Καληνύχτα, χαρά μου! Πάω για ύπνο, βαραίνουν τα ματάκια μου και δεν έχω και τα κατάλληλα χάπια:
http://www.youtube.com/watch?v=JrPJIhV84h8
Φιλάκια, πολλά πολλά! Αύριο θα είναι μία άλλη μέρα, καλύτερη!
Printable View
Καληνύχτα, χαρά μου! Πάω για ύπνο, βαραίνουν τα ματάκια μου και δεν έχω και τα κατάλληλα χάπια:
http://www.youtube.com/watch?v=JrPJIhV84h8
Φιλάκια, πολλά πολλά! Αύριο θα είναι μία άλλη μέρα, καλύτερη!
Καλημερούδια!Ξημέρωσε η καλύτερη μέρα κι είναι το σπουδαιότερο δώρο που ποτέ μας δόθηκε!
Ξετσίπωτο κορίτσι στο κύμμα με το μαγιό στο χέρι,ώριμες και άγουρες ντοματούλες μου,στ'αζήτητα των πάγκων,
στα καταχωνιασμένα ράφια των σπιτικών ψυγείων και στα ηδονικά χείλη που σας γεύονται,να έχουμε μια υπέροχη μοναδική
τελευταία μέρα του Σεπτέμβρη!Ακόμα κι αν δείχνει ρουτινιάρικη σε πρώτη ανάγνωση,εμείς μπορούμε να την κάνουμε ξεχωριστή!
--->ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ : ΤΟ ΔΩΡΟ
http://www.youtube.com/watch?v=mKeqVcttsTo
Καλο μηνα αγαπημενες μου,χαρες μου,γιασεμενιες,μανωλενιες κ ολες οι αλλες....
Καλησπέρα και καλό μήνα!
Δουλίτσες σήμερα, οι πρώτες που κάνω μετά τις διακοπές, χωρίς να είμαι ξεμυαλισμένη. Δεν ξέρω αν μπορώ να γίνω σαφής, αλλά τα προηγούμενα Σαββατοκύριακα είχα μυαλό που πετούσε. Έκανα μόνο τα απαραίτητα κι αυτά με το ζόρι. Όσα βλέπει η πεθερά, που λένε.. Η καθημερινότητα με προσγείωσε, καθώς φαίνεται, και δεν το λέω μίζερα αυτό. Έτσι, σήμερα ξύπνησα με όρεξη (όρεξη, τέλος πάντων) για δουλειές. Ακόμη απορώ πόσα πράγματα χρειάζονται για να δείξει ένα σπίτι αυτό που θέλω, δηλαδή "σπιτικό". Έκανα τα πάντα, εκτός από πατώματα και ξεσκόνισμα. Κι αύριο μέρα είναι.
Πολλές φορές με συλλαμβάνω να ονειρεύομαι πώς θα ήταν το να είμαι νοικοκυρά. Να έχω μόνο σπίτι, ψώνια, σύζυγο, παιδιά. Όχι ευθύνες, όχι σκοτούρες, όχι άγχος για χρήματα, όχι αγωνία για το αν είμαι καλή σε αυτό που κάνω, όχι συγχύσεις. Αυτές οι φανατικές φεμινίστριες θέλουν σκότωμα! Μας δυσκόλεψαν τη ζωή. Μας έκαναν να τα διεκδικήσουμε όλα και να τα έχουμε όλα, αλλά μαζί με τα άσχημά τους. Τώρα έχουμε και δουλειά και ευθύνες και νοικοκυριό και παιδιά. Καλούμαστε να γίνουμε υπεράνθρωποι. Κοινώς, την πατήσαμε.
Μετά συνέρχομαι από την ονειροπόληση και καταλήγω στο ότι μάλλον συνήθισα σε αυτά που έχω και δεν θα ήθελα τελικά να ήμουν αλλιώς. Αν είχα εύπορο και γαλαντόμο και μόνιμο σύζυγο, τότε όλα καλά. Συνήθως, όμως, η ζωή δεν είναι παραμυθένια, οι σύζυγοι δεν είναι μόνιμοι και ανοιχτοχέρηδες, τα παιδιά είναι γκρινιάρικα, το νοικοκυριό είναι βαρετό. Οπότε καταλήγουμε πάλι στο λίγο απ' όλα και είμαστε ευχαριστημένες. Δουλίτσες, λοιπόν, σήμερα και αύριο και τις κάνω με χαμόγελο, ιδίως όταν βλέπω το αποτέλεσμα!
