αχαχχαχαχα ... παει τι κινητο!
εχθές φορούσα γκρι παντελονι και ροζ μπλουζα
τα μαλια τα ειχα κοτσο και ημουν αβαφτη
περιτριγυριζα τα χριστουγεννιατικα κυριως
Printable View
αχαχχαχαχα ... παει τι κινητο!
εχθές φορούσα γκρι παντελονι και ροζ μπλουζα
τα μαλια τα ειχα κοτσο και ημουν αβαφτη
περιτριγυριζα τα χριστουγεννιατικα κυριως
Εγω ειδα μια κοπελα με μαυρη μπλουζα στο ΑΤΜ διπλα!
Αρα ακυρο!:)
αχ ειμαι τοσο χαρουμενη, ημουν δηλαδη στιγμιαια, αδιαθετησα! εχω λοιπον κι αλλη ευκαιρια να χασω κιλα πριν πιασουμε μωρακι!
απτην αλλη η χαρα ηταν στιγμιαια αφου τωρα λεω γιατι ρε γμτ...
ο δε γιαννος οταν του τοπα λεει "κ ειναι καλο τωρα αυτο?"
παντως με την κοιλια απεναντι κ να εμενα εγγυος θα μου ηταν πολυ δυσαρεστο, τωρα δεσμευομαι οτι θακανω ΤΑ ΠΑΝΤΑ
να παω σε πιο νορμαλ βαρος για καλη εγγυμοσυνη, για μενα, κ για το μωρο!
αρχιζω αποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοο τωρα κιολα.
ειλικρινα πλεον νομιζω δε με σταματα τιποτε.
πριν ενιωθα οτι δεν θελω αρκετα, τωρα που κοντεψα να ειμαι εγγυος καταλαβα ποσο το θελω να αδυνατισω.
αφου το θελω τοσο θα μου το προσφερω.
καιρος δεν ειναι?
φιλεναδα σου τηλ αλλα δε σε βρηκα, θα σου τηλ απο αθηνα πλεον. φιλια πολλααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααα
ερχομαι να σε φτασω σε κιλα, ή εστω να μοιρασω το χασμα μας :P
Αχ εσύ ήσουν ... οχι να πάρει.
Θα προσπαθήσω να σε πάρω και εγώ.
Πότε πας Αθήνα;
Καλή σας μέρα και να έχετε μια όμορφη Κυριακή!
Με χάσατε για λίγο αλλά έχει έρθει η μαμά μου και δε πρόλαβα να μπω καθόλου?
Πήγαμε και ψωνίσαμε κάποια πρώτα πραγματάκια του μπέμπη!
Τι ωραία!
Στο θέμα μας?
- Παρασκευή
o 1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι ? μανταρίνι ? ρόδι + ¼ κουραμπιέ (τους έφερε η μαμά από το αγαπημένο μου ? από τα παιδικά μου χρόνια ? ζαχαροπλαστείο!)
o 1 ποτήρι γάλα + 1 μικρό κομματάκι σπανακόπιτα (της μαμάς ? καταλαβαίνεται τώρα πως θα πάει η βδομάδα ? χαχα)
o ½ πιάτο χόρτα βραστά + κοτόπουλο
o ½ πιάτο χόρτα βραστά + τυρί
o 1 ποτήρι γάλα + ½ κ.γ. μέλι
- Σαββάτο
o 1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι ? μανταρίνι ? ρόδι + 1 φέτα ψωμί του τοστ με τυρί φιλαδέλφια και ντοματούλα
o 4 κάστανα ψητά (ήμασταν για ψώνια και περάσαμε από τον καστανά ? να μη πάρω;;;)
o 1 ρόφημα σοκολάτας laight
o Ποικιλία κρεατικών + σαλάτα
o 1 γιαουρτάκι + 2,5 κάστανα
αχ τι ωραια πολυ χαιρομαι που σε επισκεφτηκε! να την πεισεις να μεινει ρε γμτ...
δε πειραζει θα τα πουμε εμεις...δε χανομαστε!
ηρθα αθηνα, εχει υπεροχη μερα κ ακομα κ εδω μου αρεσει,
νιωθω καλυτερα με την υποψια οτι θα αδιαθετησω παροτι τελικα δε μου ηρθαν ακομα...
τι στο καλο...
ο γιαννης λεει οτι παιζει κ να ειμαι εγγυος κ λιγο ροζ ειναι φυσιολογικο.
κ εχω κ ενα μπεμπακι απεναντι υπεροχο αλλα μετα κοιταω την κοιλια μου κ μου ερχεται να κλαιω...
