Σου έστειλα προχθές μήνυμα στο fb για το καμηλοόνομα και περιμένω το o.k. για τις μπουμπουνιέρες.χιχι
Printable View
Σου έστειλα προχθές μήνυμα στο fb για το καμηλοόνομα και περιμένω το o.k. για τις μπουμπουνιέρες.χιχι
Οποία σχέση έχει η έξαψις(μάλλον με η ήταν...)με την κλασσική αθάνατη μπουζουκερί...Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Ναταλια αντε με το καλο να βαλεις κ Καλλη Φερη η οπως αλλιως τη λενε!Δεν ειναι η Αβα εδω αλλα ειναι η Ελι που την ανακαλυψε κιολας!
Αχ,εσείς οι γαλαζοαίματες,που σνομπάρετε το Μπύθουλα ήθελα να'ξερα αν εμφανιζόταν
ο μαύρος,ο αράπης,ο ταμ ταμ ταμ και σας εξηγούσε κανά φωνήεν σαν πόσο θ'αντιστεκόσασταν τότες;
:lol: :lol: :lol: Εγώ παρηγοριέμαι πάντως ότι δεν είμαι η μόνη! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
:lol: :lol: Ναταλία να υποθέσω ότι εννοείς το τσιουάουα; :lol:
Πάλι μετάφραση χρειάστηκα η άμοιρη Λαλέλι! :lol:
Εχω να δηλωσω οτι απο αυτα που λευε αναθεμα αν καταλαβα τα μισα!!!
Τσπ καληνυχτα σε ολες σας!! Φιλακια στα μαγουλακια σας! Χχχχχ
Εσύ είσαι η νονά αφού!Περιμένω εγώ το προσκλητήριο με την ελπίδα να μη μου πέσει από τα χέρια,όχι δε γίνεται,δεν είναι δυνατόν!Quote:
Βαμπιράκι μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου, έχεις εμένα και την Eli να σου κάνουμε παρέα! :lol:
Το επόμενο κόσμημα που θα φιλοτεχνήσεις θα το μοιραστείτε.Ένα σε κάθε Αϊνστάιν αφτί!Και δε φαντάζομαι να θέλετε πάλι μετάφραση!Ντροπή!Quote:
:lol: :lol: :lol: Εγώ παρηγοριέμαι πάντως ότι δεν είμαι η μόνη! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
:lol: :lol: Ναταλία να υποθέσω ότι εννοείς το τσιουάουα; :lol:
Πάλι μετάφραση χρειάστηκα η άμοιρη Λαλέλι! :lol:
Καλη νυχτα σε ολες τις ομορφες....Αποψε ηταν βραδια λιγο απο παλιοτερες εποχες....Καλες εποχες.....
--->ΟΜΟΡΦΗ ΝΥΧΤΑ :ΜΙΝΩΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
Καληνύχτα Βαμπιράκι Αλτσχαιμεριασμένο! :lol:
Ναταλία επειδή τόχω κάψει δυό μέρες τώρα με τη ζέστη που έχω φάει πες μου αν σου αρέσει το όνομα αλλιώς να συνεχίσω το ψάξιμο η αφού νονά.χιχι
Αχ,ναι...Τότε που άλλο τίτλο τραγουδιού έβαζες και σε άλλο ο υπερσύνδεσμος παρέπεμπε...Καλή ώρα...Quote:
Καλη νυχτα σε ολες τις ομορφες....Αποψε ηταν βραδια λιγο απο παλιοτερες εποχες....Καλες εποχες.....
----> ΟΜΟΡΦΗ ΝΥΧΤΑ :ΜΙΝΩΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
Όμορφες νύχτες, λησμονημένες πόσο μου έχετε λήψει...Quote:
Πάντα με τον καλό τον λόγο! :PQuote:
Originally posted by NADINE
Αχ,ναι...Τότε που άλλο τίτλο τραγουδιού έβαζες και σε άλλο ο υπερσύνδεσμος παρέπεμπε...Καλή ώρα...Quote:
----> ΟΜΟΡΦΗ ΝΥΧΤΑ :ΜΙΝΩΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
Ενταξη ειπαμε δεν το εχασα ακομα!!! Χαχααχαχαχα!! Καλε εγω δεν θα κοιμηθω! Σε εσας απλα ειπα καληνυχτα γιατι οι περισσοτερες ηδη τον εχουν παρει, αλλες προσπαθουν να τον παρουν και αλλες τον θελουν πολυ αλλα δεν τους παιρνει! Εμενα με φωναζει στο κρεββατι αλλα λεω να του κανω την δυσκολη και αποψε!!! :cul:
Ασχετο αλλά τώρα μου εμφάνισε τη φωτό του τσιουάουα, πριν δεν το είδα, που σημαίνει ότι το βρήκα εντελώς μόνη μου, χωρίς τη βοήθεια του κοινού. :lol: