Ηθελα να ρωτησω.. Το βαμπιρακι πως σας ηρθε και μου το κολησατε; Χαχαχαχχα! Me likey!
Κοριτσακι που χαθηκες παλι παιδι μου; Θτην Ιθπανια ταξθιδευει ο νουθ θου;
Printable View
Ηθελα να ρωτησω.. Το βαμπιρακι πως σας ηρθε και μου το κολησατε; Χαχαχαχχα! Me likey!
Κοριτσακι που χαθηκες παλι παιδι μου; Θτην Ιθπανια ταξθιδευει ο νουθ θου;
εγω εχω σκασει.
απο το ρομπερτ πατινσον που ελεγες την αλλη φορα.
κατερινακι ευχομαι να παρεις τη δουλεια!!!!μακ σουμαχερ γκαζωσε!!!!τζινακο υπομονη τι να κανειςθα πονεσεις για να ξεπονεσεις.
Lila τα κανονικά βρακάκι με ενοχλούνε....ίσως γιατί φοράω από πολύ μικρή στρίνγκ.....
Ναταλία δεν έχω σκοπό να τρελάνω τους γιατρούς....τώρα αν τρελαθούν από μόνοι τους άλλο θέμα αυτό....χαχαχαχαχαχαχα
επίσης εγώ το bitch το παίρνω ως τιμητικό οπότε don't worry!!! :tumble:
Τα στρίνγκ τα πήρα από το Jumbo γιατί είναι one size κ έχει ένα λουράκι στο πλάι που είτε το ανοίγεις είτε το σφίγγεις οπότε θα τα έχω κ για μετά!!!με ενα σμπάρο δυο τρυγόνια!!!!
Λέω να σε αποκαλώ και αλτσχαϊμεράκι, σου αρέσει; :lol:Quote:
Originally posted by -wow-
Τζινα, μου αρεσε το βαμπιρακι που με αποκαλεσες! Πιστευω μου ταιριαζει!!! :D
Α τοτε μια χαρα Αντα! Θα τα εχεις και για μετα!!
Ετσι και εγω τιμητικα το παιρνω! Χαχαχαχαχ
Α ναι σωστα ο Ρομπερτ.... Αχ τι να κανει αυτο το παιδι;
Πηγε η αφη και μου βρηκε σπιτι στο Wood Green πιο μακρια δεν μπορουσε; Εκει αν ειμασταν τωρα δεν θα ηθελα να φυγω για Ελλαδα με τον Ρομπερτ διπλα!!
Οχι οτι τωρα γελω μονο να δω οικογενεια (εννοειται μεσα σε αυτη εννοω και τα γουνοζωακια που τα λεει η Τζινα!).
Λιλα μου σκας απο την ζεστη, απο κατι που σε βασανιζει η και απο τα 2;
Μονο που σκεφτομαο την ζεστη της Ελλαδα λιποθυμω!
Εδω βρεχει! Και ακουω την βροχουλααα!! Ειναι τοσο ωραια!!!
Την παρασκευη παμε για ψωνια με την αφη για το σπιτι οτι χρειαζεται και αν δεν σκαω παλι, γιατι μια εχει πολυ ζεστη μια βρεχει, ελπιζω να βρεχει την παρασκευη, θελω να παω Marks&Spancer η στα Primark να δω για κανενα τζιν.. Σαν τον κρητικαρο με την βρακα νιωθω με τα δικα μου πλεον! Μου πεφτουν και οι πιτζαμες αλλα οκ ειναι πιο ανετες καιμμεσα στο σπιτι δεν με πειραζει τοσο.. Εντομεταξυ ειχα παρει 3 πιτζαμες πριν την επεμβαση, και οι 3 μου καθοντουσαν κοντες! Πανω απο τον στραγαλο πηγαιναν! Και φοραω μια εχτες και μου καθετε κανονικα μακρυα και φαρδια! Πριν μαλλον τεντωνοταν και ανεβαινε προς τα πανω ενω τωρα ειναι μια χαρα! Η απλα εγω κοντινα!! Χαχαχαχχαχ
Ηθελα να πω!!!!!!! Oovoo or Skype εχει καμια σας;;;; Να μπουμε να μικησουμε και απο εκει;; :D
To οοvoo να ξερετε ειναι σαν το skype αλλα δεν κολλαει και μπορεις να μιλας με καμερα με παραπανω απο 2 ατομα!! Αν εχετε στειλτε μου να μπουνε να τα πουμεεεε!!!!
