-
Εμενα το βραδυ που βγηκα απο το χειρουργειο μεχρι το αλλο πρωι ημουν εντελως γυμνη μονο με το σεντονι επανω μου.το εκαναν σε ολους τους ασθενεις τη μερα που εβγαιναν απο το χειρουργειο.και τις υπολοιπες μερες οι βοηθοι συνεχεια με τραβολογαγαν για να δουν τις τομες την παροχετευση αρα σιγουρα θα δουν πολυ περισσοτερα απο οσα θες.
-
αχ ρε κορίτσια σας ζηλεύω που ζεσταίνεστε...εδώ είμαι έτοιμη να φορέσω κάλτσες. έβρεχε με μπουμπουνητά σήμερα όλη μέρα. κοιμάμαι με mputzama χειμωνιάτικη και πάπλωμα :( μέσα στο κατακαλόκαιρο klaps!!!!!!!!!!
κορίτσια τα πρώτα πράγματα που θα αγοράσω μόλις φτάσω καμια 70aria κιλά θα είναι φουστανάκια...και πολύ πολύ πολύ sexy εσώρουχα που είναι και η αγάπη μου ;) :D:D:D
-
Koριτσια καλησπερα!Μακονι χαιρομαι που η βλαβη δεν ηταν μεγαλη.Καλα ταξιδια τωρα!Θα το παρεις μαζι σου στην Κρητη?
Τζινακο μου παλι περαστικα στο χερακι σου!οταν ερθω θα σου φερω κατι παξιμαδακια μανιατικα με κανελογαρυφαλλα η με μαραθοσπορο.κολαση φιλεναδα αν κ μικρα...
κατερινιω μου με το καλο να μπεις στο Λομπυ!
Βαμπιρακι μπραβο για την απωλεια!Δεν μοιαζεις καθολου για τοσα κιλα!Εγω ειμαι 3 κιλα παραπανω κ ειμαι η διπλη!
Ελακι μου μου εχεις λειψει!Αν βρω χρονο θα τα πουμε αυριο.Αυτο με το σιδερο πονεμενη ιστορια αλλα με εχει σωσει η πρεσσα.Σιδερωσα την Κυριακη το βραδυ κ θα ξανασιδερωσω την κυριακη το πρωι πριν φυγω για Πατρα
δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να σχολιασω!Να ειστε ολες καλα!
-
γλαυκουλίνι!!!!!!!!!
θα το πάρω στην Κρήτη αναγκαστικα για να μεταφερω τη μητερα μου αλλιως θα βολευόμουν στο αυτοκ της αδερφής μου!
-
Α!ναι Αντα παρε κανενα βρακι της προκοπης μαζι σου γιατι θα σε ξεσκεπαζουν ολη την ωρα να σε εξεταζουν ασε που μπορει να σου ερθει κ αιμα κ ας μην ειναι μερες περιοδου.Πηγαινε σε ενα κινεζικο κ παρε μερικα.Νομιζω εχουν με 2 ε.
-
Γλαύκη μου πως πέρασαν οι ημέρες ε? ετοιμάζεσαι? 12 ημέρες μείνανε... αλήθεια στο Ρίο συστήνουν κάποια ειδική δίαιτα πριν την επέμβαση η όχι? εμένα με είχαν βάλει σε ειδική διατροφή 4-5 ημέρες πριν και μου είχε πει ο γιατρός ότι αν ήμουν περισσότερα κιλά βάζει τους ασθενείς του σε ειδική δίαιτα μέχρι και 2 εβδομάδες πριν. από ότι θυμάμαι ήταν για να διευκολύνει την επέμβαση, κάτι έπαιζε με το λίπος στο συκώτι νομίζω....
-
Ναταλία είδα και εγώ τις φωτό σου και ένα έχω να πω , βρε κοπελιά πόσο υψος έχεις 1,80? γιατί αλλιώς μας δουλεύεις οτι είσαι 127 κιλά. Δεν σου φαίνονται καθόλου, να το χαρείς κοπέλα μου και εις κατώτερα .
-
κορίτσια μου , καληνύχτα!
-
Κατερινα δεν μου εχουν πει τιποτα μονο να ειμαι νηστικη τη Δευτερα το πρωι στις 9.
Καλο υπνο Μακ!Κ ησυχο δεν ειναι για τσαχπινιες με αυτη τη ζεστη,εστω κ με το Μορφεα....
-
Αγγελικούλα εύχομαι καλή επιτυχία στη λιθοτριψία του μπαμπά σου κι ελπίζω κι εσύ να είσαι καλά και να σου περάσει ο πόνος. Μακ καληνύχτα και καλή ξεκούραση. Γλαύκη μου δε θέλω τα κουλουράκια με μαραθόσπορο, τα άλλα θέλω και δεν με πειράζει αν είναι μικρά ή μεγάλα, ο καλός ο μύλος όλα τ'αλέθει.χιχι
-
Χαχαχαχχα!!! Κατερινα ειμαι 1,78.. Ευχαριστω!!! :p
-
Καληνυχτα Μακ!!!!
Μονο 12 μερες εμειναν εεεε???αντε με το καλο.
-
Καλησπέρα Γλαύκη, καλησπέρα Αγγελικούλα!
Γλαύκη μου και εμένα μου έλειψες αν και θα προτιμουσα να τα πούμε από κοντά χιχιχιχιχι ελπίζω να καταφέρω να έρθω να σε δω στο Ριο :)
Αγγελική μου κουράγιο, λίγες μέρες σε χωρίζουν από την πολυπόθητη άδεια. Σε φαντάζομαι να σβήνεις μέρες σαν τους φυλακισμένους :lol:. Καλή επιτυχία και στην δεύτερη λιθοτρυψία του μπαμπά σου, ελπίζω να έχει αποτέλεσμα και να μην ταλαιπωρηθείτε περισσότερο. Ευτυχώς που όλοι οι άλλοι έχουν συνέλθει!
Κατερινάκι μήπως να πιούμε κάνα καφεδάκι αύριο γιατί έχω αρχίσει να λαλάω;; :crazy:
-
Εσύ είσαι βρε Eli μου που ακούω όλη μέρα; Κι εγώ νόμιζα ότι είναι το καναρίνι του γείτονα! :lol:
-
κοριτσακια μου σας καληνυχτω.... κλεινουν τα ματια μου πια!
σας φιλω όλες γλυκα!