Α! Και Μάριε δεν ξέρω αν την γνωρίζεις την σελίδα. Εδώ θα βρεις πλήθος συνταγών ποντομετρημένες και με το νέο σύστημα αλλά και με το φλέξι: http://www.skinnytaste.com/ :smilegrin:
Printable View
Α! Και Μάριε δεν ξέρω αν την γνωρίζεις την σελίδα. Εδώ θα βρεις πλήθος συνταγών ποντομετρημένες και με το νέο σύστημα αλλά και με το φλέξι: http://www.skinnytaste.com/ :smilegrin:
Quote:
Originally posted by 2sweet2b4go10
παιδια, εγω μετα απο χρονο γνωριμιας με το ΓΓ το εκανα σε ελευθρη μεταφραση ως εξης.
ετρωγα υποχρεωτικα 2 κανονικες σαλατες και 1-2 φρουτα την ημερα . ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ
και απο κει και περα 1 μικρη μεριδα οποιοδηποτε φαι,εκτος απο τηγανητο, κανενα κουλουρι για πρωινο η κατι αναλογο (τα ξερετε) και καπως ετσι ειχα χασει πολλα κιλα
αυτη ειναι η φιλοσοφια του προγραμματος
απλα το περιπου με το ακριβως, διαφερουν στο οτι με το περιπου , μπορεις ευκολα να ξεφυγεις.
γιαυτο θα επανερθω μεχρι να μου γινει συνηεθια, γιατι αλλιως δεν γινεται
Πόσα κιλά είχες χάσει?
Παιδάκια με το φλέξι πόσους πόντους έχει ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης;
Το μεγάλο των 70 γρ. έχει 4 πόντους, Μαρία.
Ευχαριστώ p_k. :thumbup:
Πλησιάζει και το Σάββατο και έχω μεγάλη περιέργεια να δω τι έκανα αυτήν την εβδομάδα (μια και έκανα μόνο μια παρασπονδία)!
Και γιατί ανησυχείς; Ο Μάριος ευχαρίστως να σε βασανίζει!!! :P Για να μάθεις να μην ξανακάνεις παρασπονδία! :bisou:
Μια καλησπέρα απο μένα!Quote:
Originally posted by p_k
Μάριε καλημέρα!Quote:
Originally posted by Μάριος
το φλέξι είναι φλέξιμπλ. Δηλαδή τους πόντους τους αξιοποιείς όπως θέλεις εσύ, σε κάποια γενικά πλάισια φυσικά.
Και το νέο πρόγραμμα είναι flexible, οι συστάσεις για ισορροπημένη διατροφή που δίνει σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν περιοριστικές.
Σόρι που χάθηκα, ξεκουραζόμουνα, έχω λιώσει στον ύπνο όλες αυτές τις ημέρες μετά το μάθημα. στο οποίο τελικά κόπηκα, αλλά δεν πειράζει. Την επόμενη φορά θα ρίξω πιο πολύ διάβασμα και θα το περάσω. Μέσα στο κατακαλόκαιρο κι όλας πόναγε το κεφάλι. αφήστε να πάει! δεν αντέχεται αυτή η ζέστη!
Ναι ρε πί κάπα εννοείται. Το νέο πρόγραμμα δεν έχει τρελλές διαφορές με το φλέξι, ουσιαστικά εξέλιξη και βελτίωση του ειναι. δεν είπα οτι είναι περιοριστικό, σε καμία περίπτωση...
σε ευχαριστώ Μαρία. Θα την τηρήσω δεόντως!Quote:
Originally posted by Μαρία.
Αυτο με τα τηγανητά είναι άκυρο που είπες. Επιτρέπονται όλα σε σωστή ποσότητα. Αν τηγανίσεις με μισό μπουκάλι λάδι τότε ναι οκ, δεν επιτρέπετονται. Αν τηγανίσεις με 1 -2 ΚΣ λάδι σε χαμηλή φωτιά και με την βοήθεια νερού, τότε δεν νομίζω να πειράξει ιδιαίτερα. Το πρόγραμμα δεν σε εμποδίζει να τρως οτι θες, αλλα σε λογικές περιορισμένες ποσότητες. ϊσα ισα που οι πολλες συνταγες ειδικα με την πατατα ολες εχουνε σωταρισμα με λάδι η βουτυρο, σχεδον ΟΛΕΣ. είναι πάρα πολύ άκυρο αυτό που είπες για τα τηγανητά!Quote:
Originally posted by break
Quote:
Originally posted by 2sweet2b4go10
παιδια, εγω μετα απο χρονο γνωριμιας με το ΓΓ το εκανα σε ελευθρη μεταφραση ως εξης.
