:lol: :lol: Αβα όταν θα σε μπουζουριάσουν τουλάχιστον θα είσαι καθαρή και μοσχομυριστή! :lol: Καλή διασκέδαση.
Printable View
:lol: :lol: Αβα όταν θα σε μπουζουριάσουν τουλάχιστον θα είσαι καθαρή και μοσχομυριστή! :lol: Καλή διασκέδαση.
Βλέπω από Δευτέρα να αυξάνεται η πελατεία κατακόρυφα :lol:Quote:
Originally posted by Ava
Τζίιινααα, έτσι θα κάνω αύριο. Θα ξεγυμνωθώ, θα πασαλειφτώ με αφρόλουτρο και θα βγω στο δρόμο! Πολύ θα με εκτιμήσουν! :lol::lol:
Καλά να περάσεις ʼβα μου πιες και ένα μοσίτο στην υγεία μας! :lol:
Καλή διασκέδαση και σε σένα Eli, να περάσετε όμορφα και να πιείτε κι εσείς τα μοσίτο σας! :lol: Πάω κι εγώ να ξαπλώσω στο κρεβασίτο μου να δω τηλεορασίτο. :lol: Καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια τσούπρες.
Quote:
Originally posted by ada_gia_pada
Κοριτσάκια μου παραλίγο να με χάσετε σήμερα.....παραλίγο να με πατήσει αυτοκίνητο σήμερα....ένας πολύ μ@λάκας οδηγός....πραγματικά σαν να με έσωσε το χέρι του ΘΕΟΥ......αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η ψυχραιμία μου....ούτε ούρλιαξα ούτε τίποτα....τις φίλης μου της κόπηκαν τα πόδια κ παραλίγο να κλάψει!!!!δόξα το ΘΕΟ όλα καλά!!!!!!
Κ το πιο σημαντικό?????αύριο μπαίνω για προεγχειριντικό έλεγχο κ τη Δευτέρα χειρουργούμαι!!!!!με πήραν τηλέφωνο.....
Αχ κορίτσια με έπιασε ένα άγχος κ ένας φόβος!!!!!αλλά από την άλλη είμαι πάρα πολύ χαρούμενη......στείλτε μου τη θετική ενεγειά σας πλιζζζζζ...τη χρειάζομαι!!!!!!!
ο Θεός έχει αλλα σχέδια για σένα κούκλα μου :D άναψε κανένα κεράκι ;)
σου εύχομαι τα απαντα... καλή επιτυχία τι Δευτερα. Παναγίτσα μου μια μέρα σε λίγο καιρό θα το γράψω και εγώ αυτό...:D
Ότι θετική ενέργεια σου στέλνω κοριτσάκι μου γλυκό και πάλι καλή επιτυχία
:saint::saint::saint::saint:
Quote:
Originally posted by koritsaki
ειδες βρε λιλα μου? ολα σε μενα πρεπει να συμβουν.
και μετα ενιωθα ακομα πιο ασχημα να του πω οτι πρεπει να φυγει.γιατι δεν ηθελα να νομισει οτι το λεω για τις ψειρες, που θα μπορουσε να ειχε τυχει στον καθενα.
αλλα τελικα μολις τελειωσα με την απολυμανση του το ειπα. οτι δεν μπορουμε να τον φιλοξενησουμε αλλο.
αληθεια βρε κοριτσια σας εχει συμβει ποτε να σαςζητησει καποιος φιλοξενεια και να μεινει για 2 μηνες???
εγω ειχα αρχισει να νιωθω οτι γινεται καταχρηση της φιλοξενειας μου και με πληγωνε αυτο
Αυτό θα μπορούσα να το κάνω μονο μετά από συνεννόηση και σε πολύ καλο φίλο εννοείτε. Η γιαγιά μου έλεγε μετά τις 3 μέρες δεν είναι φιλοξενία είσαι του σπιτιού και θα δουλεύεις για αυτό το σπίτι ;)
Να τις μετράμε Αντα μου αλλά μόνο τις δικές σου γιατί εγώ νομίζω τερμάτισα, δεν με πολυενδιαφέρει να πάω παρακάτω όσο να κρατηθώ εδω! Αντε να χασω κανενα πόντο στην κοιλιά με τη γυμναστική! Ετοιμάσου για ένα συναρπαστικό ταξίδι!Quote:
Μακ σε ευχαριστώωωωωω!!!!!μακάρι σε λίγο καιρό να μετράμε μαζί τις κατηφόρες!!!!