Οι δουλειές του σπιτιού για μένα έχουν λειτουργήσει ως το καλύτερο αγχολυτικό! Όταν καθαρίζω το σπίτι μου νιώθω ταυτόχρονα και μια εσωτερική κάθαρση, σαν να φεύγουν και από μέσα μου οι σκόνες, τα βακτήρια και οι τοξικές ουσίες...ʼσε που εκτονώνομαι...Όσο για τις σκέψεις "πως θα ήταν αν", και εγω σαν και σένα Ava έχω καταλήξει πως ό,τι δεν έχουμε αυτό μας φαίνεται θελκτικό, στην ουσία όμως
κάθε κατάσταση είναι ζόρικη, παντρεμένες ή μη, οπότε κάνουμε ειρήνη με αυτό που μας λαχαίνει στη ζωή και πορευόμαστε.. Να μπορούσαμε και αλλιώς...
Εγώ αυτή την κάθαρση την αισθάνθηκα μόλις σήμερα. Πριν αισθανόμουν μόνο καταναγκασμό και βαρεμάρα. Έλα, όμως, που το σπίτι μου το θεωρώ φωλιά, καταφύγιο και δεν ανέχομαι να γυρίζω από τη δουλειά και να το βλέπω βρώμικο και άνω κάτω! Έκανα, λοιπόν, την καθαριότητα, έβαλα πλυντήρια, μαγείρεψα δύο φαγητά, εξασφάλισα την αξιοπρεπή μου διαβίωση για την εβδομάδα που μας έρχεται. Έπλενα με το λάστιχο τη βεράντα και ενώ κοιτούσα τις σκόνες να φεύγουν από το λούκι, σκεφτόμουν την ίδια στιγμή ότι ευχαριστιέμαι πολύ το να διώχνω κάθε "ρυπαρό" μακρυά..
Αν όλα ήταν αλλιώς.. Μα, είναι δυνατό να φανταστούμε με ακρίβεια πώς θα ήταν τα πράγματα? Όχι, μόνο να προσεγγίσουμε νοερά καταστάσεις μπορούμε. Γι ' αυτό και πορευόμαστε με αυτά που έχουμε στα σίγουρα.
http://www.youtube.com/watch?v=rcBmm...49FF98DF1CD123
Μήπως και παρασύρω καμία μανολένια να έρθει στην παρέα μας.. Έστω και μέσω της μουσικής, αυτής που τόσο κακοποίησα τον τελευταίο καιρό.
Πού είναι η χαρά μου?
Ολόκληρο αισθησιακό κομμάτι έβαλα για χάρη της, με αγνοεί?
Νόμιζα πως μια σέξυ γυναίκα θα ανταποκριθεί σε ένα τέτοιο κάλεσμα...
Χαρα μου!!!εδω ειμαι!ποτε μπηκες?
Αααα, καλάααα!! Πόσες ώρες θα σε περιμένω πια?
Μήπως σε "φτιάχνει" άλλο είδος μουσικής? Ό,τι θέλει η χαρά μου...
Χαρά μου να εξυπηρετήσω τη χαρά μου!
Αχ, θα παρεξηγηθούμε στο τέλος μου φαίνεται...
Αβουλινι μου ημουν στα σεμιναρια κ μετα πηγα μια επισκεψη κ μετα λιγο στην ταβερνα κ τωρα διαβαζω τα της ημερας.οταν μπηκα δεν ησουν μεσα.
Έφυγα για λίγο, μόνο για λίγο. Ήρθε ένας φίλος μου και αυτό ήταν. Μου έπιασε τα χέρια και τώρα δεν τα πλένω με τίποτα!
Μυρίζουν καθαριότητα σε συνδυασμό με ανδρική κολώνια!! Θα μείνω άπλυτη, το αποφάσισα.
