Να σου πω δεν τα ανοιξα κ ουτε εγω ξερω.Αλλα το ειχε πει καποια αλλη νομιζω κ στο φαρμακειο που ρωτησα μου ειπαν οτι ειναι πολυ καλα.Θα δουμε στην πραξη!Εχω παρει κ 3 πακετα μωρομαντηλα.
Printable View
Να σου πω δεν τα ανοιξα κ ουτε εγω ξερω.Αλλα το ειχε πει καποια αλλη νομιζω κ στο φαρμακειο που ρωτησα μου ειπαν οτι ειναι πολυ καλα.Θα δουμε στην πραξη!Εχω παρει κ 3 πακετα μωρομαντηλα.
Καληνυχτα κοριτσακια
Καληνύχτα Λιλάκι και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
Χαιρετώ τα πλήθη!!!
τι κάνετε????εγώ είμαι ένα πτώμα.....πάρα πολλές δουλειές τελικά....
Γλαύκη έρχεται η μέρα που περιμέναμε......
Τζινάκι υπομονή με το χέρι...είναι για καλό σκοπό ο πόνος!!!κ εμένα μέρες τώρα με έχει πιάσει το πόδι μου που είχα πάθει κάταγμα όταν ήμουν 12...μου δίνει κάτι πόνουσ!!!!
Λίλα είναι καλοκαίρι....αξίζει να το απολαύσεις!!!
Ναταλία τώρα που το θυμήθηκα μου χρωστάς ένα 'πόρισμα' ψυχολόγησεις......μου ξέφυγες εκείνο το βράδυ...επειδή σκοτείνιασε μάλλον:spin::spin::spin::spin:
Εντωμεταξύ με έχουν πιάσει κάτι περίεργες σκέψης.....
αλήθεια μετά το χειρουργείο θα πονάω πολύ????
Αντα μετά το χειρουργείο πονάς αλλά επειδή το χειρουργείο γίνεται λαπαροσκοπικά ο πόνος είναι λιγότερος απ'ότι θα ήταν σε ένα κανονικό χειρουργείο και αντέχεται, επίσης σου βάζουν και παυσίπονα.
καταπληκτικά!!!!κ να σου πω βρε Τζίνα όταν μπαίνεις για το χειρουργείο που γδύνεσαι?????
Ερχεται ο τραυματιοφορέας στο δωμάτιό σου με το φορείο για να σε πάρει και σου δίνει να φορέσεις εκείνη την ώρα το ρούχο του χειρουργείου το οποίο κάποιες φορές είναι ημιδιάφανο αλλά δεν πειράζει γιατί όταν ξαπλώσεις στο φορείο σε σκεπάζει με ένα σεντόνι κι έτσι δεν φαίνεται τίποτα.
Επίσης πρέπει να έχεις ξεβάψει τα νύχια σου, να μην έχεις καθόλου μέικ απ ή βάψιμο στο πρόσωπό σου και να μην φοράς κοσμήματα.
Κουκλίτσες πάω να ξαπλώσω, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα Κυριακής να έχουμε.
Πέρασα και εγώ να πω μία αργοπορημένη καλησπέρα αλλά δεν σας πρόλαβα μάλλον :)
κ έλεγα να το πάρω ποδαράτο χωρίς φορείο μέχρι το χειρουργείο....έχω αρχίσει κ ντρέπομαι ήδη!!!!
για νύχια κ κοσμήματα το ξέρω... κ έχω κ 3 piercing....άντε να τα ξαναβάλω μετά!!!!
Καληνύχτα κ από μένα....η μάλλον καλημέρα γιατί θα το δεις το πρωί!!!!
Σήμερα ξυπνήσαμε αργά με τον Γιώργο και αφού ήπιαμε καφέ φύγαμε για Νότια Αττική και μπανάκι. Μας περίμενε μεγάλη παρέα κάτω στην Αγία Μαρίνα και μετά καταλήξαμε για φαγάκι σε ένα ψητοπωλείο. Έχει έρθει ο αδερφός του άντρα μου για διακοπές από την Νότια Αφρική και ήταν μαζί με την παρέα του, οπότε πήγαμε και εμείς για να τους δούμε.
Τώρα είμαι σκασμένη γιατί ο δικός μου ξεσηκώθηκε να ξανακάνει ταξίδι μέχρι την Αγιά Μαρίνα να πάει να τους βρει και για ποτάκι. Ήμουν έτοιμη να σκοτωθώ μαζί του και του κρατούσα μούτρα για πάρα πολυ ώρα αλλά ήταν ανένδοτος. Η απόσταση από το σπίτι μας είναι σαν ένα μικρό ταξίδι περίπου 40χλμ μόνο το πήγαινε. Είναι και νέος οδηγός και ανησυχώ πολύ. Τελικά είπα να μην χωρίσουμε μαλωμένοι γιατί θα ήταν χειρότερα αλλά και πάλι έχω μείνει να κάθομαι στα αναμμένα κάρβουνα. Έχω σκάσει!
Καληνύχτα και όνειρα γλυκά σε όλα τα κοριτσάκια που πάνε να αγκαλιαστούν με τον Μορφέα τους :kiss:
καληνυχτα κουκλες!!!
ειχα μια ομορφη μερα σημερα!!!
απο δευτερα η νεα μου δουλεια!!!
αντα παμε μαζι για τη νεα μας ζωης!!!!
ελακι!!! μη σκας μια χαρα θα τα παει ο αντρας σου με το τιμονι!!!
επειτα ο αδερφος του ειναι,ηθελε να τον χορτασει!!!!
απο το ναταλακι δεν ειχα νεα ουτε εγω σημερα. θα την παρω τηλ αυριο αν ειναι!!!
η ναταλια η οικοδεσποινα ειναι οντως παρισι????
Καλημέρα!Η Ναταλία η οικοδέσποινα θα ήθελε να ήταν Παρίσι!Τ'όνειρο της ζωής της ήταν να ζει εκεί!
Αντ'αυτού βρίσκεται στην Πλάκα Λιτοχώρου,εκεί όπου Κυριακή πρωί θα έπρεπε να κοιμάται,
αλλά από τη μία ο μπαμπάς της που την ξύπνησε να τη ρωτήσει πού είναι τα κλειδιά του αυτοκινήτου
(που ήταν στο συρταράκι που είναι η θέση τους)από την άλλη ο νονός της που αποφάσισε στις 7 να βάλει εργάτη
να κόψει τα έλατα με το αλυσσοπρίονο,βάζει μαγιό της και πάει στη θάλασσα να ηρεμήσει από τη γαλήνη των διακοπών...
Καλά έβδομα όνειρα σε όποιες κοιμούνται ακόμη...Τουλάχιστον σήμερα η θάλασσα είναι λίμνη όπως μου αρέσει...Φιλάκια!