εμενα μου ειπε νηστικη για τις εξετασεις αιματος (ισως εσενα τις κανουν τη δευτερα) να σε κοψουν δε νομιζω απλα ετυχε σε μενα !Quote:
Καλά Καλλιόπη χάζεψα...νόμιζα ότι ξαναπόσταρα ενώ δεν είχα κάνει τίποτα!!!!
εδώ θέλω να μου λύσεις τις απορίες μου :
Μ είπε η γραμματέας να είμαι εκεί στις 9 το πρωί κ να έχω φάει κανονικά το πρωινό μου δεν υπάρχει πρόβλημα....εσένα σου είπα νυστική???? μου είπε ότι θα πάρει κάποιες ώρες!!!9 με 1 μου είπε!!δηλαδή υπάρχει περίπτωση να με κόψουν?
για δωμάτιο δεν μου είπε κάτι κ ούτε ρώτησα...θα ρωτήσω αύριο....κ το σ/κ θα είμαι σπίτι μου....οι εξετάσεις γίνονται στο παράρτημα ή θα με στείλουν στο μεγάλο???
έχω πολύ ανάμεικτα συναισθήματα.....χαρά κ φόβο!!!
Πρέπει να έχω χρήματα μαζί μου???Πληρώνω κάτι????
χρηματα δε χρειαζεσε τωρα οταν φυγεις πληρωνεις
την ακτινογραφια συνηθως τη κανουν στο παλιο και νομιζω ειναι 5ε
τα ξερω τα συναισθηματα σου τα περασα και εγω !
απλα σκεψου τη νεα σου ζωη και ολα θα περασουν!
Σας ξαναευχαριστώ όοοοοοολες τόοοοοοοοοοσοοοο πολύ.......
Ava k Eli να περάσετε τέλεια.....
Nina σ'ευχαριστώ πολύ κ εύχομαι να πάνε κ σε σένα όλα τέλεια...αν κ θα στα ξαναπώ κ τότε!!!όσο για το κεράκι κ εγώ το σκέφτηκα αμέσως!!!ελπίζω να μην ξεχαστώ!!
Μακ το είπα ξεχνώντας πόσα κιλά είσαι...χαχαχα
Κ τελικά θα πάω κ εγώ νηστική αν κ μου είπαν το αντίθετο...για καλό κ για κακό!!!
Σας καληνυχτίζω να μπανιαριστώ κ να είμαι έτοιμη για αύριο!!!
Aντα να σου πανε ολα καλα κ καλες κατηφορες!Εμενα μου ειπαν να παω νηστικη κ νομιζω αυτο ειναι το φυσιολογικο αφου θα κανουν εξετασεις αιματος ζαχαρο κλπ
καλη διασκεδαση Αβουλινι!Τι ειναι κ εχει καθε μερα πανηγυρι εκει?Κ εσυ Ελι καλα να περασεις!
κοριτσακι τι σου ελαχε!Δεν ειναι οτι σου μπαστακωθηκε ,ηθελε κ υπηρετρια ,στην ειπε οτι δεν εισαι κ επιπεδου κ θελει να τον προσλαβουν κατευθειαν σε μεγαλη εταιρια,μαλλον θα θελει να τον παρουν για διευθυντη!
Λιλα για παρε λιγο τα πανω σου,γιατι λειπεις απο την παρεα.
Ανταααααα!!!! Αυριο προεγχειρητικοοοοοο!!!! HELL YEAH!!!!!