Κατσε να βαλω εγω κατι
http://www.youtube.com/watch?v=dWNhaww1xNA
Μαρθα Φριτζηλα Περσρφονη
αληθινη κ αγαπημενη
Χαρά μου, συμβαίνει κάτι περίεργο.. Ενώ, σύμφωνα με το φόρουμ έγραψες τελευταία, δεν εμφανίζεται το μήνυμά σου..
Κ αυτο για την αγαπημενη μου κ της ορκιζομαι οτι δεν την κερατωσα!Ημουν στην πεθερα της Μαρθας Φριτζηλα που ειναι φιλη μου,να την παρακαλεσω να της πει να κατεβει αν μπορει στις βραδιες θεατρου λογου κ μουσικης που κανουμε.Μου ελεγαν για ολα αυτα που κανει τωρα η Μαρθα,μαθηματα στο εθνικο σεμιναρια σκηνοθεσια στην Ηλεκτρα του Ευριπιδη συν το χωρο που εχουν στο Βοτανικο κλπ.Εβαλαν κ ειδαμε την εκπομπη της Μπηλιως που ειχε παει κ δεν μπορουσα να φυγω νωριτερα.
http://www.youtube.com/watch?v=vS1qI...eature=related
Μόλις το άκουσα!
Ωραίο, δε λέω, αλλά δεν ταιριάζει με τη διάθεσή μου..
Λάβε υπόψη σου ότι όλη μέρα έκανα δουλειές, ότι είμαι μόνη μου, ότι πρόσφατα θυμήθηκα όσα έπρεπε να μείνουν για πάντα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, οπότε...
Πάρε αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=6L5NrHZ9clk
Τώρα θα ήθελα να είμαι σε ένα κλαμπ, να χορεύω παρέα με κάποιον που μυρίζει υπέροχα!
Που εισαι Αβουλινι?Γιατι δεν απαντας ουτε εδω ουτε στο τηλ?Τι αντρας ηταν αυτος που δεν πλενεις ουτε τα χερια σου?Θελω περιγραφη......
Γειά σου υγιή κόσμε!
Που δεν αναπνέεις απ'το στόμα,δε θέλεις να δίνεις μπουνιές στο μάτι και το μέτωπο σου,δεν τρέχει η μύτη σου σα βρύση...
Έχω τρελαθεί στα χάπια,την αντιβίωση...πυρετός,φταρνίσ ματα,η φωνή μου χάλια και τηλεφωνώ κάποια που θυμόμουν πως έχει καλό ωριλά
και ούτε καν μου μιλά,ούτε να μάθει τι ήθελα,αν ήταν επείγον...Έτσι είναι οι διάσημες γνωριμίες...Εμείς,που δεν παντρέψαμε γιό με διασημότητα,στ'αζήτητα...
Τέλος πάντων...Καλή καρδιά...Και τώρα στα σημαντικά:Ο κόσμος έγινε εδώ και λίγες μέρες ομορφότερος!
Η μούσα της ζωής γεννήθηκε!Η Ερατώ μας,το πριγκιπικό βρέφος!Δεν ξέρω λεπτομέρειες γιατί μόνο μέσω μηνύματος επικοινώνησα.
28 Σεπτεμβρίου η τυχερή μέρα!Ελπίζω κάποια στιγμή να μπει η ευτυχής μανούλα να μας πει όλες τις συγκινητικές λεπτομέρειες...
Πολλά φιλιά σε όλες,καθαρές και βρωμιάρες,παρούσες και απούσες,καταδεκτικές κι ακατάδεκτες...Πλας Σποτάκο!
Καλό μας,δημιουργικό,υγιή μήνα!Καλή μας εβδομάδα!
Γιάννης Τσαρούχης : Οκτώβρης
Kαρδουλα μου περαστικα σου!Που κρυωσες?Ποιος σε φιλησε κ σε κολλησε?Ελα κατω κ θα σε παω στον πιο ομορφο ωριλα που εχεις δει!Ο διευθυντης καλυτερος!Μωρο μου σε ειχα ολη μερα στο νου μου αλλα ειχα ενοχλησεις ισχυαλγιας εδω κ μερες κ σημερα πηγα να σηκωσω ενα πιθαρι που εριξε κ εσπασε ο αερας κ παπαλα!Εμεινα επι τοπου.Συν οτι εχω κ το γιο μου αρρωστο.Να δω πως θα παω για δουλεια αυριο.Εσυ τι επαθες?Πηγες σε γιατρο που πηρες αντιβιωση?Δωσε σημα αν μπορω να σε παρω.
