βαλαμε νεους στοχους!!! ηρθε το καλοκαιρι!!!! :)
Printable View
βαλαμε νεους στοχους!!! ηρθε το καλοκαιρι!!!! :)
Ζυγίστηκα κι εγώ λοιπόν...92 ολόκληρα κιλά παρακαλώ, με απώλεια 2,5 κιλά σε 6 μέρες.Μακάρι να συνεχίσω έτσι δυναμικά την κάθοδο!!ʼντε να φεύγουν τα κιλά...επόμενο ζύγισμα τη Τρίτη!
Quote:
Originally posted by Βάσω26
Ζυγίστηκα κι εγώ λοιπόν...92 ολόκληρα κιλά παρακαλώ, με απώλεια 2,5 κιλά σε 6 μέρες.Μακάρι να συνεχίσω έτσι δυναμικά την κάθοδο!!ʼντε να φεύγουν τα κιλά...επόμενο ζύγισμα τη Τρίτη!
Συγχαρητήριαααααα μπραβο, συνεχισε ετσι γερα;)
τί μέθοδο ακολουθείς?
Ευχαριστώ και ανταποδίδω!Ακολουθώ συγκεκριμένη διατροφή με διαιτολόγο εδώ και περίπου 10 μέρες και ομολογώ πως δεν πεινάω καθόλου προς το παρόν τουλάχιστον.Αν και το πρόβλημά μου δεν ήταν ποτέ η πείνα αλλά η λαιμαργία...και μια ιδιαίτερη αγάπη σε οτιδήποτε λιπαρό!Quote:
Originally posted by karamela
Quote:
Originally posted by Βάσω26
Συγχαρητήριαααααα μπραβο, συνεχισε ετσι γερα;)
τί μέθοδο ακολουθείς?
συγχαρητηρια Βασω μου!
παω αυριο κ γω διαιτολογο απλα για συζητηση, σιγα μη κανω οσα πει,αλλα λεμε τωρα
Σημερα 82.7 κ αρχιζω διαιτα δικης μου εμπνευσης κ νηστειες. στοχος 79 κιλα
Τί έγινε κακο κοριτσι? πήγες?σου ειπε τιποτα καλο να μαθουμε κι εμεις? ;)
ηταν να παω μεσημερι αλλα θα παω βραδακι μια βολτα απο κει ναχουμε κ χρονο περισσοτερο...
θα ρωτησει διαφορα για τωρα που μαγειρευω, πχ για να φαω οσα μου βαζει τι ποσοτητα πρεπει να μαγειρευω κτλ.
ετσι θα κανω παραπανω για τον ανδρα μου κ τελειωνει ο θεμα. κι αν δε το τρωει θα τοτρωω την επομενη
ή το μισο το ιδιο βραδυ. κατι τετοιο φανταζομαι θα μου πει κ ο διαιτολογος...
οκ θα περιμενουμε νεα σου ;*
νασαι καλα βρε καραμελα για το ενδιαφερον, πραγματικα ημουν χαλια σημερα, κ χθες κ προχθες :D
λοιπον τελειωσε μπαινω κ γω σοτν αγγωνα, γυναικες ενωμενες ποτε νικημενες!
μην το βαζεις κατω, εκανες ενα διάλειμμα και τωρα θα συνεχισεις, πεισμωσε μονο ;)
ναι ταποφασισα, εγω θα τρωω οσα πρεπει παντιοτροπως. Οι υπολοιποι (βλεπε ο ανδρας μου) αν θενε ακολουθουν, αν οχι δε πειραζει, εγω συνεχιζω την παλια μου πορεια. Ειδαλως θα καταντησω σκουπιδοτενεκες.
Μπραβο κορίτσι μου γλυκο συνεχισε γιατι ειναι κριμα εχεις χασει 20 ολοκληρα κιλα, εχεις λιγα ακομα σκεψου και αυτο
nai ρε γαμωτο, απλα ειναι δυσκολη φαση κ με τον ανδρα μου...μολις συγκατοικησαμε, ειναι περιεργος στο φαγητο.
Τελοσπαντων. Εγω θα ακολουθησω την παλια δοκιμασμενη πορεια μου κ τελειωνε το θεμα.
απλα τωρα θα τα μαγειρευω εγω ή αν εχει η πεθερα ή η μαμα σωστο φαγητο καλως. τα υπολοιπα δεν ταγγιζω κ τελειωνει το θεμα,
οσο για τον δικο μου, θελει να φαει καλως, δε θελει ε δε θασκασω...
Τελεια!!!! προχωραει δυναμικα η ομαδα!!!Quote:
Originally posted by karamela
Κοριτσάκια εχθες ημουν 134,2 εχασα 1,7
και ολοκλήρωσα και τον 1 μηνα με απώλεια 8,100 είμαι πολύ χαρούμενη :D
Μπραβο karamela ;-)
Ολες μαζι για ενα καλυτερο μελλον!!!! :-DQuote:
Originally posted by badgirl11
νασαι καλα βρε καραμελα για το ενδιαφερον, πραγματικα ημουν χαλια σημερα, κ χθες κ προχθες :D
λοιπον τελειωσε μπαινω κ γω σοτν αγγωνα, γυναικες ενωμενες ποτε νικημενες!