Λοιπον εγω ειχα παει στις 6 το πρωι στο μητερα να κανω την γαστροσκοπιση που χρειαζομουν και στις 8 παρα ημουν Ιπποκρατειο! Πας παιρνεις πρωτα το εισιτηριο σου (σε φαση για εισαγωγη; Δεν ξερω η μαμα μου το πηρε, αλλα παρε το πριν κανεις τις εξετασεις γιατι εγω το πηρα αφου τις ειχα κανει ολες εκτος αιματος και μου ελεγε ο γιατρος παιδι μου πως τα καταφερες χωρις εισιτηριο να κανεις τις εξετασεις σου; Χχαχαχαχ αχαχ)
Μετα σε πανε και κανεις εξετασεις θωρακος (ακτινογραφια), σου παιρνουν την πιεση, παιρνας απο καρδιολογο και μετα απο τον αναισθησιολογο (σε αυτον Αργησα γιατι ειχε και χειρουργειο και εκανε καμποση ωρα μεχρι να μας δει ολους και ηταν καποιοι αγενεστατοι και οπως παντα ηθελαν να κλεψουν σειρα για να κανουν μονο 2 ερωτησουλες στον αναισθησιολογο και εννοειτε δεν αφησα κανεναν να περασει γιατι περιμενα 1,5 ωρα για να τον δω και μονο που δεν με βρισανε! Ελεος δεν μπορουν να κρατησουν μια σειρα;; Αξεστοι!). Ολοι οι γιατροι σου παιρνουν ιστορικο! Και στο τελος εξεταση αιματος. Δεν με εστειλαν καθολου στο κεντρικο Ιπποκρατειο και συνολικα εκανα γυρω στη 1 ωρα αν εξαιρεσεις την αναμονη για τον αναισθησιολογο..) δεν ξερω αν πληρωσαμε κατι, παιζει 5ευρω οπως ειπε η Καλλιοπη αλλα η μαμα μου δεν μου ειπε και δεν ξερω...
Λοιπον!!! Σαγαπω πολυ πολυ, μην αγχωνεσαι ολα θα πανε τελεια!!!
Ολη η θετικη μου ενεργεια ειναι μαζι σου και ειμαι σιγουρη οτι θα σκισεις!!!!
Απολαυσε οτι φαγητο θελεις το σαββατοκυριακο οχι σαν εμενα που με ειχαν πιασει οι ανορεξιες μου τις προιγουμενες μερες και το τελευταιο μου γευμα ηταν τηγανιτες πατατες και τζατζικι!! Οπως ετρωγα μικρη (οτι και να μου επαιρναν εγω μονο αυτο ηθελα!)...
Δευτερα ξημερωνει μια νεα μερα για την νεα ζωη της Αντας!!!!! Να εισαι χαλαρη, κανε οτι κανεις καθε φορα που σε χαλαρωνει (εγω ακουγα μουσικη στο ipod μου και εκανα οτι επαιζα ντραμς, περνουσαν οι γιατροι γελουσαν και μου ελεγαν σε παρτυ παιδι μου θα πας;; ΑΦΑΣΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!)...
Μακαρι να ημουν εκει να σε πηγαινα στρατα στρατουλα μετα!! :D
Και ειπαμε: ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ! Δεν θα ξερεις ποτε την εκανες και τελειωσε η αναμονη!!! :D
Μπήκα για μια καληνύχτα(Λακωνική,όχι σαν τη χθεσινή) κι αντιλαμβάνομαι από τα τελευταία δύο ποστς πως αύριο χειρουργείται η ʼντα
και θα μείνει αδύνατη για πάντα;Με το καλό,ομορφοκόριτσο!Όλα να σου πάνε κατ'ευχήν!Θα περιμένουμε ενημέρωση από τις έχουσες το κινητό σου!
Μια εξοντωτική μέρα επιτέλους κλείνει.Θα σας τα πω αύριο τα χαμπάρια που θα είμαι πιο χαλαρή...Την καληνύχτα μου και τα φιλιά μου,Αλαλουμένιες μου!
Αν και δεν κάνει να σας αποκαλώ έτσι...Είναι σα να σας λέω ανέραστες...Α στερητικό και η γνωστή σε όλους μας πια σύντμηση ΛΑΛ...Μα καμία
δεν κατάλαβε τον δισήμαντο τίτλο μας;Ούτε καν ο τέντζερης ούτε το καπάκι;Αααα...Θ'ανησυχήσω σοβαρά για το επίπεδο επικοινωνίας μας!
εγώ είμαι σίγουρα μια γνήσια α-λαλ-ουμένια...
Κοριτσακι τελικα δεν προλαβα να σε παρω τηλ!! Θα σε παρω αυριοζ!!