Ποια γεννησε?Το Μιτσοκολο?7μηνιτικο?Να τους ζησει!Να'ναι γερο κ τυχερο!
Σιναχωμένες καλημέρες!Καλημέρες που λέει ο λόγος,καθώς ακόμα νύχτα είναι έξω...ʼλλη μια λευκή νύχτα κι απόψε...
Ιγμορίτιδα έχω Γλαύκη...με πιάνει πού και πού...Την πάτησα τις προάλλες στην Πλάκα,που έπλυνα τα μπαλκόνια σούρουπο με ψυχρούλα
και βράχηκα...Σε γιατρό δεν πήγα.Αφού είπαμε,δε μου μίλησες,τι να κάνω;Να πάω όπου κι όπου;'Αρχισα να χαπακώνομαι μόνη μου!
Αν πάθω κάτι ξέρεις ποιά θα ευθύνεται!Περαστικά και σ'εσένα και το καμάρι σου!Μα τι ανώτερος άνθρωπος που είμαι!Φτου μου!
Το πριγκιπικό βρέφος είναι ασφαλώς ο καρπός του έρωτα της πριγκίπισσας μας,των Ολλανδικών αεροπορικών γραμμών, ΚLM!
Εξάλλου είπα και Ερατώ!Δε θυμάσαι που προτείναμε ονόματα;Εκτός αν είσαι τόσο χθεσινό σκατό στην παρέα μας,που αγνοείς.
ʼντε...ξημερώνει...Βαθύ μπλε ο ουρανός της Θεσσαλονίκης...Στον καναπέ μου με κουβερτούλα και τον πρώτο γαλλικό καφέ της χρονιάς
στην αγαπημένη μου κούπα-κουβά με τις καρδιές...Πόσο αγαπώ αυτήν την αλλαγή εποχής...Και το σπιτάκι μου...πόσο μου έλειψε...
Ξέρω ακριβώς τι θέλω να ακούσω τώρα!Την καλημέρα μου και τα φιλιά μου,όπου τυχόν σας βρίσκει αυτή η χαραυγή...
--->ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ : ΟΤΑΝ ΧΑΡΑΖΕΙ
Μουσική/Στίχοι: Θανάσης Παπακωνσταντίνου
Όταν χαράζει, ο πρώτος στεναγμός
βγαίνει απ' τα πιο σφιγμένα χείλη.
Σαν πεταλούδα στην κάμαρη πετά
ψάχνοντας άνοιγμα να φύγει.
Αν είσαι μόνος, αν είσαι αδύναμος
η χαραυγή θα σε ξεκάνει.
Έχει το μύρο, έχει τη σιγαλιά,
έχει τον ήλιο τον αλάνη.
Καινούρια μέρα, καινούριος ποταμός
στις εκβολές του θα προσφέρει
όσα χαθήκαν, όσα ξεχάστηκαν
κι όσα γι' αυτά κανείς δεν ξέρει.
Πίσω απ' τους λόφους, πίσω απ' τα βλέφαρα
υπάρχει τόπος και για σένα.
Χωρίς Βαστίλη, χωρίς ανάθεμα,
χωρίς τα χείλη τα σφιγμένα.
σιναχωμένες καλημέρες και από μένα !!! κάνει λίγο ψυχρούλα σήμερα, μου αρέσει αν και ξέχασα στον πανικό το πρωί που ετοίμαζα το παιδάκι μου για τον παιδικό να πάρω μπουφανάκι. Έχω ευχάριστα!!!
Η αδερφούλα μου παντρεύεται σε 3 εβδομάδες με λίγους και καλούς, χωρίς τρελλά γλέντια και τυμπανοκρουσίες, χωρίς πομπώδες νυφικό και χαπενινγκς, όμορφα, απλά και ρομαντικά στην εκκλησία κοντά στο σπίτι της και μετά θα πάμε κάπου παραθαλάσσια στο Σούνιο κάτω από τον ναό του Ποσειδώνα, να το παίξουμε φωτογράφοι και να φάμε τα ψάρια μας! ανυπομονώ!!!
