Επίσης κοριτσάκι στράβωσα που ο φίλος σας είχε το θράσος να κοιμηθεί στο κρεβάτι σας και μάλιστα χωρίς να ζητήσει την άδεια. Αυτό δείχνει ότι δεν έχει καθόλου τρόπους, άσε για το ντάντεμα που μας λες... έλεος!
Printable View
Επίσης κοριτσάκι στράβωσα που ο φίλος σας είχε το θράσος να κοιμηθεί στο κρεβάτι σας και μάλιστα χωρίς να ζητήσει την άδεια. Αυτό δείχνει ότι δεν έχει καθόλου τρόπους, άσε για το ντάντεμα που μας λες... έλεος!
ʼντα μου εύχομαι αύριο ο προεγχειρητικός έλεγχος να πάει τέλεια και να σε βρουν πανέτοιμη για την επέμβαση της Δευτέρας! Εύχομαι να μην έχεις καμία καθυστέρηση και να κυλήσουν όλα όμορφα και εύκολα! Με το καλό να γιορτάζουμε τις κατηφόρες σου :D
Όβερ ΤεντζερΤζινα! ΚαπακΈλι παρούσα!!! :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
ΤεντζερΤζίνα εδώ, ακούει το καπακEli; :lol:
Το πρωί που ξύπνησα ξέχασα να σου πω ότι και εγώ σκεφτόμουν τα ίδια παρατσούκιλα!!!! :lol: Εεεεμ τυχαία δεν μας τα κοτσάρισε η νονά μας ;)
:thumbup::thumbup::thumbup: Μην αγχώνεσαι Αντα, να έχεις θετική ενέργεια και θετική σκέψη και όλα θα σου πάνε καλά αύριο.Quote:
Originally posted by Eli
ʼντα μου εύχομαι αύριο ο προεγχειρητικός έλεγχος να πάει τέλεια και να σε βρουν πανέτοιμη για την επέμβαση της Δευτέρας! Εύχομαι να μην έχεις καμία καθυστέρηση και να κυλήσουν όλα όμορφα και εύκολα! Με το καλό να γιορτάζουμε τις κατηφόρες σου :D
σοφα μιλας ελι!!!
ξερεις ειχαμε φτασει στο σημειο που για να συζητησουμε κατι με το αγορι μου επρεπε να δωσουμε ραντεβου καπου εξω. σαν να μην ειχαμε σπιτι. σαν να ημασταν εμεις οι φιλοξενουμενοι.
δεν το ειχαμε καλεσει αντα μου, ουτε ειχαμε προσυμφωνησει ποσο θα μεινει.
αλλα μας ειχε πει οτι θα ερθει να ψαξει για δουλεια γιατι στην ελλαδα δεν εβρισκε και αν μπορουσαμε να τον φιλοξενησουμε μεχρι να βρει δουλεια και σπιτι.
ομως απο οταν ηρθε εδω δεν εψαξε καν για δουλεια!!!
2 μηνες εκανε μονο διακοπες!!! η θα ηταν εξω(πολυ λιγες ωρες) η θα ηταν στο σαλονι και θα καθοταν στον υπολογιστη(σχεδον παντα αυτο γινοταν)
κι οταν τον ρωτησα γιατι δεν στελνει βιογραφικο σε καμια αγγελια η απαντηση ηταν οτι εστειλε στο μεγαλυτερο γραφειο του λονδινου και θα πρεριμενει απο αυτους απαντηση.
κι οταν του ειπα οτι αυτοι μπορει να μην απαντησουν και ποτε και να στειλει και σε κανενα μικρο γραφειο η απαντηση του ηταν οτι δεν μπορει να παει να δουλεψει εκει που δεν θα τον σεβονται και δεν θα του δινουν οση ελευθερια κι οσες αρμοδιοτητες θελει.
ʼντα μου, ελπίζω να ξεπάρασες την τρομάρα.. Τι λαχείο κι αυτό, ʼγιο είχες! Να μην εμπιστεύεσαι ποτέ κανέναν οδηγό. Κυκλοφορούν πολλοί κρετίνοι και το χειρότερο είναι ότι έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους. Έλα μωρέ, δε θα σταματήσω στο κόκκινο, θα προλάβω, είμαι γρήγορος εγώ.. ʼντε καλέ, και τι έγινε που ήπια ένα μπουκαλάκι ουίσκυ; Έχω καλά αντανακλαστικά εγώ, δεν έχω ανάγκη.. Προσοχή και εμπιστοσύνη σε κανέναν!
Κοριτσάκι μου, δε νομίζω ότι αυτό το πλάσμα (creature), που φιλοξενείς είναι φίλος..
Πρώτον, αγνόησε εσάς και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζείτε (ζευγάρι, περιορισμένος χώρος) και κοίταξε να βολέψει τον εαυτούλη του.
Δεύτερον, έκανε κατάχρηση της φιλοξενίας σας και σας κατσικώθηκε με τους μήνες. Πού ακούστηκε αυτό;
Τρίτον, κινείται στο χώρο σας με μία άνεση, που δε δείχνει λεπτό άνθρωπο. Τι θα πει κοιμήθηκε στο κρεβάτι σας και
Τέταρτον, ποιος ξέρει πού ή με ποιες κυλίστηκε και κόλλησε ψείρες και σας το είπε με χαρακτηριστική άνεση.. Σε έβαλε σε τόση φασαρία και δε νομίζω να ταράχτηκε ιδιαίτερα..
