Γιατί νιώθω πως πάλι κάτι δεν πάει καλά;
Μάλλον ξαναπαρεξηγηθήκαμε...Λυπάμ� �ι.
Δεν έπρεπε να ξαναπάρω θάρρος μάλλον...
Αν θέλεις,έλα λίγο τσατ,γιατί δε θα ησυχάσω.
Printable View
Γιατί νιώθω πως πάλι κάτι δεν πάει καλά;
Μάλλον ξαναπαρεξηγηθήκαμε...Λυπάμ� �ι.
Δεν έπρεπε να ξαναπάρω θάρρος μάλλον...
Αν θέλεις,έλα λίγο τσατ,γιατί δε θα ησυχάσω.
καλα, εχθες απογευμα μπηκα και ημαστε σελιδα 127. σε 24 ωρες σελιδα 130.....νεος κοσμος στη παρεα, νεα πολλα.....τα διαβασα ολα να εχω μια ιδεα. αυριο επιφυλασσομαι. ελπιζω να λυθηκε η παρεξηγηση. ΓΕΩΡΓΙΑ, η ναταλια πειραχτηρι ειναι και τα λεει ολα αστειευομενη. μη τη παρεξηγεις και μη τολμησεις και δεν ξαναγραψεις. ολοι οι καλοι εδω μαζευονται
φιλακια σε γεωργια, ζωη, ζωητσα, λιλυ, και ολες τις παλιες. τα λεμε αυριο....
βασια, μια απορια...τι κανουν οι τουρκοι αν στις τουαλετες σας δεν εχετε ποτιστηρι και ματσουνι να βγαζει εχτρα νερο?
Quote:
Originally posted by BARB3
βασια, μια απορια...τι κανουν οι τουρκοι αν στις τουαλετες σας δεν εχετε ποτιστηρι και ματσουνι να βγαζει εχτρα νερο?
κρατιούντε ?????????
Καλα καλα... αυτα τα λετε για τα ματια του κοσμου... πως θα σας ξεκολησω δεν ξερω... θα κολησετε σιγουρα απο τα πολλα σιροπια!!!Quote:
Originally posted by NADINE
http://www.freearcade.com/BiteFight....ght-splash.gifQuote:
Originally posted by XENIA!
...στην ναταλια να πω οτι την περιμενω για να την δαγκωσω....(ξερει αυτη!!!!!!)
Σφαγή θα γίνει στις 17!Να δούμε ποιός θα πρωτοδαγκώσει ποιόν!
Συγνώμη για τα αίματα,αθώα κορίτσια μου,αλλά δε μέτρησε η σεξουάλα
καλά τον αντίπαλο της!Ακόνισε κανέναν κυνόδοντα μικρή μου,μπας και κάτι κάνεις!
Ευχαριστώ μπαρμπουνοδικηγόρε του διαβόλου,που έσπευσες να με υπερασπιστείς,
αλλά η Γεωργία τελικά με πείραζε κι εκείνη...Ωραίο θράσσος να έχεις την απαίτηση
ν'αντιλαμβάνονται το χιούμορ και το πείραγμα σου,όταν εσύ αδυνατείς να συλλάβεις
τα των άλλων!Μάλιστα,στάθηκε η αφορμή να βρεθώ στο τσατοδωμάτιο με αγαπημένο
πρόσωπο,που είχαμε μήνες να τα πούμε!Όλα για μένα γίνονται για άλλη μια φορά,λοιπόν!
Μαρικάκι μου,λες να τα μελώσετε τόσο πολύ τα μελομακάρονα,που να μπλέξω στα δίχτυα της;
Εκεί που θα πάω για μαλλί,να βγω και κουρεμένη;Ω!Θεοί κι ημίθεοι!ʼλλο κακό να μη με βρει!
Αν είναι να την πατήσω στα σιρόπια,να προτιμήσω την άχνη των κουραμπιέδων,που είναι ακίνδυνη!
Καλά δε το πιστεύω! πότε γέμισαν τόσες σελίδες ρε παιδιά
και ψάχνω τα μελομακάρονα της Barbie?
Barbie μου , την έδωσα εχθές σε μια φίλη τη συνταγούλα σου την έφιαξε
και έχει ξετρελλαθεί το σύμπαν!! Εγώ δεν έφαγα ακόμη καθότι διατροφή, το Σ/Κ όμως θα τα φιάξω κι εγώ
θα τα δοκιμάσω στο ελεύθερο, και εύχομαι να περιοριστώ στα 2!
