-900 ωραια τραμπαλα κανω τις 3 τελευταιες μερες συν 900 - 900 συν 900 -900 και ελπιζω αυριο να ειμαι παλι - μπας και πεσω στα 121,...
Printable View
-900 ωραια τραμπαλα κανω τις 3 τελευταιες μερες συν 900 - 900 συν 900 -900 και ελπιζω αυριο να ειμαι παλι - μπας και πεσω στα 121,...
me to kalo!
οριστε ξεθαψα κ το παλιο νικ εκτο απο τη ζυγαρια.
θελω να γυρισω στα παλια :D
86.2 μετα απο ολα αυτα λ ξανα στον αγωνα
55! Se analogikh zygaria se allo spiti alla 55! Kai fysika gia prwino 1150 thermides!
Congrats.:DQuote:
Originally posted by penelope1985
55! Se analogikh zygaria se allo spiti alla 55! Kai fysika gia prwino 1150 thermides!
Σημερα ξεκολλησα μετα απο 2,5 εβδομαδες!! 76,5 επιτελους!!!!!!!!!!!
Συγχαρητηρια Costance, περιμενω κι εγω αυτη την στιγμη! Καλη συνεχεια σε ολους!
Constance sygxarhthria! 100 gr einai teleia!
Μια χαρα παω.Μου φτανει που κατοχυρωσα το 6αρακι.
eleni μπραβο
πηνελοπη μουυυυυυυυυ!!!!!!!καλα δε το συζητω μη κοιτας που λειπω θα το γιορτασουμε με το που επιστρεψω!
constance δε σε φοβαμαι εισαι σταθερη αγωνιστρια!μεχρι να γυρισω θα χεις παει 68 σιγουρα!
bad girl προτεινω να χαλαρωσεις λιγο,δλδ σταματα να ζυγιζεσαι καθημερινα κ φαε κανονικα αλλα οχι πολυ.νομιζω οτι εισαι πολυ αγχωμενη κ μονο κακο κανεις στον εαυτο σου
nai nai. molis ertheis tha kanoume party vevaia twra eimai 56.
ε ενταξει κ εγω θα γυρισω 58 τι να κανουμε!
την προηγουμενη εβδομαδα ημουν ιδια κιλα με σημερα στο διαιτολογο,Quote:
Originally posted by badgirl11
86.2 μετα απο ολα αυτα λ ξανα στον αγωνα
σημερα ομως φαγωμενη, αρα ειχα κ απωλεια αποπανω με τοσο φαγοποτι.
απο αυριο λοιπον πιο πιστα το διαιτολογιο μου! αναθαρρησα!
εχεις δικιο γρανιτα, οχι θα ζυγιζομαι, αλλα θα μετρω απωλεια...
ας δειχνουν ο,τι θενε οι ζυγαριες, αμα χασω τα 10 κιλα που θελω τελειωσε το παραμυθι!
καλα δεν κοιμασαι για να μην ανεβει η ενδειξη της ζυγαριας?Quote:
Originally posted by eleni1201
Σανελάκι μου, ξεκίνησα πάλι διατροφή με 1200-1300 θερμίδες, χωρίς αλάτι (παρ' όλο που το αγαπώ!) έκανα μπάνιο το πρωί στη θάλασσα το μεσημέρι δεν κοιμόμουν (γιατί έχω παρατηρήσει ότι όταν κοιμάμαι το μεσημέρι την επόμενη με δείχνει παραπάνω) και το απόγευμα με το ποδήλατο εδώ στην γύρω περιοχή που κάνουμε διακοπές. Δεν περίμενα να χάσω τόσο πολύ γρήγορα, αλλά ως κάποιο βαθμό το περίμενα γιατί περίμενα περίοδο (σήμερα μου ήρθε) και είχα κατακράτηση και η κυτταρίτιδα που συνήθως δεν πονάει με κανονική διατροφή, πονούσε όταν έκανα έστω και λίγο μασάζ... Όχι δεν τα γράφω. Είχα ξεκινήσει αλλά επειδή ζυγίζω τα φαγητα μου φαινόταν χαζό και σπαστικό να γράφω π.χ. έφαγα 324 γρ αγγούρι...Quote:
Originally posted by sanelaki
κοριτσακια μου μια ζωη με ξεραν 55-60 κιλα .μετα με ειδαν 86. οποτε μεχρι να πετυχω το στοχο μου φοβουνται μην χαλασω οσο κοπο εχω κανει και μου λενε οποτε με δουν ειτε καλα ειτε κακα....ελενακι τι κανεις και εχεις πεσει τοσο αποτομα? τα γραφεις στο τ εφαγα σημερα μηπως?
Bad girl καλώς ήρθες πάλι!
ε αμα ειναι να κλειστουμε σε γυαλα καλυτερα παχυες :D
σευχαριστω ελενη μου,καλως σας βρηκα,
μετα απο εβδομαδα γεματη γλυκα κ φαγητα εχασα κι αποπανω,
οποτε απο αυριο θα προσπαθησω πιο συνετα.
ναναι καλα τογυμναστηριο κ το βραδυνο ραψιμο!
συγχαρητηρια για την απωλεια,
δε θυμαμαι ομως ποσα ησουν ακριβως αφου αλλαξες το τικερ...
οταν τρως μετα απο αεροβια ασκηση αυξανονται οι πιθανοτητες ο οργανισμος να κανει κατι δημιουργικο με την τροφη αντι να την αποθηκευσει ως λιπος,Quote:
Originally posted by eleni1201
Α και το τελευταίο γεύμα το τρώω στι 5-6 το απόγευμα... Νομίζω κι αυτό έπαιξε έναν πολύ σημαντικό ρόλο, γιατί μετά με το ποδήλατο το έκαιγα...
οποτε πολυ καλα κανεις.
προσωπικα το μεγαλυτερο μου γευμα το τρωω μετα το γυμναστηριο,
φαγητο γλυκα κ ο,τι αλλο τραβαει η ορεξη μου,
κπιανει το κολπο!
η βραδυνη νηστεια ναι κανει πολυ καλο, αν κ για μενα το 6 ειναι πολυ νωρις κ σπανια το κανω,
συνηθως τελευταιο γευμα καπου 8-9 ωστε ναμη τσιμπολογαω στη βραδυνη δουλεια...κ βγαζω 15ωρη νηστεια ανετα.
Καλημερα και καλη βδομαδα. Σαββατο κρατηθηκα αλλα Κυριακη καθολου! Χτες το βραδυ εφαγα 2μιση κομματια παστιτσιο και μισο λιτρο παγωτο...
+1.1 κιλα
56.1
αλλα ειδα 55 οποτε δεν πειραζει...
Καλημερα σε ολους.Σημερα -300.Καλα παμε.Αντε να δω τι θα γινει οταν φτασω στα 68.Απο το σχολειο εχω να βρεθω σε αυτα τα κιλα, περιμενω κολλημα ημερών.