Wow αυτή είναι η διαδικασία όταν έχεις ΙΚΑ που έχει ποστάρει η Marymary, δεν ξέρω αν είναι αυτό το ποστ που ψάχνεις, αλλά θα βοηθήσει κι αυτό την κοπέλα.
Στην επιτροπή μου ζήτησαν α. την γνωμάτευση του γιατρού μου β) γαστροσκόπηση γ) εξετάσεις THS T3 και Τ4 Δ) Και μία βεβαίωση γιατρού (αυτή μου την είπαν όταν κατέθεσα μόνη μου τα χαρτιά στην Πλατεία Θεάτρου και μου είπαν εκεί ότι χρειάζετε) που έλεγε ότι προσπαθώ πάνω από 5 χρόνια να αδυνατίσω αλλά χωρίς αποτέλεσμα ότι είχα παρουσιάσει διαβήτη κατά την εγκυμοσύνη (τον διαβήτη εάν δεν είχες ή έχεις πρόβλημα δεν χρειάζετε να το γράψει) και ότι έχω πρόβλημα με τον θυρεοειδή και παίρνω φαρμακευτική αγωγή και είναι ισορροπημένος (πάλι εάν δεν έχεις πρόβλημα δεν χρειάζετε να το γράψει).
Να πας στο ΙΚΑ της περιοχής σου για να καταθέσεις τα χαρτιά σου (εκεί θα σου βάλουν κάτι απαραίτητες σφραγίδες) και να ζητήσεις να τα καταθέσεις η ίδια στην Πλατεία Θεάτρου στην Αθήνα και όταν πας εκεί θα περάσεις επιτροπή πιο γρήγορα. Εγώ τα πήγα Πέμπτη και Παρασκευή πέρασα επιτροπή. Κάθε Παρασκευή συστήνεται επιτροπή Παχυσαρκίας οπότε πήγαινέ τα Δευτέρα με Πέμπτη.