Καλα... Θυμασαι οταν ειχαμε βγει που τον ρωτησα τον φιλο σου σε φαση αν ψαχνει σπιτι και μου λεει οχι μωρε.. Κατσε να δω αν βρω καμια δουλεια και αν βρω τοτε μπορει να αρχισω να ψαχνω.. Δεν θελω να ξερω τι σου ειπε για εμενα οταν φυγατεεεε!!
Καλα... Μουν0ψειρες βρηκε και κολλησε; Στα καθαρα βλεπω πηγαινει! Και καλα δεν το καταλαβε πριν κοιμηθει στο κρεββατι σας οτι ειχε; Δεν λες καλα πουσα σας το ειπε κι ολας;!
Ενοικιο πληρωνει; Τουλαχιστον ενα μεριδιο θα επρεπε να το δινει ρε παιδι μου!!
Ειχαμε και εμεις για 2 μηνες εναν φιλο μας τον Jordan σπιτι, δεν εκανε μπανιο μονο αυτο σου λεω!! Σκυλοβρωμουσε! Πως μυριζει ενας βρεγμενος σκυλος; Μακαρι να ηταν ετσι!! Ηταν τρις χειροτερα!!!
Ευτυχως που δεν ηρθε και στην Ιθπανια μαζι σας!!!
Καλα του ειπες να φυγει γιατι δεν παει αλλο η κατασταση!
Αντα μου ειδικα τα καλοκαιρια που εχει ζεστη και ολοι ειμαστε ζαβλακωμενοι προσεχε στο δρομο γιατι γινονται πολλα ατυχηματα! Εμενα ερχοταν ενα αμαξι προχτες και μου φωναζει η αφη ΠΡΟΣΕΧΕΕΕΕ και τσιριξα έειδη φοβηθηκα νε την αντιδραση της οχι με το αυτοκινητο!! Χαχαχχαχ
Οι υπολοιπες τι μου κανετε; Η Αβα στα πανηγυρια της με τα λουκανικα της και τα μοχιτο (νομ νομ νομ!!), οι αφες χαλαρα σπιτι απο οτι καταλαβα; Το Τζινεσιον καλα πρεπει να ειναι δεν ακουσα τιποτα παραπονα για την φισιοθεραπεια κτλ κτλ! Καλλιοπη ολα καλα; Παντα καλα! Κατερινα, Αγγελικη, Μαρια ολες καλα πιστευω ειστε!!!
Και εγω καλα μιας και ρωτησατε!! Χαχαχαχχαχαχα
Εννοειτε και καληνυχτα σε ολες σας και στο Ναταλονι που μας μπηκε και σημερα να μας πει μια κα(β)λινυχτα!!!!
Θα καταφερουμε εμεις οι 2 να βρεθουμε ποτε love???
ναταλακι πλακα κανεις για το ενοικιο! ουτε κατα διανοια....αλλα και μεις δεν ζητησαμε για να καταλαβει οτι ειναι φιλοξενουμενος και οχι συγκατοικος και να φυγει καποια στιγμη. αφου σε ολο αυτο τον καιρο για σουπερ μαρκετ εχει δωσει το πολυ 50 λιρες!!!(50 λιρες σε 2 μηνες, εμεις δινουμε περιπου 150 τη βδομαδα)
σε καποια φαση με ειχε εκνευρισει και με το οικονομικο. αφου αν θυμασαι καλα οταν βγηκαμε του ειχα πει
''πηγαινε,παρηγγειλε μου μια κοκα κολα και πληρωσε την κιολας'' ο τροπος αυτος δεν ειναι καθολου συνηθισμενος για μενα και συνηθως ειμαι πολυ πιο διακριτικη αλλα ηταν η φαση που ειχα εκνευριστει με την τσιγγουνια του!!!
παντως και συ ναταλακι και οι υπολοιπες,αβα,ελι,τζινα πολυ κουραγιο μου δωσατε και πηρα θαρρος οτι τουλαχιστον εκανα σωστα που του ζητησα να φυγει, γιατι χθες το βραδυ ημουν ετοιμη να υποχωρησω και να του πω να μεινει μεχρι τοτε που θελει. αλλα οχι δεν θα καταπιεσω αλλο τον εαυτο μου και μαλιστα μεσα στο ιδιο μας το σπιτι!