αντα με το καλο να τελειωσεις με τον προεγχειρητικο και τη δευτερα επιτελους να κανεις την επεμβαση.αντε και σε λιγο θα σου ευχομαστε καλες κατηφορες
Printable View
αντα με το καλο να τελειωσεις με τον προεγχειρητικο και τη δευτερα επιτελους να κανεις την επεμβαση.αντε και σε λιγο θα σου ευχομαστε καλες κατηφορες
αληθεια με το ελικοβακτηριδιο τι εγινε.
αντα μου!!! τι ευχαριστα νεα!!!!! πολυ καλη επιτυχια!! θα σε βαλω στην προσευχουλα μου!!! ολα καλα θα πανε!!!!
κοριτσια διαβασα μονο 2 σελιδες κι ετσι δεν ξερω ολα τα νεα σας!για τα σημαντικα παρακαλω ενημερωστε με οσες ειστε μεσα τωρα!!!
κατι επιασα μονο πως το ναταλακι δεν ειναι καλα?εγινε κατι? την πηρα σημερα τηλ αλλα δεν μου απαντησε....
και τωρα περναω στα δικα μου....
ειχα φυλαξει ενα παντελονι που ειχα οταν πηγαινα στην πρωτη λυκειου.σημερα το φορεσα και μου πηγαινει μεγαλουτσικο.ειναι χειμωνιατικο και μεχρι το χειμωνα δεν νομιζω να μου πηγαινει καθολου.
κοριτσια μου εγω ησυχια δεν θα βρω ποτε....λιγη ρουτινα ρε παιδι μου...να μην γινεται συνεχεια κι απο κατι...
και εξηγουμαι.
οπως ξερετε το σαββατοκυριακο ειχαμε παει με το αγορι τριημερο στην ισπανια. οι μονες μας διακοπες για φετος. και γιανα βρεθουμε και λιγο σαν ζευγαρι μιας και ο φιλος μας που σας εχω αναφερει οτι φιλοξενουμε εχει μπαστακωθει στο σπιτι μας 2 μηνες τωρα και δεν λεει να φυγει. επισης το στιτι μου ειναι δυαρι 45 τετραγωνικα. ειμαστε ο ενας πανω στον αλλο οπως καταλαβαινετε....
στην αρχη τον φιλιξενησαμε με χαρα αλλα εκεινος το παραεκανε και δεν ελεγε να φυγει. κι επειδη η 24ωρη παρουσια ενος τριτου ενιωθα να μας απομακρυνει σαν ζευγαρι αποφασισαμε γυρνωντας απο ισπανια να του πουμε οτι δεν μπορουμε να τον φιλοξενησουμε κι αλλο.
αλλα.........
για αλλη μια φορα μια εκπληξη με περιμενε....
με το που μπαινω σπιτι(μονη μου,το αγορι επρεπε να περασει απο τη δουλεια του) παω στο δωματιο και βλεπω το σεντονι μας να λειπει. τον ρωταω ''που ειναι το σεντονι μας?'' και μου λεει εντελως χαλαρος ''ασε κολλησα ψειρες σωματος. κι επειδη κοιμηθηκα στο κρεβατι σας οσο λειπατε εβαλα το σεντονι σας για πλυσιμο''
ε αυτο ηταν. τρελαθηκα! λεω μονο οι ψειρες μου λειπανε τωρα!!! και οχι τπτ αλλο αλλα σε μια βδομαδα αρχιζω νεα δουλεια!!!!!και θα εχω να κανω και με παιδια.............
ποιος ειδε το κοριτσακι και δεν το φοβηθηκε. τον εστειλα στο νοσοκομειο να τον δει ο γιατρος να σιγουρεψω οτι ηταν απλα ψειρες.
εβρασα στος 95 ολα τα ρουχα,σεντονια,πετσετες,πα� �ωματα,μαξιλαρια,κουβερλι,κ αλυμα καναπε τα παντα.
την αλλη μερα πρωι πρωι πηγα και πηρα ατμοκαθαριστη και απολυμανα ολο το σπιτι.
χλωρινη και ντετολ ξοδεψα 2 μπουκαλια παο το καθενα.
τωρα περασαν οι 48 ωρες και ευτυχως δεν μας κολλησε και ξεψειριαστηκε κι αυτος.
αλλα το τι τραβηξα δεν λεγεται.......
OMG κοριτσακι μου γλυκο τι επαθες
ειδες βρε λιλα μου? ολα σε μενα πρεπει να συμβουν.
και μετα ενιωθα ακομα πιο ασχημα να του πω οτι πρεπει να φυγει.γιατι δεν ηθελα να νομισει οτι το λεω για τις ψειρες, που θα μπορουσε να ειχε τυχει στον καθενα.
αλλα τελικα μολις τελειωσα με την απολυμανση του το ειπα. οτι δεν μπορουμε να τον φιλοξενησουμε αλλο.
αληθεια βρε κοριτσια σας εχει συμβει ποτε να σαςζητησει καποιος φιλοξενεια και να μεινει για 2 μηνες???
εγω ειχα αρχισει να νιωθω οτι γινεται καταχρηση της φιλοξενειας μου και με πληγωνε αυτο
Σας ευχαριστώωωωωωωωωωω τόσο πολύ.......κ μόνο που υπάρχετε!!!!
Τζίνα δεν αρκεί να προσέχουμε μόνο εμείς.....όλοι περπατάνε κ οδηγούνε σαν τρελοί!!!!
το ελικοβακτηρίδιο Lila μου δεν ξέρω τι κάνει.....δεν μου έχουν πει τίποτα......
κοριτσάκι με αυτά που είπες με έπιασε μια φαγούρα!!!!!μπλιάξ....όσο για τον φίλο έχω να πω πως κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν κ πολύ τσίπα...όσο καλοί όσο χρυσή κ να είναι!!!
Μαράκι πήγες 82 κιλά????απιστεύτο!!!!!να τον πάρεις τον προαστιακό κ να έρθεις για καφέ.....
Βρε κορίτσια τι περιλαμβάνει ο προεγχειριντικός έλεγχος???
Κοριτσάκι έφαγες κανονικό πακέτο που λένε. Καλά έκανες και του είπες ότι δεν μπορείς να τον φιλοξενήσεις άλλο αφού δεν το καταλάβαινε μόνος του. Και η καλοσύνη έχει τα όριά της, έπρεπε να έχει φύγει ήδη από μόνος του και να μην σε φέρνει σε αυτή τη δύσκολη θέση.
Ναι κοριτσάκι μου έχει τύχει αλλά με συγγενικά πρόσωπα....κ θυμώνω πολύ που δεν έχουν τσίπα...κ ειδικά όταν δεν υπάρχει ανάγκη....δεν γίνεται να περνάς εσύ καλά κ να γ@μ@ς τους άλλους!!!!άλλωστε ο κάθε άνθρωπος θέλει το χώρο του κ ειδικά εσείς που είστε νέο ζευγαράκι!!!
Αντα θα κάνεις εξετάσεις αίματος και ακτινογραφία θώρακος και θα σε δει ο αναισθησιολόγος για να σε ρωτήσει διάφορα για το ιατρικό ιστορικό σου.
και η καρδιολογος
μονο που πρεπει να εχεις ποοοοοοοοοοοοολυ υπομονη!
και καρδιογραφημα θα κανεις αντα
τι κακος κοσμος υπαρχει!!!
Γιατί Καλλιόπη????