Διώχτε τον, όσο είναι καιρός. Ευγένεια μόνο στους ευγενείς.
αβα εχεις τοσο δικιο!!!!!!!!!
ευγενεια στους ευγενεις!!!!!!και μονο!!!!!!
σ ευχαριστω που με καταλαβαινεις
Αυτό ήταν, τα πήρα στο κρανίο! Πάλι δεν έχω νερό. Θέλησα να κάνω ένα μπανάκι, να δροσιστώ και να ετοιμαστώ για πανηγυροκαταστάσεις και μου χάλασε η διάθεση. Γδύθηκα, χώθηκα στη μπανιέρα και τσουρουφλίστηκα, γιατί τρέχει μόνο μία κλωστή καυτό νερό. Μάλλον από τον ηλιακό. Είναι η ώρα που ποτίζουν, αλλά τι φταίω; Το πρωί δεν είχε νερό, το έκοψε ο Δήμος, έμεινα άπλυτη. Πήγα άπλυτη στη δουλειά, όπου και εξοντώθηκα. Το βράδυ ποτίζουν και ξαναμένω άπλυτη. Πού θα πάει αυτή η κατάσταση;
Κοριτσάκι μου να έρθω κι εγώ, η βρωμιάρα, να κάνουμε ντουετάκι με τον ψειριάρη; :lol:
ελα ελα!!!!!!! ολοι οι βρωμιαρικοι χωραμε!!!!!!!!!!!!!!!
και ψειρες κι απο ολα τα καλα εχουμε!!!!!!!!!
ειμαι ομως πεπεισμενη οτι εσυ οχι μονο δεν θα καταχραστεις τη φιλοξενεια μου, αλλα θα με βοηθησεις και στις δουλειες του σπιτιου!!!!
Κοριτσάκι εγώ ξέρω ότι όταν ο άλλος θέλει να σε φιλοξενήσει σε καλεί ο ίδιος...κ πάλι μέσα σε κάποια πλαίσια κ όχι εφ'όρου ζωής....πολύ παρτάκιας ο τύπος.....
Ava αν μιλάς για τον φόβο για το ότι παραλίγο να βρεθώ αυτοκόλλητο στο δρόμο αυτό το ξεπέρασα για όπως προ είπα ήμουν πολύ ψύχραιμη...κάτι που δεν συνηθίζω γενικά....αφού η φίλη μου μου είπε ότι ήθελε να με χτυπήσει που ήμουν τόσο cool....
Καλλιόπη που είσαιιιιιι???????θέλω διευκρινήσεις!!!!
Εγώ δεν καταλαβαίνω, κοριτσάκι μου; Μήπως δεν έχω ζήσει παρόμοιες καταστάσεις;
Να φιλοξενώ μία φίλη αρχικά και να μου κουβαλάει όλο της το σόι, να στρατοπεδεύσει σπίτι μου..
Να φιλοξενώ άλλη φίλη τρεις μήνες παρακαλώ για το μεταπτυχιακό της και να μην έχω πού να τη βάλω..
Να έρχονται με το έτσι θέλω διάφοροι φίλοι και γνωστοί, για να κάνουν τραπέζι στο σπίτι μου... Να μου κάνουν την κουζίνα και όλο το σπίτι άνω κάτω, επειδή δε θέλησαν να λερώσουν τα δικά τους.. Χωρίς καν να με ρωτήσουν και να έχουν και το θράσος να μου το πουν. Αποτέλεσμα, από τη σύγχυση με έπιασε δυνατός πονοκέφαλος, πήγα να ξαπλώσω και έπεσα πάνω σε έναν, που ήταν στο κρεβάτι μου. ʼλλος! Φεύγω από κει και λέω ας κάνω ένα μπανάκι, να συνέλθω. Πάω να ανοίξω την πόρτα της τουαλέτας. ʼλλος! Λέω θα πάω στο δωμάτιο του αδελφού μου, να κλείσω τα μάτια, να ηρεμήσω. Βρίσκω έναν με γυαλιά ηλίου και ένα μπουκάλι ουίσκυ. ʼλλος! Έφυγα και πήγα σε μια φίλη μου να πιω μια ασπιρίνη και τους άφησα να κάνουν μόνοι τους το τραπέζι τους.
Αν καταλαβαίνω λέει...
εδω ειμαι αντα μου
ʼντα, φαντάστηκα ότι η ψυχραιμία σου οφειλόταν στο σοκ, ότι ίσως δε συνειδητοποίησες πόσο κινδύνευσες. Σε συγχαίρω για την ψυχραιμία σου!
Κοριτσάκι μου, σήμερα θα πάω πάλι στα σουβλάκια και στις τσίκνες. Θα προστεθεί και σουβλακίλα στην απλυσιά μου. Για ξανασκέψου το... :rolleyes:
Και, ναι, θα προθυμοποιηθώ να βοηθήσω, αλλά θα είμαι μόνη μου, γιατί δε θα με πλησιάζει κανείς! Μωρέ μήπως να μείνω κανα μήνα άπλυτη; Έχω "βρώμικο" σχέδιο: Θα έρθω, η άπλυτη και θα αρχίσω να ρίχνομαι στον τύπο, να πηγαίνω πολύ κοντά του, να του τρίβομαι.. Να δεις για πότε θα στον εξαφανίσω!
βρε κοριτσακι εμεις εδω στο ελλαντα αλλιως το λεμε και οχι ψειρες σωματος:P:P:bouncing::bouncing::bouncing::b ouncing:
μου...ψειρες εννοεις καλλιοπη???