ετρωγα υποχρεωτικα 2 κανονικες σαλατες και 1-2 φρουτα την ημερα . ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ
και απο κει και περα 1 μικρη μεριδα οποιοδηποτε φαι,εκτος απο τηγανητο, κανενα κουλουρι για πρωινο η κατι αναλογο (τα ξερετε) και καπως ετσι ειχα χασει πολλα κιλα
αυτη ειναι η φιλοσοφια του προγραμματος
απλα το περιπου με το ακριβως, διαφερουν στο οτι με το περιπου , μπορεις ευκολα να ξεφυγεις.
γιαυτο θα επανερθω μεχρι να μου γινει συνηεθια, γιατι αλλιως δεν γινεται
Πόσα κιλά είχες χάσει?
Έλα βρε που θα το πειράξω το παιδί!Quote:
Και γιατί ανησυχείς; Ο Μάριος ευχαρίστως να σε βασανίζει!!! :P Για να μάθεις να μην ξανακάνεις παρασπονδία! :bisou:
Ε το πολύ πολύ να τον κράξω λίγο αλλά όκ.
ΤΙ ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΊΑ ΈΚΑΝΕΣ ΡΕ ΚʼΘΑΡΜΑ;
ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΡΕ!
ΚʼΨΙΜΟ!
ΞΕΡΑΣΕ ΤΑ ΟΛΑ!
Μάριε για πες με τι τρόπο αγόρασες το νέο πρόγραμμα των πόντων.
Το προπαρήγγειλα τηλεφωνικά απο την Αγγλία.Quote:
Μάριε για πες με τι τρόπο αγόρασες το νέο πρόγραμμα των πόντων.
Το αγγλικό πήρα.
Γενικά στην Ευρώπη μπορείς να πάρεις όποιο θέλεις. Ευρωπαικό εννοώ. Μπορείς και στο σάιτ τους να μπείς και να τους στείλεις φάξ κοκ
είναι πολύ απλό!
Ααα οκ! Γιατί έστειλα μέϊλ στο αμερικάνικο WW και μου είπαν ότι δεν γινόταν να το αποκτήσω γιατί χρειάζεται κάποιον λογαριασμό σε αμερικάνικη τράπεζα. Έλαβα γρήγορα απάντηση και είχα την εντύπωση ότι δεν θα ασχολιόντουσαν καθόλου! :D
Ναι κι εγώ προσπάθησα να πάρω το αμεκάνικο, αλλά δυστυχώς μου είπανε το ίδιο...Quote:
Ααα οκ! Γιατί έστειλα μέϊλ στο αμερικάνικο WW και μου είπαν ότι δεν γινόταν να το αποκτήσω γιατί χρειάζεται κάποιον λογαριασμό σε αμερικάνικη τράπεζα. Έλαβα γρήγορα απάντηση και είχα την εντύπωση ότι δεν θα ασχολιόντουσαν καθόλου! :D
Πες τον πι καπα που έχει τον θέιο του εκεί να σου το παραγγείλει ξανά και στο στείλει αν είναι!
τι τον έχουμε τον πί καπα στην τελική!
αν δεν ξέρεις καμιά ξένη γλώσσα πέρα απο τα αγγλικά για να πάρεις την αντίστοιχη έκδοση, θα σου συνιστούσα να πάρεις το αγγλικό. Πάντως να ξέρεις οτι ολο το σχεδον το πρόγραμμα το εχω σκανάρει, τουλάχιστον τα βασικα με τις τροφες κοκ. Μου έχει μείνει η εισαγωγη που δίνει πάρα πολύ βασικές πληροφορίες και το τρίτο στην σειρά το λιβ δε πλάν. οκ συν τα αλλα τρια με 5%, 10% απώλεια βάρους και το proof your weight, αλλά αυτά είναι μικρά. Σε μια μέρα θα τα σκανάρω όλα. το πιον μεγάλο όγκο τον έχω βγάλει ήδη. Οπότε αμα θελεις παραγγελνεις το αγγλικο κομπιουτερακι το το πεδομετρο και ολα τα αλλα τα παιρνεις απο μενα ;-).
Στο κάτω κάτω, το eat out δεν θα σου φανεί χρήσιμο ιδιαίτερα, και το shopping έχει κι αυτό κυριώς τυποποιημένες αγγλικές τροφές συν μερικα πολύ γενικά τα οποία κι αυτά σχεδόν τα έχω σκανάρει. Συνεπώς, ότι πληροφορία θέλεις θα στην δώσω εγώ. Θα σου συνιστουσα ομως να πάρεις το κομπιουτερακι και το πεδομετρο, το πρωτο ειναι 100% αναγκαίο και το δεύτερο η πιο αναγκαία πολυτέλεια! όλα τα άλλα όντως είναι πολυτέλειες, τα περιφερειακά εννοώ. ʼκρως βοηθητικα όμως!