φαε_πριτς......
εγω ειμαι ολυμπιακός.............................. ..............:rolleyes:
Printable View
φαε_πριτς......
εγω ειμαι ολυμπιακός.............................. ..............:rolleyes:
cici κανεις δεν ειναι τελειος.................................... .......... :D
τι κριση αυτογνωσιας..........:smilegrin:Quote:
Originally posted by fae!_prits_:p
αντε ρε... ντροπή σου.... :(Quote:
αλλα εγω ειμαι καλος ανθρωπος τους αγαπαω όλους:starhit:
αρκει να ειναι ολυμπιακοι :starhit:
Παρακαλουνται οι αλλοθρησκες να μετανοησουν γιατι πλησιαζει η ωρα της κρισης. Aληθεια,
ειδε κανεις την ria.......?? :)
εισαι ενα χορτο μαγικοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
δωσε μου λιγο για να πιωωωωωωωωωωωωω
τον Παο μου να ονειρευτώ και να φωναξω στον Θεόοοοοοοοοο...........
+13 λεμε!Quote:
Originally posted by granita
εισαι ενα χορτο μαγικοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
δωσε μου λιγο για να πιωωωωωωωωωωωωω
τον Παο μου να ονειρευτώ και να φωναξω στον Θεόοοοοοοοοο...........
...και στο Βερολινοοο :D:D:D
:-) Πηνελοπη, Αλεξανδρίτα, μαρουλακι.... Παο εδώ...Παο εκει....οπου κ αν παιζεις παντα θα μαστε μαζι........!!!!!χαχαχαχαχαχαχα� �αχα
mitsokolo δεν γνωριζόμαστε, πλεον δεν μπαινω σχεδόν καθολου κ στο φόρουμ αλλα θελω να σου ευχηθώ μέσα απ την καρδιά μου να πάνε όλα καλά με την εγγυμοσύνη σου κ να έχεις ένα υγιές μωράκι.
Συγγνωμη ο εγχρωμος κυριος με τη φανελλα 8 ποιος ειναι; Και ο διπλα γιατι πανηγυριζει;:wow:Quote:
ΠANAΘHNAIKOΣ
Ο mike batist ειναι lessing, αλλα επειδη ειναι χρονια στην Ελλαδα τον εχουμε βγαλει Μιχαλη Μπατιστιδη! :D Ο διπλα πανυγηριζει γιατι προκριθηκε σημερα σε
τον τελικο των κορυφαιων ομαδων της ευρωπης που θα γινει την κυριακη. Το αθλημα που παιζουν λεγεται μπασκετ και ειναι αυτο που πετανε ενα πορτοκαλι τοπι σε ενα καλαθι :D:D:D
ωωωωωωω τι ωραιααααααα!Το τοπι ειναι αληθινο φρουτο; το καλαθι ειναι σε ξηρα η θαλασσα;Εγω μπορω να μαθω;:bigsmile:
:D
σκέφτομαι τον θάνατο... και τον έχω μαγάλη φοβία.
παρα τη φοβία μου(που την έχω απο νιανιαρο, το θυμαμαι) όταν πλεον σκέφτομαι το θανατο, μετά εκτιμώ τη ζωή. αν και σε καθε σκέψη με κανει να κλαίω (παρα το γεγονός οτι δεν εχω χάσει κανεναν) με κάνει να νιώθω καλύτερα. αλλα με τρομαζει στο μεγιστο..
δε μπορω με τίποτα να δεχτώ οτι οταν πεθένουμε μετά δε ξαναυπάρχουμε, δε γυρνάμε δλδ πισω στη ζωη. οσες φορες κι αν το σκέφτομαι δε μπορω με τίποτα να το χωνέψω, αρνούμαι ίσως.
τεσπα.. το βράδυ είναι επικίνδυνο , ξενυχτάω κ όλο βλακείες σκέφτομαι.
προχθές αυτοκτόνησε ένας κύριος στη γειτονιά μου 41χρ.(κρεμάστηκε). γιατι η ζωή να μας φέρνει σε τέτοιες καταστάσεις; κριμα-ασχετο..
cici προβληματισου καλυτερα με πιο πεζα και καθημερινα πραγματα οπως για παραδειγμα το πως μπορουμε να καταπολεμησουμε την αυπνια, να ενημερωσεις κι εμενα :D
χαχ...ναι όντως! ή ακόμη για το τί χρώμα να βάψω τα νύχια μου:rolleyes: (ακόμη πιο πεζό ε..)
έχεις αυπνίες? τι ρωταω, αφου εισαι online..
αν πιείς λίγο ζεστό γάλα? αν πάρεις 10 depon? :P μπορει να ναρκωθεις..
γιατι δε κοιμασαι ? τι σε προβληματίζει? (κατι πεζό μυρίζομαι.....:smug b: )