Σ'ευχαριστώ Τζίνα εννοείται πως θα σας κρατάω ενήμερες....πρώτα θα μάθετε εσείς κ μετά η οικόγενειά μου!!!!χαχαχαχα
ΤζινααΑαα!!! ΟΧΙ!! :(
Το μισωωωωω!! Θα παω να κανω εξετασεις στο λεω! Αν σας ξεχασω ολες μια μερα συγχωρεστε με! Θα φταιει που δεν τρωω καρυδια και δεν εχω καλη μνημη!!!!
Format στον εγκεφαλο γιατι δεν γινεται; Οι φιλες μου με φωναζουν google! Οτι ερωτηση εχουν σε εμενα ερχονται και δεν μπορω να πω την εχω την σωστη απαντηση! Αλλα με τοσες πληροφορειες γεμισε ο σκληρος και μαλλον δεν εχω χωρο για νεα μνημη!!! Πφφφ!! Για ολα φταινε τα κινητα! Στο δημοτικο πριν παρω κινητο ηξερα τουλαχιστον 20 γνωστων και φιλων τα τηλεφωνα! Για να μαθω το δικο μου τωρα εκανα 6 μηνες! Και ακομα μερικες φορες το κοιταζω για να ειμαι 100% σιγουρη!!! Πφφφφφφ
Αντα μακαρι να ημουν Αθηνα να σου ελεγα καθε 1 ωρα φυσα τα μπαλακια σου! Ρουφα τα μπαλακια σου!!! Χιχιχιχιχιχιη
Ρε παιδια ειναι χαζο που μου λειπει το Ιπποκρατειο;; ΕΝΟΕΙΤΕ δεν θελνω να ξαναμπω σε νοσοκομειο (μεχρι την ωρα των πλαστικων μου :) ) αλλα επειδη περασαμε μια χαρα δεν το εχω σαν κακη αναμνηση ισα ισα που την εχω απο τις πιο καλες μου!! Μου αλλαζει την ζωη γιαυτο!!! :D
Μαρή Αντα, αλήθεια το λες για τα στρινγκ, εγώ νόμιζα ότι έκανες πλάκα! :lol: Ελπίζω τα φορεματάκια που πήρες αντί για νυχτικά να είναι κανονικά και όχι τύπου baby doll! :lol:
Wow χρειάζεσαι επειγόντως αναβάθμιση στο σκληρό σου, για κοίταξέ το! :lol:
Ααα μην γελας Τσινακιον! Χαχαχχααχ α πλακα κανω.. Το ξερω! Και εναν external τουλαχιστον να εβρισκα δεν με πειραζει!!! Χοχιχιχιχι
Where have u been Kalliopi my dear?
Βαμπιρακι μαρεσει!!! Ειχα ντυθει και στο Halloween!! Φετος τι να ντυθω;; Απο τα Χριστουγεννα το σκεφτομαι!!
Βρήκα κάτι πεντανόστιμα λαδοκούλουρα γνωστής μάρκας στον Βασιλόπουλο, με γαρύφαλλο, πορτοκάλι και άλλα μυρωδικά, ακριβώς όπως μου αρέσουν, πολύ φρέσκα και πολύ φθηνά γιατί συνήθως αυτά είναι ακριβά. Είναι και μικρούτσικα, τύπου σλιβ ένα πράμα. Θα τα πάρω και στο Δήλεσι για να τρώω το πρωί γιατί μου παίρνει η μητέρα μου από το φούρνο που είναι και ακριβά και μεγάλα και τα τρώω! Τώρα λοιπόν κάνω τεστ στο απλικέϊσο που έχω για να μην ξεφεύγω χιχι. Εχω μετρήσει και πόσα έχει μέσα η συσκευασία σε περίπτωση που προσπαθήσω να με ξεγελάσω και να φάω παραπάνω! :lol:
Wow δε βολεύει ο external γιατί πρέπει να τον κουβαλάς στην τσέπη! :lol:
Χαχαχαχα σωστα!
Μια χαρα σε βρισκω Τζινα, αγοραζεις τις προμηθειες σου!!για ποτε φευγεις;
Και ποσο καιρο θα κατσεις;
Παω για μπανακι μανακι!!!