ευχαριστώ!
Kοριτσαρες!!!!!!!!Τι κανετε??Τι ρωταω τωρα!Εχω να γραψω πολυ καιρο,φτου μου,το ξερω,αλλα θα με συγχωρησετε...εεε???Τι να πρωτοδιαβασω δεν ξερω,τοσες σελιδες που φτασατε!!Λοιπον εγω ειμαι πολυ καλα,και σχεδον κοντευω να τα καταφερω με το βαρος.Στο μπαλλετο τελεια!!Θυμασαι Ναταλακι που εγραφες καπου.."Στην πιο μικρη στιγμη μαζι σου...."και γω ακομα εκει ειμαι τελικα,αφου δεν βγηκε απο μεσα μου ποτε ο Δημητρης..Κι ας ειμαστε χωριστα...Εγω τον λατρευω...
Δυστυχως δεν προλαβαινω να γραψω αλλα γιατι κουτουλαω απο τη νυστα και αυριο θα παραπαταω στο μπαλλετο.Στις αγαπες τις παλιες,πολλα πολλα σβουριχτα φιλακια,και στις καινουριες το πιο γλυκο καλωσορισμα απο μενα,εστω και καθυστερημενο!!
κοριτσια καλημερα
καλε που να ξερω τι κανουν στην τουαλετα οι τουρκοι?
ασε με και με δαυτους,
το paintball ακυρωθηκε λογω καιρου και θα παμε τελικα για bowlling,
στην ζυγαρια δεν τολμησα να ανεβω γιατι εκτος απο ελευθερη ημερα, το εκανα ελευθερη εβδομαδα, εχω φαει τα παντα απο αλμυρα και γλυκα, κουλουρακια και σουτζουκ λουκουμ, σημερα θα παμε και σε ενα πολυ ωραιο εστιατοριο το βραδυ,
καλα σιγα μην ειμαι 69 τα χριστουγεννα, μην ειμαι 75.........
δεν βαριεσαι..........
παω για τα επειγοντα που λεει και το μπαρμπουνι γιατι 12 η ωρα θα φυγουμε.....
φιλακια και καλο σαββατοκυριακο...............
καλημερα κοριτσια. κοιταξα πριν γραψω να δω ποσα κιλα ημουν τη προηγουμενη παρασκευη και μετα θυμηθηκα οτι δεν ειχα ζυγιστει λογω της dream.....καλη της ωρα εκει που ειναι........
το σαββατο 28/11 ημουν 83,9. απο τοτε δεν ξαναειδα το 83. ανεβαινα. τη δευτερα 7/12 86,5 και σημερα 84,8....ουδεν σχολιο. προσπαθω με την epworth....και τουλαχιστον κοιταω να ξαναγινω 83,9. μου το ευχομαι.
βλεπω οτι στη παρεα μας ηρθαν και τα αλλα κοριτσια και χαιρομαι γιατι ειμαστε τωρα πια μια μεγαλη και πολυ καλη παρεα. η χανελιτσα μας θυμηθηκε και μας τιμησε. την ευχαριστουμε.εχει γινει πλεον κουκλαρα με 62 κιλα και τη θαυμαζω. μακαρι ακποτε να μπορεσω να τη δω και ζωντανα να χορευει.
λιλυ μου ωστε η συνταγη μου δοκιμαστηκε κιολας? και πετυχε κιολας?
και ειμαι και δικηγορος της δικηγορου? ε, τετοια αξιωμα πια....ουτε στα ονειρα μου.
α, δεν σας ειπα. τελικα δεν θα μου ερθουν οι κουμπαροι και προβλεπω ενα ησυχο και χωρις ατασθαλιες και φαγοποτια σαββατοκυριακο. μονο παγοδρομιο προβλεπει το προγραμμα να παω τα παιδια που μου εφαγαν τα αφτια (νομιζω η νεα γραμματικη με φ την εχει τη λεξη ή κανω λαθος? οπως και τα αβγα?). ελπιζω να μη βρεχει. προς το παρων μονο συννεφια εχουμε
Μια πολύ γλυκειά καλημέρα σε όλες τις κούκλες της παρέας καινούριες και παλιές...
τι κάνετε βρε κρυώνετε καθόλου, μάλλον ο χειμώνας έκανε την εμφανισή του ε ΄δεν πειράζει καιρός ήταν..