Καλημέρα κορίτσια κι από μένα. Καλή εβδομάδα και καλό μήνα.
Καλημέρα Ναταλάκι. Και περαστικά.
ʼλλη μια φορά να με αγνοήσεις και δεν θα σου ξανααπευθύνω το λόγο..... (είπαμε αλλά όχι και τέτοιο φτύσιμο).
Κατερινούλι,τόσα είπαμε αλλά τη χαρά της αδερφούλας δεν την είπαμε! Με το καλό, να ζήσει και να ευτυχήσει πραγματικά! Εμένα πάντως το σκηνικό γάμου που περιγράφεις μου ακούγεται ειδυλιακό!:tumble:
Καλησπέρα!
Περαστικά στις άρρωστες! Να πάνε σε κανένα γιατρό, όμορφο ή άσχημο, δεν είναι αυτό το θέμα μας και να μη χαπακώνονται μόνες τους. Να πάνε σε γιατρό, σε οποιονδήποτε γιατρό: http://www.youtube.com/watch?v=U3KJ8owBOl0
Να ζήσει η Ερατώ, να είναι γερή, τυχερή και χαρούμενη!
Με το καλό ο γάμος και να είναι η ομορφότερη μέρα! Θα είναι, γιατί υπάρχουν εγγυήσεις. Αυτοί οι γάμοι μου αρέσουν πολύ, εκεί που τα χάνω είναι με τους γάμους - υπερπαραγωγές.
Αυτός ο καιρός έχει αρχίσει να με εκνευρίζει.. Ούτε ζέστη, ούτε κρύο. Η χαρά του πολλαπλασιασμού των μικροβίων και των κρυολογημάτων! Ορίστε, ακόμη δε χειμώνιασε, είχαμε και το πρώτο κρούσμα! Όσο για σένα, χαρά μου, ποιος σου είπε να σηκώνεις πιθάρια? Ποιος νομίζεις ότι είσαι, ο sumerman? Τον άντρα σου γιατί τον έχεις, για διακοσμητικούς λόγους? Αφού τα ήθελε ο οργανισμός σου, άντε κι εσύ στο γιατρό: http://www.youtube.com/watch?v=-diV0IuQlgw
Ανυπομονώ να χειμωνιάσει πραγματικά. Δεν μου αρέσουν οι μπερδεμένες καταστάσεις. Να βάλουμε τα καλοριφέρ μας (με τι λεφτά άραγε)?, να ετοιμάσουμε τους καυτούς καφέδες μας σε κούπες της αρεσκείας μας, να φορέσουμε χαζές, χοντρές φόρμες, χνουδωτές μπλούζες, ανόητες κάλτσες με ζωάκια και να την πέσουμε στους καναπέδες με τις κουβερτούλες μας! Αυτό το τελευταίο μάλλον θα έπρεπε να το διαγράψω, πολύ μίζερο μου ακούγεται.. Συγνώμη, πόσο χρονών είπαμε ότι είστε? Ογδόντα? ʼντε, γιαγιάκα, κουράγιο και σιγά σιγά θα φτάσεις στον καναπέ σου να ξεκουράσεις τα γέρικα κόκκαλά σου..
Από Δευτέρα σήμερα και ξεκινώ σοβαρότερη διατροφή. Τέρμα οι σοκολάτες και τα πατατάκια, αρχίζω και πάλι γυμναστήριο. Είμαι περήφανη, γιατί έφαγα μόνον μία μπάρα δημητριακών με φράουλα, αντί για τις συνηθισμένες σοκολάτες. Καινούρια εβδομάδα, καινούριος μήνας, καινούριος στόχος!
