Originally Posted by
Λήθη
Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να υπάρχει τόση ένταση μεταξύ δύο ανθρώπων που κοινός τους τόπος είναι το διαδίκτυο.
γουελκαμ του δε νετ. όταν οι άνθρωποι διαφωνούν καθέτως και οριζοντίως κάπως έτσι γίνεται....
Ρεμ είσαι υπερβολική εντελώς όμως! Είδες ότι σε άλλες περιπτώσεις που πάλι έκανες τα τρελά που κάνεις όταν παθιάζεσαι, δεν είπα τίποτα.
μου επιτρέπεται να ρωτήσω γιατί θα πρέπει να ΠΕΙΣ οπωσδήποτε κάτι? (όσο για την υπερβολή της ρεμ θα σου απαντήσω παρακάτω).
Τώρα όμως είσαι υπερβολική και στο λέω. Και υπήρξες και επιθετική και με την Χριστίνα και με τον ΚΕΝΟ , περισσότερο από εκείνους που έβρισαν και έφαγαν και την προειδοποίηση τζάμπα. Μόνο που εσύ δεν έβρισες.
Αγαπητή Λήθη, όταν δεν έχεις παρακολουθήσει τα θέματα που δημιουργούνται οι εντάσεις και ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί που τις δημιουργησαν, θα ήταν σοφότερο να μην παίρνεις θέση. Έτσι δεν εκτίθεσαι. Σε περίπτωση που έχεις απορία μπορώ μια χαρά να σου τη λύσω.
Δηλαδή το θέμα της διαχείρισης είναι ο υποκριτικός καθωσπρεπισμός ; Όποιος δεν βρίζει την γλυτώνει και όποιος πει κακές λέξεις τρώει πιπέρι;
Δυστυχώς η διαχείριση παραέχει κατανόηση και υπομονή, αλλιώς θα είχαμε γλιτώσει εδώ και καιρό από τα λύμματα του φόρουμ. Είναι κάτι που εγώ προσωπικά έχω θίξει πολλές φορές αλλά παρόλο το ...μέσον που υποστηρίζουν κάποιοι πως έχω, δεν εισακούστηκε.
Εγώ νομίζω ότι ο ΚΕΝΟ έχει γίνει στόχο κάποιων επειδή όταν τα παίρνει τα χώνει άσχημα και αυτά που λέει είναι αλήθειες που κάποιους τους έχουν πειράξει πολύ, επειδή είναι παρατηρητικός και πιο έξυπνος από κάποιους άλλους που είναι ακίνδυνοι. Κοινώς, χαλάει το μαγαζί !
Η αλήθεια είναι πως λέει τρομερές και διεισδυτικές αλήθειες, όπως το να πίνει ούρα από τη γκόμενα που θα βρεθεί κάποτε να του κάτσει ή να τελειώνει πάνω σε πεθαμένους. Εμένα αυτές οι αλήθειες με πόνεσαν πολύ και τον μίσησα.
Δεν τον υποστηρίζω, γιατί ανοίγουμε το στόμα μας φροντίζοντας να μην πληγώνουμε τους άλλους και να μην δημιουργούμε εχθρούς. Είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Αλλά και αυτό το ξεκατίνιασμα, κάθε τρεις και λίγο με επίκεντρο τον ΚΕΝΟ , και μαλάκας να είσαι, καταλαβαίνεις ότι είναι ύποπτο γιατί δεν φαίνεται κανένας βλαμμένος με την ουσιαστική έννοια.
Ναι, τώρα χτύπησες φλέβα. Εγώ και η ρεμ προσπαθούμε να του τραβήξουμε την προσοχή και επειδή δεν τα καταφέρνουμε με τίποτα, τον κυνηγάμε ανελέητα τον κούρκουλο.
Λέει κι αυτός τα δικά του να δημιουργήσει κατάσταση. Όλοι αυτό δεν κάνουμε εδώ; ΕΛΕΟΣ!
Μίλα καλύτερα για τον εαυτό σου, Εγώ δεν μπαίνω για να δημιουργήσω καμία κατάσταση και ΕΥΤΥΧΩΣ όταν βλέπω να προσπαθούν να δημιουργήσουν άλλοι, έχω το θάρρος και να το λέω και να το κριτικάρω.