μπαρμπουνίτσα πως πήγε ο έλεγχος εχθές όλα καλά ???, τα μελομακάρονα σου είναι ΑΠΑΙΧΤΑ, έφτιαξα εχθές το βράδυ ο γιος μου και ο άντρας μου τα τσακίσανε εγώ έφαγα ένα ΤΕΛΕΙΟ. περιμένουμε συνταγή για κουρμπιέδες..... και για τσουρέκι βασιλόπιτα ..
βασουλίνι αν και δεν θα το διαβάσεις γιατί θα λείπεις καλά να περάσεις στο Bowling, και μην στεναχωριέσαι για μικρές ατασθαλίες, πρέπει που και που να γίνονται κι αυτές έτσι για να περνάει καλύτερα η ζωή μας και μετά συνεχίζουμε διατροφούλα...
να έχετε όλες ένα υπέροχο και ξεκούραστο σαββατοκύριακο
φιλιά φιλιά
Καλημέρα κορίτσια, νάτη η Παρασκευούλα επιτέλους έφτασε!
Αντε ν α έχουμε ένα καλό καλό Σαββατοκύριακο :)
Ναι μπαρμπουνακι μου, το ίδιο βράδυ της την είπα στο τηλέφωνο γιατί με ρώτησε αν ξέρω καμιά καλή συνταγή, τα έφιαξε και την άλλη μέρα με πήρε περιχαρής οτι της έγιναν τέλεια!Quote:
Originally posted by BARB3
λιλυ μου ωστε η συνταγη μου δοκιμαστηκε κιολας? και πετυχε κιολας?
Σ/Κ θα τα φιάξω κι εγώ!
Πολύ χάρηκα που είχαμε απώλειες σήμερα, δε κρατήθηκα ανέβηκα κι εγώ και είμαι ακόμη 800γρ. κάτω!
Ρε λές? ξαναρωτάω :D
Λες να τα καταφέρουμε Barbie μου? Και το κυριότερο είναι οτι δε καταλαβαίνω στέρηση!
κοριτσια τελικα εχω καλες συνταγες, ε?
τσουρεκοβασιλοπιτα θα μπω να τη γραψω σαββατοκυριακο. εχει τα γνωστα υλικα τσουρεκιου. αν θα δοκιμασετε σαββατοκυριακο να τη κανετε, υπολογιστε για τα ψωνια σας 90 γραμμαρια μαγια φρεσκια, τριμενο μαχλεπι και τριμμενο κακουλε. εγω τα βρηκα -δεν κανω διαφημηση αλλά ειναι λιγο δυσκολο να τα βρεις χριστουγενιατικα και για να μη ψαχνετε πολυ σας τα λεω-απο εταιρεια ματινα στον μασουτη. και ενα κιλο αλευρι για τσουρεκι ρομπεν των δασων ή οποιοδηποτε αλλο αρκει να ειναι για τσουρεκι. επισης θελετε λαδοκολλα. τα παραπανω ειναι για ενα τετραγωνο ταψι. υπολογιστε δηλ τα μισα για να μη πεταξετε ολοκληρη ταψαρα....εγω παντως περσυ ειχα κανει 2 βασιλοπιττες με αυτη τη συνταγη. τα υπολοιπα ειναι τα κλασικα. αυγα, ζαχαρη, λαδι, δνε θυμαμαι τι αλλο, σοδα μαλλον, χυμο πορτοκαλι, γαλα, κατι τετοια.
α, για χυμο πορτοκαλι, δεν φανταζομαι να στιβετε. εγω στιβω για τα παιδια και ανοιγω ετοιμο τετραπακ απο sm για τα γλυκα
λουλακι μου λεω κι εγω. το ιδιο ολες αναρωτιωμαστε. να εχει τετοια επιτυχια η διατροφη και να μη τη ξερουμε τοσο καιρο? το λουλακι μου αρεσε πολυ. για τη ζωη και τη ζωιτσα κατι πρεπει να κανουμε να μη τις μπερδευουμε
καλημερα... τι καλημερα, καλησπερα καλυτερα...
Ειδατε που κατι ηξερα που ζητησα συνταγη απο το Μπαρμπακι μας??? ημουνα σιγουρη οτι θα ειχε σπεσιαλ συνταγες...ασχετα αν με εστελνε φουρνο!!! Εγω ΣΚ θα δοκιμασω τα μελομακαρονα σου πρ5οκομενο μου Μπαρμπακι, εσυ γραψε μας μερικες συνταγουλες, να εχουμε να κανουμε κατι (εργασια για το σπιτι) οχι για να τα φαμε δηλαδη...