Επειδή έπαθα κρίση και δε μπορώ να σταματήσω τα γλυκά, σκέφτηκα να ακολουθήσω άλλη μέθοδο: Πήρα μπάρες δημητριακών με φράουλα και σοκολάτα. Επίσης, δημητριακά χύμα με γεύση μπισκότο. Επίσης, κράμπερυς και έναν καρπό που λέγεται γκότζι, αν δεν κάνω λάθος. Είναι γλυκά και μπορείς να τα φας σκέτα, να τα βάλεις σε δημητριακά και σε σαλάτες. Αυτά τα γκότζι έχουν περιεκτικότητα σε βιταμίνη c τρεις φορές πάνω από το πορτοκάλι. Να τα φάω, να σκάσω!!
Τέλος, ένα σαπούνι (άσχετο) με άρωμα σοκολάτα. Θα πλένομαι με αυτό, θα τρώω και τα υπόλοιπα και ... για να δούμε!
Τώρα θα κάνω πρασόρυζο. Νόστιμο, θρεπτικό και διαιτητικό. Να το φάω κι αυτό και να σκάσω! Α, μα πια, με σιχάθηκα!
Κάτι μου λέει πως ξέρω τι όνειρο θα δω απόψε.. Ιπτάμενες σοκολάτες και μένα να πηδάω να τις πιάσω και να μη μπορώ, γιατί θα πετούν πολύ ψηλά! Βουνά από πατατάκια και μένα να ξαπλώνω σε αυτά και να ακούω το "κρατς". Λίμνες από μερέντα και μένα να κολυμπώ σε αυτές με μακάριο χαμόγελο! :dork: :dork: :crazy: :crazy:
Ευχαριστώ για τα περαστικά!Τα χρειάζομαι...Quote:
Originally posted by lidal
Καλημέρα Ναταλάκι. Και περαστικά.
ʼλλη μια φορά να με αγνοήσεις και δεν θα σου ξανααπευθύνω το λόγο..... (είπαμε αλλά όχι και τέτοιο φτύσιμο).
Κατά τα άλλα...ποιός μιλά για φτύσιμο!Μας τελείωσαν οι μόσχοι οι σιτευτοί,όμορφη ξανθομαλλούσα!
Επιλέγεις ν'απέχεις από τη ζωή μου.Δεν μπορεί να περιμένεις να κάνω κολοτούμπες μία φορά στους τόσους μήνες
που μας πετάς εδώ ένα γειά!Παίζει και να ήσουν στα μέρη μου το καλoκαίρι κι ούτε ένα τηλεφώνημα!
Θέλει πολλά περισσότερα μια σχέση να κρατηθεί ζωντανή.Η αγάπη μου δε σβήνει για σένα,αλλά...
'Ωστε τέτοια όνειρα κάνεις;Κι εγώ νόμισα πως βρέχει άντρες,αλελούια,κατά το ομόνυμο αγαπημένο σου άσμα!Quote:
Originally posted by Ava
Κάτι μου λέει πως ξέρω τι όνειρο θα δω απόψε.. Ιπτάμενες σοκολάτες και μένα να πηδάω να τις πιάσω και να μη μπορώ, γιατί θα πετούν πολύ ψηλά! Βουνά από πατατάκια και μένα να ξαπλώνω σε αυτά και να ακούω το "κρατς". Λίμνες από μερέντα και μένα να κολυμπώ σε αυτές με μακάριο χαμόγελο! :dork: :dork: :crazy: :crazy:
Είτε στο ένα είτε στο άλλο,πάρε με απόψε στα όνειρα σου!Μόνο άλλαξε μου τη μερέντα με νουτέλα,παρακαλώ!
Είδα αυτήν τη φωτογραφία σε μια σελίδα για το Παρίσι και σε σκέφτηκα(γιατί άραγε;).Είναι στους κήπους του Λούβρου(Tuileries).
Μην υποκύπτεις στις σκέψεις για φαγητό!Ξέρεις από πού προέρχονται και τι σημαίνουν!Έχουμε σπουδαιότερες χαρές να ζήσουμε!
Περαστικούλια σου,Κατερινάκι!Ελπίζω να την σκαπουλάρεις ελαφρά!Quote:
Originally posted by *Katie
Η αδερφούλα μου παντρεύεται σε 3 εβδομάδες με λίγους και καλούς, χωρίς τρελλά γλέντια και τυμπανοκρουσίες, χωρίς πομπώδες νυφικό και χαπενινγκς, όμορφα, απλά και ρομαντικά στην εκκλησία κοντά στο σπίτι της και μετά θα πάμε κάπου παραθαλάσσια στο Σούνιο κάτω από τον ναό του Ποσειδώνα, να το παίξουμε φωτογράφοι και να φάμε τα ψάρια μας! ανυπομονώ!!!
