Ωραία. Μια ερώτηση: στο τσιγάρο αντιστέκεσαι, στο ποτό αντιστέκεσαι, στα μακαρόνια αντιστέκεσαι, σε μένα κι αν αντιστέκεσαι: Υπάρχει κάτι που σε ξετρελαίνει και βγαίνεις από τα όριά σου? Είτε φαγητό είναι αυτό είτε οτιδήποτε!
Printable View
Ωραία. Μια ερώτηση: στο τσιγάρο αντιστέκεσαι, στο ποτό αντιστέκεσαι, στα μακαρόνια αντιστέκεσαι, σε μένα κι αν αντιστέκεσαι: Υπάρχει κάτι που σε ξετρελαίνει και βγαίνεις από τα όριά σου? Είτε φαγητό είναι αυτό είτε οτιδήποτε!
Ζωήτσα,για ξεπέτα σε θέλει,αν κατάλαβες καλά...Quote:
Originally posted by LIDA
Εσένα δεν υπάρχει περίπτωση να σε κερατώσω ποτέ. Είσαι η μία. Την Ζωίτσα θα την πάρω για λίγη παρεούλα. Εσύ πως σουρτουκεύεις σε όλη την Ελλάδα? Οι βόλτες οι δικές μας θα είναι ΑΛΛΟ....
Εκτός αν τα ίδια λέει σε όλες μας...δεν ξέρω...ελπίζω όχι!
Είναι γυναίκα μοιραία βέβαια,το μωρό μου!Να μην το αδικήσω!
Μα κι η Ζωίτσα με θέλει για ξεπέτα. Είμαστε κοντά αυτή τη στιγμή και είπαμε μήπως περάσουμε ωραία για λίγη ώρα (αν και μείναμε στα λόγια)!Quote:
Originally posted by NADINE
Ζωήτσα,για ξεπέτα σε θέλει,αν κατάλαβες καλά...
Εκτός αν τα ίδια λέει σε όλες μας...δεν ξέρω...ελπίζω όχι!
Είναι γυναίκα μοιραία βέβαια,το μωρό μου!Να μην το αδικήσω!
α τι θα γινει, καθε φορα πρεπει να δοαβαζω τομους,
ρε παιδι μου αυτα τα reductil τα περνει πολυς κοσμος τελικα(εδω γελαμε)
ξεχασα να σας πω πως αυτο το διημερο στη δουλεια εχουμε το cristmans party μας, μαζευτηκαν οι πωλητες ολης της βαλκανικης επικρατειας και οχι μονο(τουρκοι, ρουμανοι,σερβοι, βουλγαροι, ουκρανοι πολωνοι) και εμεις οι Ελληνες και σημερα εχει meeting(ευτυχως μονο για τους πωλητες) και αυριο εχει paintball και μετα φαγητο.
εγω απο το πρωι εχω στο κεφαλι μου τον Τουρκο λογιστη και εναν απο τους τουρκους πωλητες και μου τα πρηζουν για ηλιθια θεματα.............
και φυσικα εγω δεν θελω να καταλαβω τιποτα, γιατι στο κατω κατω ειναι και τουρκοι..................
με ειπε κανεις ρατσιστρια, εγω προς θεου, αλλη εχει τη φωτογραφια του χιτλερ πανω απο το κρεβατι της..........
βεβαια σημερα ειμαι στην τριχα, με το γνωστο χαμηλοκαβαλο παντελονακι, (που δυστυχως αρχισε να με φαρδαινει οποτε οσο προλαβω να το βαλω) και εχουν παθει πλακα ολοι,
οι περισσοτεροι βεβαια με εχουν ξαναδει μιας και κανουν συχνα ταξιδια στην Ελλαδα, αλλα υπηρχαν και καποιοι που εχουν να με δουν απο το περσινο παρτυ, οποτε καταλαβαινετε τι εγινε,
εγω για καλο και για κακο το εβαλα το ματακι μου γιατι δεν ξερεις καμμια φορα, ειναι και ολοι αντρες(κανενας αξιολογος μη νομιζετε)
αυτα, τωρα ο τουρκος εξηγει στον αλλο τουρκο τι τους ειπα, και εγω βρηκα χρονο και τριπωσα,
μεχρι να ξαναμπω μην γραψετε παλι ενα τομο..........
υ.γ τα μελομακαρονα θελουμε να τα φαμε οχι να τα διαβασουμε..............
Όχι,Όχι!Τέσσερα κόκκινα καθρεφτάκια έχω πάνω από το κρεβάτι μου!Quote:
Originally posted by basia
με ειπε κανεις ρατσιστρια, εγω προς θεου, αλλη εχει τη φωτογραφια του χιτλερ πανω απο το κρεβατι της..........