Χανελακι γλυκο μου!!!!!!!! καλα δεν το πιστευω... αυτο ειναι απωλεια!!! μας εβαλες τα γυαλια!!! μπραβο κοριτσι μου, εισαι παραδειγμα!
Ναταλακι μου γλυκο!!! 5 μερουλες...
Καλημερα αγαπουλες!!Θελω κι εγω μελομακαρονα,τι θα γινει???Ειμαι και μακρια για να πεταχτω....Σας ευχαριστω πολυ για οσα μου ειπατε,χαρηκα πολυ!!Και ηθελα να σας πω κατι που το θεωρω πολυ σημαντικο.Ειλικρινα τα πρωτα πολυ δυσκολα βηματα τα καταφερα γιατι ειχα εσας,ειναι πολυ σημαντικη στηριξη αυτο.Και παρολο που εχω χαθει,υπολογιζω παντα στο οτι θα ανοιξω τη σελιδα και θα σας βρω!Χανω επεισοδια βεβαια με τους ρυθμους τους τρελους που γραφεται αλλα δεν πειραζει,ειστε το πιο γλυκο ημερολογιο!!Ναταλακι για που το εβαλες??
Παρασκευη σημερα λοιπον,ενταξει δεν ειχα και καμια σημαντικη απωλεια αυτη την εβδομαδα,300 γρ,δηλαδη ειμαι 62 τωρα.Το κουφο ειναι οτι χθες το βραδυ με εδειχνε 61.600,και ειχα φαει κιολας και μαλιστα ανεβηκα 2 3 φορες για να το επιβεβαιωσω,και σημερα δειχνει 62.Τεσπα τι να πω,οπως και να εχει χαιρομαι!!Παντως δεν νομιζω να φτασω τα 50,και ξερετε γιατι το λεω?1ον,να ξεκαθαρισω οτι δεν εχω καμμια εμμονη με τον αριθμο που θα δειχνει η ζυγαρια,τουλαχιστον απο εδω και στο εξης.Δεν νομιζω οτι θα φτασω τα 50,για τον απλουστατο λογο οτι εχω μεγαλωσει και η κατανομη του μυικου ιστου κλπ ειναι τελειως διαφορετικη,αφηστε δε που εκανα εξετασεις και μετρησεις και στην κλινικη μου ειπαν οτι εχω 19 κιλα μυικο ιστο,δηλ μου πεταχτηκαν τα ματια εξω.Με νοιαζει μονο να ειναι ενταξει το σωμα μου για το μπαλλετο,τπτ αλλο και να ειμαι υγιης....Αν και..
με αυτο το τελευταιο ανησυχω λιγακι που σας ειπα..εδω και μερες μετα απο ενα τρομερο κρυωμα που ειχα,εχω παρα πολυ βηχα και μερικες φορες αιμοπτυση και γενικα νιωθω τρομερη καταπτωση,και επειδη εχω και ενα ιστορικο πηγα να κανω εξετασεις και τωρα περιμενω να δω τι θα δειξουν τα αποτελεσματα...
Πηγε 2μιση!!Τελειωσε το διαλλειμα,γμτ.Σας αφιερωνω το μαθημα μου,με ολη μου την αγαπη!!Φιλακια πολλα πολλα,ελπιζω να γραψω και το βραδυ!!
..Σας ευχαριστω πολυ για οσα μου ειπατε,χαρηκα πολυ!!Και ηθελα να σας πω κατι που το θεωρω πολυ σημαντικο.Ειλικρινα τα πρωτα πολυ δυσκολα βηματα τα καταφερα γιατι ειχα εσας,ειναι πολυ σημαντικη στηριξη αυτο.Και παρολο που εχω χαθει,υπολογιζω παντα στο οτι θα ανοιξω τη σελιδα και θα σας βρω!Χανω επεισοδια βεβαια με τους ρυθμους τους τρελους που γραφεται αλλα δεν πειραζει,ειστε το πιο γλυκο ημερολογιο!!..........
Hanelle γλυκειά μου με κάλυψες ΑΠΟΛΥΤΑ το ίδιο ακριβώς νοιώθω κι εγώ ......