Πέρασα να πω και εγώ μια καληνύχτα πριν ταβλιαστώ :D
Όνειρα γλυκά Αλαλουμόκοσμε!
Printable View
Πέρασα να πω και εγώ μια καληνύχτα πριν ταβλιαστώ :D
Όνειρα γλυκά Αλαλουμόκοσμε!
Το ήπιαμε το ποτάκι μας Eli μου;
Εδώ το ήπιαμε και το παραήπιαμε.. Πήγα, που λέτε στο μπαράκι και ευτυχώς είχα προνοήσει για ζακέτα. Σήκωσε ξαφνικά έναν αέρα, άλλο πράγμα! ʼρχισαν να φεύγουν τα πατατάκια από το μπωλ, άρχισαν να έρχονται φύλλα πάνω μου από τα γύρω δέντρα, χαμός έγινε! Μετά άρχισε πάλι η βροχή και το πανηγύρι ματαιώθηκε. Έφυγε η ορχήστρα, βράχηκαν τα τραπέζια, τι να κάνει ο κόσμος, έφυγε κι αυτός. Παραμείναμε στο μπαρ και ήπιαμε δεύτερο ποτάκι. Μετά φύγαμε, αλλά περάσαμε από την πλατεία του χωριού και είδαμε κάποιους ξεχασμένους εκεί. Να μη φάμε ένα λουκανικάκι; Το χτυπήσαμε κι αυτό! Επιστρέφοντας στο σπίτι, δε μπόρεσα να μη θυμηθώ τη Μακ, που ρωτούσε αν ζούμε όλοι στην ίδια χώρα. Κλαδιά στο δρόμο, παρασυρμένα από τον αέρα, χαμός σας λέω!
Αυτή τη στιγμή έχω ένα και μόνο παράπονο. Γιατί να είναι Παρασκευή αύριο; Γιατί να δουλεύω; Ήθελα να καθήσω στη δροσιά μέχρι το πρωί, με παρέα, με τραγούδια, με ποτά, με λουκάνικα και σουβλάκια. Αλλά το παρεάκι είδε το ρολόι του και όταν μου είπε τι ώρα είναι σηκώθηκα σαν την τρελή.. Με περιμένει πολλή δουλειά αύριο, αλλά ευτυχώς είναι η τελευταία μέρα της εβδομάδας, αλλιώς δεν την έβγαζα καθαρή. Μάλιστα η μητέρα του, μετά από όσα της είπε ο γιόκας της για τη δουλειά και τη διατροφή μου και για όσα περνάω γενικότερα, υποσχέθηκε ότι θα κάνει αύριο ρεβίθια, ώστε να φάω σπιτικά. Ας είναι καλά η γυναίκα!
Πάω κι εγώ για ύπνο. Ξέρω ότι αύριο έχω πάλι ζόρια, αλλά έχω ήδη αποσπάσει την υπόσχεση για το αυριανό πανηγύρι!
Το είπα στον αδελφό μου και έφριξε! Μα εσύ όλο στα πανηγύρια είσαι; Ναι, αφού μπορώ και θέλω!
Πανηγύρι λοιπόν και αύριο, αλλά και μεθαύριο! Αύριο ηπειρώτικο, μεθαύριο ποντιακό. Σας καληνυχτίζω και σας φιλώ!
Χαχαχαχααχαχ Αβα κανεις γκεστ σταρ σε ολα τα πανηγυρια!! Χαχαχαχαχα
Κοριτσακι θυμαμαι!! XD
Εγω βλεπω Εγκληματα! Αβα ακους;;;; Χαχαχαχαχαχοχοχοχοχοχιχιχ ιχιιχχεχεχεχε!!!
Καλημέρα όλη μέρα.
Καλημερα! Ακουω Frank Sinatra και θλιβομαι.. :/
Stranger in the night...
Καλημέρα Βαμπιράκι. Εσύ δεν κοιμάσαι ποτέ; Ακόμα και τα βαμπίρ κοιμούνται την ημέρα!! Τι τον θες τον Σινάτρα πρωϊνιάτικα;
Καλημέρα κορίτσια μου....μπήκα στα πεταχτά γιατί βουρρρρ για το νοσοκομείο!!!!
να έχουμε μια όμορφη μέρα!!!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup:
Καλημέρα Αντα και καλή επιτυχία.
Αντα καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου και με το καλό η επέμβαση κοριτσι μου. όλα θα πάνε καλά είμαι σίγουρη.
Τζινα ο Σινατρα πρωι πρωι ειναι οτι πρεπει!! Απλα με θλιβει λιγο..
Αντα καλη επιτυχια!!!! :D
Μια βιαστικη καλημερα κ απο μενα .Αντα καλη επιτυχια
Βαμπιράκι διαφωνώ μαζί σου γιατί ότι μας θλίβει δεν πρέπει να το ακούμε πρωί πρωί γιατί έτσι ξεκινάει η μέρα μας λάθος. Είναι προτιμότερο να ακούμε κάτι που μας ανεβάζει τη διάθεση.
Καλημέρα Μαράκι και καλή δουλειά.
Ναι το ξερω αλλα ετσι οπως ηταν ο ουρανος γκρι και εβλεπα εξω απο το παραθυρι ηθελα να ακουσω Σινατρα! Τωρα βλεπω παλι Εγκληματα! Χαχαχαχαχα