Μάριε
οκ σχετικά με τα βιβλιαράκια... Όποτε μπορέσεις! Σχετικά με το άμαζον αυτό που χρειάζεται είναι κάρτα Visa (ευτυχώς τώρα και οι απλές καρτούλες για τα ΑΤΜ έχουν γίνει Visa). Βάζεις στο καροτσάκι σου το αντικείμενο που θες, όλα τα υπόλοιπα δεν είναι κάτι δύσκολο. Θα σε βγάλει να συμπληρώσεις μια φόρμα της παραγγελίας με τα στοιχεία σου. Αν κάτι δεν κάνεις σωστά θα σε διορθώσει το ίδιο το άμαζον, αν όλα είναι οκ, θα φτάσεις να έχεις μια "απόδειξη αγοράς" τόσο στο τέλος της αγοράς όσο και με μέϊλ. :thumbup:
2sweet2b4go10
εγώ τρώω κανονικά μαγειρεμένες τροφές. Όποτε μπορώ τότε κάνω κάτι ιδιαίτερο για μένα. Παρόλα αυτά το πρόγραμμα δεν με έχει απογοητεύσει. Ίσα ίσα που το απολαμβάνω και προσπαθώ να σκέφτομαι την κάθε Δευτέρα σαν μια νέα αρχή. Μέχρι στιγμής αυτός ο τρόπος σκέψης με έχει κάνει να μη βαριέμαι, ακόμη κι αν είμαι απίστευτα κουρασμένη!
Παντελή (το έμαθα το όνομα σου p_k)
διακοπές πήγες, όχι σε κάτεργα! Η ουσία είναι να πέρασες καλά, να ευχαριστήθηκε επίσης η οικογένεια κι αν οι διακοπές σας έλαβαν τέλος και δεν υπάρξει κάποια συνέχεια μπορείς να συνεχίσεις ακάθεκτος! Κι εγώ έλειψα για ΣΚ, την Κυριακή έφαγα το καταπέτασμα αλλά οκ, έχασα και 300 γρ. εκεί που δεν το περίμενα καθόλου.