Περιττο να πω οτι εξ αιτιας σου Αβα δεν μπορω να κοιμηθω!!
Θελω να δω την συνεχεια στα Εγκληματα λες και δεν το εχω ξαναδει!!!!
Printable View
Περιττο να πω οτι εξ αιτιας σου Αβα δεν μπορω να κοιμηθω!!
Θελω να δω την συνεχεια στα Εγκληματα λες και δεν το εχω ξαναδει!!!!
Also m3 n0 likey ΑΛΑΛΟΥΜ as de n4m3 of dis t0pic!
Me pr3fers "Da Muppets" as de new n4m3!!!!
Καλημέρα. Μεγειά το νέο μας ονοματάκι, μου αρέσει. Βαμπιράκι καλό είναι το αλαλούμ, δε λες πάλι καλά που δεν μας είπε "ότι νά'ναι"; :lol:
Χχαχαχαχαχα λες να μας ονομαζε ετσι; ΝΤΡΟΠΗ;
Τζινεσιον.. Εκει που θα πας εχει ιντερνετ η θα παθω καμια Τζινοστερηση;;;
Βεβαια ουτε εγω δεν ξερω αν θα εχω ιντερνετ ετσι οπως μας τα κανει ο οτε αλλ λεω εγω τωρα...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! Ακουω μουσικη ΟοοοοΛλλλΗηη νυχτα!!!
Εχω μια διαθεση για κλαμα σημερα...
http://m.youtube.com/watch?v=DnGdoEa1tPg
Βαμπιράκι θα έχω ίντερνετ εκεί που θα είμαι. Ασε τις ολονυκτίες και τα κλάματα και πέσε για ύπνο.
Είπα ν´ αφήσω την κινητοκαλημέρα μου ...Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καλημέρα. Μεγειά το νέο μας ονοματάκι, μου αρέσει. Βαμπιράκι καλό είναι το αλαλούμ, δε λες πάλι καλά που δεν μας είπε "ότι νά'ναι"; :lol:
Τζινάκι είπα να είμαι μονολεκτική και διάλεξα το ΑΛΑΛΟΥΜ.
Στην περιφραστική εκδοχή ο τίτλος μας θα ήταν:"Ο,ΤΙ ΦΑΝΕΙ ΤΟΥ ΛΟΛΟΣΤΕΦΑΝΗ"
Σα να σου φαίνεται καλύτερος ο τρέχων ε,μικρή Λονδρέζα;
Να έχουμε μια μοναδική 12η Ιουλίου 2012!Να μου σας προσέχετε!Τζινάκια!
καλημερα στις πρωινες κουκλιτσες.Ναταλιτσα μου ξαπλωσε να κανεις νανακια κουκλιτσα μου κ ασε τα κλαματα πρωινιατικα.Ναντινε μου καλη σου μερα.Τζινα μου εχεις σομπα απο οτι ειδα λιγο νωριτερα σημερα...κουραγιο κ υπομονη.Κοριτσαρες μου απο Δευτερα ειμαι με αδεια για μια εβδομαδα κ οπως κ περυσι η δουλεια του αντρουλη μου κατεφερε να μη μας αφησει να παμε καπου εστω κ για 3 μερες καπου κοντα.Θα εχει αδεια την επομενη εβδομαδα κ αυτος αλλα μεσα στην εβδομαδα θα πρεπει να παει στη δουλεια του 2 μερες..οχι συνεχομενες κ ετσι σπαει η εβδομαδα.Σκεφτομαι εντονα να παρω προαστειακο κ να σας ερθω να καφεδιαστουμε :smilegrin: ..
test
A, δεν θα μπορούσα να μην γράψω σαν Αλαλουμένια για το νέο μας όνομα, αφού με εκφράζει απόλυτα, καθώς η ζωή μου είναι μονίμως ΑΛΑΛΟΥΜ !!!!!! Ειδικά αυτόν τον καιρό τρέχω σαν τρελή, με τη μαμά μου στο νοσοκομείο, έπαθε ένα πολύ ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο αλλά τώρα είναι μια χαρά, όπως πριν δηλαδή, τα παιδιά μου τα τρέχω από summer camp σε δραστηριότητες του δήμου και τούμπαλιν γιατί δεν ξέρω που να τα αφήσω, μας τράκαραν το αυτοκίνητο και έχουμε ένα οπότε βολευόμαστε όπως μπορούμε για να πάμε δουλειά,
δουλεύω μέχρι αργά και εγώ και ο άντρας μου, διακοπές δυστυχώς τέλος Αυγούστου λόγω της δουλειάς του συζύγου και αν, η ψυχολογία μου σ?ά λόγω του ότι όλο κάνω νέα προσπάθεια και όλο συν δείχνει η ζυγαριά, τι το θέλω δεν τα παρατάω αφού δεν με πάει?. Το ΣΚ με τα μπάνια στη θάλασσα φαντάζει σαν εφιάλτης για μένα και όχι σαν μια ευχάριστη στιγμή που πάμε με τα μαγιουδάκια μας να κάνουμε πλιτς, πλατς !! Τέλος πάντων ΑΛΑΛΟΥΜ ΓΕΝΙΚΑ, την υγεία μας να έχουμε και όλα τα άλλα φτιάχνουν !!!!!!!
Ελπίζω η Νονά του ονόματος να μην εννοεί ότι είμαστε όλες ΑΛΑΛΟΥΜ για αυτό να το επέλεξε ή μήπως είμαστε ?????
Σας στέλνω Αλαλουμενοφιλάκια !!!!!!!!
ΜΑΡΙΑΑΑ!!! 82 παιδι μου πηγεεεες;;;;; XD
Μπραβο ρε παιδι μου!!! Σε λιγο πιανεις τον στοχο σου το διανοησεεεεεεεε;;;; W O W!!!!
Καλημέρα Αλαλουμόκοσμε!
http://www.youtube.com/watch?v=vA9CUsNiWB4
Έφυγα για καφέδιασμα με σούπερ παρεάκι! Εμ δεν μπορώ άλλο η Λαλέλι πάω να πάρω τον αέρα μου χιχιχιχιχι.
καλημερες!
καλημερα.ειδα χτες ξεσαλωσατε δεν καταλαβα και πολλα αλλα φαινεται να περασατε καλα.ζεστη ακεφιες και λοιπα με κρατανε λιγο εκτος.
Μπράβο Μαράκι, σε λίγο θα δεις και το 7, του απιστεύτου;;!!