Να μας ζήσουν οι μελλόνυμφοι!Κάθε ευλογία στα ενωμένα κεφαλάκια τους!Ο γάμος,που διάλεξαν,ακούγεται στις περισσότερες μας δελεαστικός!
Ν'απολαύσετε την ξεχωριστή μέρα,να γίνεται μάρτυρες μιας μεγάλης αγάπης,που ανθίζει!Είναι φτιασμένοι ο ένας για τον άλλον,έτσι δεν είναι;
Ναταλί μου , αυτή την σχέση πολλοί πολέμησαν , και μέσα σε αυτούς και εγώ ( κακώς αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία) ! πέρασε από πολλά κύματα αυτή η σχέση και τώρα πια βάζω και το χέρι μου στη φωτιά ότι αυτοί οι δύο είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλο. Τον λατρεύω τον μέλλοντα γαμπρό μου σαν αδελφό μου, είναι σπάνιος άνθρωπος. Εύχομαι σε όλες τις ελεύθερες εδώ έναν τέτοιον άνθρωπο στο διάβα τους και σύντομα!!! Το περιτύλιγμα..... αυτό είναι που κοιτάμε πρώτα οι περισσότεροι, όμως άλλα πράγματα έχουν αξία αυτά που δεν διαφαίνονται με την πρώτη αλλά θέλουν ψάξιμο και η αδελφή μου τελικά απεδείχθει πολύ έξυπνη.
ένας δεύτερος καφές αρμόζει νομίζω και σύντομα , δεν νομίζεις??? είναι πολλά αυτά που δεν είπαμε και μάλλον και τα πιο σημαντικά.Quote:
Originally posted by monahoiot
Κατερινούλι,τόσα είπαμε αλλά τη χαρά της αδερφούλας δεν την είπαμε! Με το καλό, να ζήσει και να ευτυχήσει πραγματικά! Εμένα πάντως το σκηνικό γάμου που περιγράφεις μου ακούγεται ειδυλιακό!:tumble:
Ναταλία μου, άρρωστη ξε-άρρωστη παραμένεις ένα τερατίδιο!!
Μπήκα, η κακομοίρα, λιγάκι πριν ξαπλώσω και .. μου την έφερες!
Τώρα, χάρη σε σένα, αυτός ο ημίγυμνος θεός θα είναι στο όνειρό μου και θα φτυαρίζει πατατάκια, με τα μούσκουλα να διαγράφονται.. Θα ανακετεύει με μια τεράστια κουτάλα τη λίμνη της νουτέλα.. Αυτός θα είναι που θα κρατάει τις σοκολάτες ψηλά να μην τις φτάνω... Ωραίο όνειρο θα δω! Αλλά η παρηγοριά μου είναι ότι θα είσαι κι εσύ σ' αυτό! Έτσι, για να μάθεις!
Καληνύχτα!! (για μένα πάλι δεν ξέρω, θα σας πω αύριο)...
Εννοείται πως ο δεύτερος καφές όχι απλά αρμόζει αλλά επιβάλλεται! Σύντομα, σύντομα η επόμενη τσάρκα μας!Quote:
ένας δεύτερος καφές αρμόζει νομίζω και σύντομα , δεν νομίζεις??? είναι πολλά αυτά που δεν είπαμε και μάλλον και τα πιο σημαντικά.
'Οπου θα κάνω τι;Θα μαζεύω τις άδειες συσκευασίες,που θα πετάς εδώ κι εκεί;Quote:
Originally posted by Ava
Τώρα, χάρη σε σένα, αυτός ο ημίγυμνος θεός θα είναι στο όνειρό μου και θα φτυαρίζει πατατάκια, με τα μούσκουλα να διαγράφονται.. Θα ανακετεύει με μια τεράστια κουτάλα τη λίμνη της νουτέλα.. Αυτός θα είναι που θα κρατάει τις σοκολάτες ψηλά να μην τις φτάνω... Ωραίο όνειρο θα δω! Αλλά η παρηγοριά μου είναι ότι θα είσαι κι εσύ σ' αυτό! Έτσι, για να μάθεις!
