ουσιαστικα τελειο τον βλεπουμε, πολυ δυσκολα βλεπουμε τα λαθη μας
Printable View
Δηλαδη αν εσυ ,παραδειγμα,χανεις την ψυχραιμια σου και δεν μπορεις να χειριστεις σωστα καποιες καταστασεις θελεις να εχεις διπλα σου καποιον που κανει το ιδιο?Δεν θελεις καποιον που να αντιμετωπιζει τα πραγματα με περισσοτερη ψυχραιμια?Αν νευριαζεις ευκολα και φωναζεις ψαχνεις να βρεις καποιον που να κανει το ιδιο?Δεν αναζητας καποιον που να ειναι πιο ηρεμος ?Αν εχεις ανικανοτητα να βαλεις προτεραιοτητες στη ζωη σου δεν αναζητας καποιον που να ειναι πιο μεθοδικος?Εκτος κ αν εννοεις οτι ψαχνεις καποιον που να του αρεσει το ιδιο ειδος μουσικης,να εχει το ιδιο χιουμορ με σενα ,να σκεφτεται με τον ιδιο τροπο,να πιστευει στις ιδιες αξιες...Τα τελευταια ειναι απαραιτητα για να υπαρχει μια καλη επικοινωνια .Πολυ σημαντικο ομως στις σχεσεις μας με τους ανθρωπους ειναι να εξελισσομαστε και να γινομαστε καλυτεροι και αυτο γινεται οταν ο ενας συμπληρωνει τον αλλον.
Προσωπικα μου την δινει οταν οι ανθρωποι "ψαχνουν" για κατι συγκεκριμενο!Οπως ειπα και πριν δεν ειναι πιτσα οι ανθρωποι.Βλεπεις ποιον εχεις απεναντι σου και απλα σκεφτεσαι αν μπορεις να κανεις "χωριο" που λενε.Δεν μπορεις?Δεν τρεχει και τιποτα.Δεν σημαινει οτι φταιει καποιος απο τους δυο.Ο ιδιος ανθρωπος λειτουργει αλλιως με τον αλφα τυπο και αλλιως με τον βητα.Ειναι τι μας βγαζει ο καθενας.Μη το ψαχνεται και τοσο πολυ.Ολα ειναι θεμα χημειας.
Μια χαρά κάνεις κι αυτοσαρκάζεσαι κι εγώ το κάνω...νιώθω ότι με χαλαρώνει και με κάνει να γελάω με τον εαυτό μου κι ότι μ' αυτόν τον τρόπο μπορώ να μειώσω λίγο το βάρος κάποιων άσχημων συναισθημάτων που αισθάνομαι, να μειώσω λίγο την ένταση των προβλημάτων μου...εσύ νιώθεις το ίδιο; Σε βοηθάει σ' αυτό;
Πάντως όσον αφορά εσένα πραγματικά ψάρωσα κι ανησύχησα μήπως προσβλήθηκες, lol :p Χαίρομαι που έκανες πλάκα αλλά την άλλη φορά να προειδοποιείς πρώτα, χα χα! (τώρα κάνω εγώ πλάκα) :D
Σας κοπηκαν οι σκεψεις? χαχαχαχα
κανε κατι στα γρηγορα :)
Πραγματικά χαίρομαι που απάντησες έτσι και χαμογελάω τώρα... :D Και το έχω ανάγκη να χαμογελάω...και κάθε στιγμή που νιώθω χαρά, έστω και μικρή, είναι πλέον πολύτιμη για μένα...εκεί κατάντησα... :( Το "κατάντησα" για να μην παρεξηγηθώ γιατί ακούγεται άσχημο, δεν το λέω για σένα αλλά για τον εαυτό μου...
Ο έρωτας μπορεί να σου χτυπήσει την πόρτα όταν είναι κλειστή και λείπεις...Οπότε πρέπει να βάλεις το κλειδί κάτω από το χαλάκι καλού κακού!
Σκέφτομαι πόσο σκληρή είναι η φύση. Για τη σύλληψη των βέλτιστων δυνατών απογόνων κάποια αρσενικά πρέπει να μείνουν αναγκαστικά άγαμα. Λογικό ώστε να μη μεταβιβαστούν στις επόμενες γενεές τα χαμηλής ποιότητας γονίδιά τους, αλλά υπάρχει μια λεπτομέρεια. Ότι έχουν και αυτά ψυχή και υποφέρουν.
Πως σου ηρθε να θελεις να κανεις παιδια τωρα?Ξερεις τι μπελας ειναι?
Δεν είναι κατάντια μην το λες αυτό :( Είναι πάρα πολύ σημαντικό να χαιρόμαστε με οτιδήποτε μας φέρνει χαρά έστω και αν καποιος μας μιλήσει γλυκά ή μας κάνει να ζωγραφιστεί έστω ένα ελαφρυ διακριτικό χαμόγελο. Αυτό δεν είναι κατάντια αλλά αναγνώριση και αποδοχή της χαράς στη ζωή μας και προσπάθεια να κρατιέσαι από ευχάριστα πράγματα. Μπράβο σου πραγματικά! :) Είναι επιτυχία για μένα αυτό!
Μπα μην το λες αυτό γιατί αν έχεις χαμηλής ποιότητας γονίδια τα παιδιά σου μπορεί να πάρουν τα γονίδια από παλαιότερης γενειάς του οικογενειακού σου δέντρου τα οποία να είναι υψιλής ποιότητας γονίδια και μέσα στην ατυχία σου να βγεις τυχερός ;)
Πλάκα σου κάνω! Πάντως μην σκέφτεσαι έτσι..
Και αν εισαι κατά των παιδιών γιατί ψάχνεις την κατάλληλη? Η γυναίκες θέλουν να γίνουν κάποτε μητέρες και τότε τι θα της πεις? Χωρίζουμε γιατι είμαι κατά των παιδιών? Και ποιά θα δεχτεί να είναι μαζί σου όταν λες οτι είσαι κατά?
σκεφτομαι τις παρενεργειες του DMT και τι βλεπεις οταν το παιρνεις. ελεγα να ανοιξω θεμα γι'αυτο αλλα δε παιζει να εχει επιτυχια, περισσοτερο σε ναρκομανεις και πρεζεμπορες απευθυνεται η ερωτηση...