ημουν στο πλοιο, τωρα σε καφετερια, κ εχω τραφει πιο σωστα απο,τι σπιτι μου,
σιγουρα χαλια ποιοτικα αλλα απο θεμα ποσοτητας κ συνδιασμων ειμαι καλα.
κ αναρωτιεμαι ποσο αναποδος ανθρωπος μπορει να ειμαι τελικα?! στο ταξιδι κ ειμαι τυπος κ υπογραμμος κ σπιτι...χαλι.
παντως ενα θα σου πω, αν ειμαι θα το χαρω πολυ πολυ! δεν ξερω τι θελω τελικα οεο
Δεν έκανες κανένα τεστ ακόμα καλή μου να δεις τι αποτέλεσμα θα έχει?
μπα το πρωτο τεστ μου ειχε δημιουργησει απιστευτο αγχος
δεν υπαρχει λογος να στρεσαρομαι, ο,τι ειναι ναρθει θα ερθει!
τι κανεις εσυ μικρουλα? το μικρο σου καλα? παρατηρησα κανετε τη φασολαδα εσεις με πατατα? η ηταν σελινοριζα? πωπω πειναω παω για ψωνια :D
καλά είναι μόλις τον έκανα μπάνιο και με έχει τρελλάνει να παμε παραμυθούπολη!!!! Είναι μια χριστουγενιάτικη "πόλη" που στήνουν κάθε Χριστούγεννα στο κέντρο και έχει πολλά πολλά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους!!! Έχει και καρουζελ!!!!! και δεν καταλαβένει ότι πρέπει να κάνει μπάνιο και ο μπαμπάς και μετά να φύγουμε!!!!!
Την φασολάδα την φτιάχνουμε με πατάτα, καρότο, σέλερυ (αλλά εγώ δεν είχα και δεν έβαλα) και όταν την σερβίρουμε συνήθως βάζουμε στο πιάτο φρέσκο μαιντανό, ντομάτα, κρεμμύδι και γίνετε μια υπέροχη σαν σαλάτα!!! όσο τρώς τόσο θες! Δοκίμασέ το! Η πατάτα μέσα βοηθά στο να γύνει το ζουμάκι σαν χυλός και πιο γευσάτο!
emena einai periergos ο ανδρας μου στα φαγητα κ αν δεν ειναι παραδοσιακα μαγειρεμενο αλα τσελεμεντε κλασσικο στυλ δεν αγγιζει!
οποτε δεν ειμαι για δοκιμες δυστηχως, ευτυχως μου χυλωνει, δεν ξερω πως γινεται αλλα παροτι νεα μαγειρισσα τα παω τοσο καλα που νομιζω...εχω ταλεντο!
κ δε μαγειρευα κ ποτε παροτι μαζευα συνταγες...
καλα να περασετε δεν ειπα!!!!
με πολλα χαμογελα να επιστρεχετε! παω να φυγω ειμαι σε καταμεστη καφετερια χαχαχα
Εμένα ευτυχώς ο άντρας μου δοκιμάζει οτιδήποτε, φτάνει να το έχω φτιάξει εγώ!!! Από άλλους τρώει μόνο αυτά που ξέρει τί ειναι!!!!Quote:
Originally posted by badgirl11
emena einai periergos ο ανδρας μου στα φαγητα κ αν δεν ειναι παραδοσιακα μαγειρεμενο αλα τσελεμεντε κλασσικο στυλ δεν αγγιζει!
οποτε δεν ειμαι για δοκιμες δυστηχως, ευτυχως μου χυλωνει, δεν ξερω πως γινεται αλλα παροτι νεα μαγειρισσα τα παω τοσο καλα που νομιζω...εχω ταλεντο!
κ δε μαγειρευα κ ποτε παροτι μαζευα συνταγες...
Καλημέρα τσουπρες!!!
Τι έγινε πήγατε εχθές την βόλτα σας;;;
Σημερα έχουμε υπέρηχο!
Δυστυχώς ο μπαμπάς μας θα σταματήσει να έρχεται γιατί ξεκίνησε την φουλ δουλειά (που φτάνει και τις 20 ώρες ημερησίως) οπώτε θα πάω με τη μαμά και με μια φίλη ίσως.
Σας γράφω και τα χθεσινά μου.
Ηρθε η μαμά και μας έχει κάνει ζημιά μεγάλη...
Αφήστε που έκανα και κουλουράκια με βρόμη sweet & balance και εγιναν τέλεια
Δε πιστεύω αυτό το sweet & balance να μην είναι ασφαλες για εγκυμοσύνη ...