Οι αυτοπροσοπωγραφίες είναι κακό φεγκ σούι και χρειάζομαι εκεί καλή ενέργεια!
Πες τα,χρυσόστομη,που όλο στα λόγια μας έχουν κι όχι στις πράξεις!Quote:
υ.γ τα μελομακαρονα θελουμε να τα φαμε οχι να τα διαβασουμε..............
Αν κι έχω μια υπόνοια πως στις 23 θα τα γευτούμε τα μπαρμπουνομελομακάρονα
και όχι τα μπαρμπουνογειτονοφουρνομε λομακάρονα!Ακούς,μικρό;
Εγώ βέβαια θα έχω,όπως ακούγεται,την τιμή να δοκιμάσω και τις νότιες εκδοχές τους!
Θα σας φέρω φωτογραφία άμα είναι,γιατί δείγμα πίσω στις 23 αποκλείεται να επιβιώσει!
Μα δε θεωρείται αντίσταση κάτι που δεν σ'ενδιαφέρει(αναφέρομαι μόνο στο τσιγάρο και το ποτό,μην παρεξηγηθώ).Quote:
Originally posted by LIDA
Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα μια φορά στη ζωή μου κι εγώ να μεθύσω,να δω πώς είναι,αλλά πώς να γίνει άραγε;
Νομίζω πως η απάντηση που έχω στην ερώτηση σου είναι η ερωτική αγάπη.Για τη λατρεία μου έκανα τα πάντα!
Δεν ξέρω αν είμαι ξενέρωτη,συγκρατημένη και με όρια...Αν ήταν εδώ η Ονειρένια μου θα μου έλεγε για την τρέλα
του ωροσκόπου μου Τοξότη,που κάπως με σώζει(αχ!αγάπη,πώς να είσαι εκεί που είσαι...)Χθες κοιτούσα στο προφίλ της
την τελευταία φορά που μπήκε στο φόρουμ,που έγραψε...Η τελευταία χωρίς επόμενη...Μελαγχόλησα πάλι..ουφ!
Η ερωτική αγάπη ε? ʼρα δεν είσαι άνθρωπος των υλικών απολαύσεων...
Εγώ πάλι είμαι πάρα πολύ.
Εσύ είσαι ταύρος,αγάπη μου!Εγώ πάλι,υδροχόος!
Ναι Υδροχοάκι μου....
γι' αυτό με τρελαίνεις!
Έλα,ν'ανέβουμε λιγάκι!Από τον Τούρκο στο σβέρκο του Βασουλινιού μας...Quote:
εγω απο το πρωι εχω στο κεφαλι μου τον Τουρκο λογιστη και εναν απο τους τουρκους πωλητες και μου τα πρηζουν για ηλιθια θεματα.............
--->ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ : ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ
Πω πω τι να πώ κι εγώ ο Λέων!!
Παιδιά πλάκα πλάκα είμαστε στα τρία σημεία του χάρτη! Μας λείπει ένας Σκορπιός
και τον φιάξαμε τον κύκλο !
Συγνώμη δε μπαίνω ανάμεσά σας αλλά μου έκανε εντύπωση αυτό
Αχ!Τον είχα τον σκορπιό και μου γλύστρησε!Μην ξύνεις πληγές,Λίλυ μου!
Η Αλαλουμένια μου είναι βέβαια σκορπιός,αλλά η Λινταλένια μου ίσως τσινίσει...
Αχ όχι ποτέ , είναι γιορτινές ημέρες μη την στενοχωρήσω, τη Λιντούλα μας!
Αφήστε έξω τους παλιοσκορπιούς.
Μια χαρά είμαστε κι έτσι. Εμείς είμαστε τα πιο καλά παιδιά....
Καλα....μπηκα για 2 λεπτα και διαβαζω 2 ωρες...
Καλημερα κοριτσουδια μου!!!
Ναταλακι μου εισαι Υδροχοος!!! οπως η μεγαλη μου ΑΓΑΠΗ, ο γιοκας μου και η καλυτερη μου φιλη, η κολητη μου, γι αυτο σ αγαπαω τοσο!!! σε εξι μερουλες θα σε εχω κοντα μου κιαι η χαρα μου ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!!καλα οταν θα παμε και στο Ξενουλινι μας!!! εκει να δεις χαρες!!! εχω ομως ενα μικρο προβλημα... πρεπει να σε γυρισω πισω ολοκληρη γιατι ολο και καποιο θεματακι θα δημιουργηθει με το Λιντακι μας...και απ οτι ειδες η μικρη κατω, εχει αγριες διαθεσεις...Αχ τι θα κανω???