Αχ...μοναχοφάισα...και το τεκνό και τις λιχουδιές για πάρτη σου!Αχόρταγο πλάσμα!
Δικό σου άλλωστε το όνειρο...Εγώ είμαι απλά το υπηρετικό προσωπικό!Enjoy!
:thumbup:Quote:
Ναταλί μου , αυτή την σχέση πολλοί πολέμησαν , και μέσα σε αυτούς και εγώ ( κακώς αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία) ! πέρασε από πολλά κύματα αυτή η σχέση και τώρα πια βάζω και το χέρι μου στη φωτιά ότι αυτοί οι δύο είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλο. Τον λατρεύω τον μέλλοντα γαμπρό μου σαν αδελφό μου, είναι σπάνιος άνθρωπος. Εύχομαι σε όλες τις ελεύθερες εδώ έναν τέτοιον άνθρωπο στο διάβα τους και σύντομα!!! Το περιτύλιγμα..... αυτό είναι που κοιτάμε πρώτα οι περισσότεροι, όμως άλλα πράγματα έχουν αξία αυτά που δεν διαφαίνονται με την πρώτη αλλά θέλουν ψάξιμο και η αδελφή μου τελικά απεδείχθει πολύ έξυπνη.
Πολύ μου αρέσουν αυτά τα ζευγάρια!Να είναι ο δρόμος τους στο εξής στρωμένος ροδοπέταλα!Το αξίζουν!
Εμ βέβαια!Να τη σετάρουμε τη ζώνη και με παπούτσια!Quote:
Originally posted by monahoiot
Εννοείται πως ο δεύτερος καφές όχι απλά αρμόζει αλλά επιβάλλεται! Σύντομα, σύντομα η επόμενη τσάρκα μας!Quote:
ένας δεύτερος καφές αρμόζει νομίζω και σύντομα , δεν νομίζεις??? είναι πολλά αυτά που δεν είπαμε και μάλλον και τα πιο σημαντικά.
Μετά τσάντα...επανωφόρι...να'χουμ� � να πίνουμε τετράωρους καφέδες...
Eγω στα καλα παλι απεξω!Ουτε σε ενα ονειρο δε χωραω....Καλα φιλεναδες....
Mε μεγάλη μου χαρά σου παραχωρώ τη θέση της καθαρίστριας!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Eγω στα καλα παλι απεξω!Ουτε σε ενα ονειρο δε χωραω....Καλα φιλεναδες....
Ό,τι πρέπει για τη μέση σου!Η ʼβα θα πετά κι εσύ θα σκύβεις να μαζεύεις.
Σε κόβω να το κάνεις αυτό όλη νύχτα έτσι λιγούρα,που είναι!Καλή δύναμη!
Εσυ παιδακι μου δεν παιζεσαι!!!Εγω να γλυψω τιποτα θελω!Αντε κ να σκυψω καμμια φορα αλλα οχι ολη τη νυχτα!
Φιλεναδα εχω μαγευτει!Τοσα χρονια στο θεατρο τετοια σκηνοθεσια δεν εχω ζησει.Κ ειμαστε μονο στην πρωτη μερα.Αφου ειπα οτι θα παρω κ εγω μερος!
Αβουλινι μου θελεις να χαλασει ο καιρος βλεπω...Κρυο καιρος για δυο....
Εμεις εδω τους αντρες τους προσεχουμε χαρα μου.Δεν τους βαζουμε να κανουν βαριες δουλειες γιατι τους θελουμε ξεκουραστους!Εχεις δει κατι παλιες φωτογραφιες που παει μπροστα ο αντρας επανω στο γαιδαρο κ πισω η γυναικα ζαλωμενη ξυλα?Καπως ετσι....Κ μη σου πω οτι στον πολεμο,εχω ακουσει,οτι εβαζαν την γυναικα μπροστα μην τυχον κ υπαρχει καμμια ναρκη....