέλους ξεκίνησα πάλι το κέντημα που είχα να το πιάσω χρόνια και νιώθω τρισευτυχισμένη με το καινούριο μου χόμπυ!!!!!
Σκεφτομαι οτι μακαρι να υπηρχε τροπος να μπουμε μεσα στο μυαλο των αντρων κ να δουμε τι διαολο επιτελους σκεφτονται, γιατι γαμωτο να ειναι τοσο πολυπλοκες οι ανθρωπινες σχεσεις.............................
Κ που το ξες οτι παγκοσμιως δεν συμβαινει το ιδιο κ για τις γυναικες?? Εγω ξερω οτι κ για τα 2 φυλα ισχυει..