:sniffle:
- 1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι ? μανταρίνι ? ρόδι + 1 φέτα μαύρο ψωμί του τόστ με φιλαδέλφια και ντομάτα
- 1 ποτήρι γάλα + ¼ κουραμπιέ
- 1 ελληνικό καφέ με ½ sweet & balance + ½ καφέ
- 4 κομμάτια σπανακόπιτα
- 1 κακάο με ½ κ.γ. sweet & balance + ½ κ.γ. κακάο (χωρίς γάλα)
- ½ πιάτο χόρτα βραστά + φέτα
- 6 ποτήρια νερό
καλως την φιλεναδα, πολυ χαρηκα, ξερεις για ποιο! μετα τα εφτυσε η συσκευη κ ημουν καθ'οδον,
τωρα μαγειρευω φακες ενω πινω φυσικο χυμο πορτοκαλι κ σας γραφω
(οι φακες μαγειρευονται στο διπλα εστιατοριο χαχαχα)
ειμαι φοβερα χαρουμενη κ αναλαφρη, επιτελους νιωθω γεματη κ ομορφα,
αφενος γιατι μιλησαμε κ καταλαβα οτι η μωροφαση δεν πρεπει να φερνει αγχος αλλα χαρα
αφετερου επειδη παραγγειλαμε τα βαρακια τον παγκο κτλ
α κ βρηκα 2 βιβλια με συνταγες για διαβητικους που εχουν θερμιδες πρωτεινες κτλ κ φυσικα ειναι πολυ υγιεινες!
κ εχει μεσα κλασσικα φαγητα!!!
δηλαδη σημερα ολα τα σχετικα με υγεια, γυμναστικη διαιτα κ μωρα μου φανταζουν πολυ ευκολα,
καιρος να αρχισω απο τωρα να τα κανω!!!
καιρος για δραση!
ξεπαραδιαστηκα κ ψωνισα απο το ευγατζακι της γειτονιας υγιεινα πραγματακια
γιατι εδω δεν εχει σουπερμαρκετ...
(αν δειτε τι εχει μεσα το ευγατζακι θα παθετε πλακα)
ε μενει να παρω ζαρζαβατικα κ φρουτα αλλα σαλατες παιρνω κ απο τα εστιατορια.
μονο φρουτα λοιπον κ ειμαι ετοιμη για διαιτα!
κ αυτα αν περναω με ταξι απο τοσουπερ μαρκετ, ουτε μαναβικο δεν εχουμε εδω!
αυτη τη φορα θαναι η τελευταια φορα που απλα το επιχειρω να χασω τα υπολοιπα κιλα
, το θελω οσο τιποτε αλλο κα θα το κανω για μενα κ το μωρακι,
οταν ερθει θελω ναμαι δυνατη να το μεγαλωσω μεσα κ εξω απτην κοιλια μου σωστα!
οπως ειμαι σιγουρη οτι ηδη κανεις κ θα κανεις κ συ Ειρηνη!
ειλικρινα νομιζω τιποτε δε γινεται τυχαια οπως δεν ηταν τυχαια κ η στιγμη που με πηρες σημερα...
φιλιααααααααααααααααααααα αααααααααααα ισως να μη μπαινω συχνα πια, καιρος για δραση,
ας ελαττωσω το ιντερνετ να κανω γυμναστικη! (μετα το ταξιδι βεβαια χεχε) φιλιαααααιαιαιαιαιιαια
α σημερα πηγαμε στο μητερα, ξεχασα το πιο βασικο,
κ φανταστηκα τον εαυτο μου εγγυο στα κιλα που ειμαι τωρα κ φρικαρα βεβαιως βεβαιως,
οσες λοιπον θελετε εξτρα κινητρο κ θελετε να γινετε κ μανουλες επισκεφτειετε κανενα μαιευτηριο, θα κινητοποιηθειτε αμεσα!
χαχα ... ωραιο αυτό με την κινητοποίηση!!!
μια επισκεψη στο μητερα οντως μας δειχνει πολλά!
εμείς όπως τα είπαμε
κανουμε οτι ειναι σωστό και καλο για τον εαυτό μας και ότι ευχαριστο προκύψει είμαστε έτοιμοι να το υποδεχτούμε και να το φροντίσουμε όσο δυνατόν πιο καλά!!!!!!!!!!!!
σου στέλνω τις πιο εγκαρδιες ευχές μου !!!!!!!!!!!!!!