Ada δεν ξέρω αν το έχεις συνειδητοποιήσει αλλά σήμερα είναι η τελευταία μέρα σου ως παχιά, ότι πάχυνες πάχυνες! Από αύριο αρχίζει η κατηφόρα.
Printable View
Ada δεν ξέρω αν το έχεις συνειδητοποιήσει αλλά σήμερα είναι η τελευταία μέρα σου ως παχιά, ότι πάχυνες πάχυνες! Από αύριο αρχίζει η κατηφόρα.
Η φαγανού :lol: της παρέας μας που είναι; Να μας βάλει καμία από τις άπαιχτες φωτό της.
ʼντα κούλαρε κορίτσι μου! Από το άγχος σου θα γυαλίσεις όλο το σπίτι! :lol:Quote:
Originally posted by ada_gia_pada
εντωμεταξύ έχω κ άλλες δουλείες να κάνω κ το μόνο που θέλω είναι να κοιμηθώ!!!γιατί δεν κοιμήθηκα καλά τη νύχτα λόγω άγχους!!!
Προσπάθησε να χαλαρώσεις βρε παιδί μου λίγο, δεν κάνει να κουράζεσαι τόσο πολύ προ χειρουργείου. Κάνε κάτι όμορφο με τον άντρα σου, π.χ. πήγαινε σε μια ωραία ταβερνούλα να φάτε ένα ωραίο προ σλιβ γεύμα μιας και θα κάνεις και καιρό να το ξαναχαρείς. Πάρε και ένα παγωτάκι δροσιστικό για το βραδάκι και θα είσαι κομπλέ! ʼσε την σκούπα και πιάσε τις βόλτες!!!!
Αν και νομίζω άκυρη η συμβουλή μου γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται να φας κανονικά σήμερα χιχιχιχιχι
Τεσπά κάνε καμιά βολτούλα να ηρεμίσεις και να ξεχαστείς!
good morning ladies!!!
Eli εγώ πήγα δύο φορές για το χειρουργείο, τη μία μέρα αναβλήθηκε, πήγα σπίτι και ξαναπήγα την επόμενη όπου και έγινε, και τις 2 φορές δεν μου είπαν ότι πρέπει να φάω ελαφρά ή κάτι συγκεκριμένο, το μόνο που μου είπαν είναι να μην φάω μετά τις 20.00 το βράδυ και να μην πιω νερό μετά τις 24.00 το βράδυ.
Καλώς το Λιλάκι με το όμορφο σκυλάκι! χιχιχι
how bo you bo????
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
χτες δεν πηγαινε αλλο χτυπησα 2 βαλεριανες επεσα ξερη και νιωθω αλλος ανθρωπος.αν δεν ειχα ψοφησει απο τη ζεστη θα ημουν ακομα καλυτερα.
γεια σας από τη φαγανού!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Η φαγανού :lol: της παρέας μας που είναι; Να μας βάλει καμία από τις άπαιχτες φωτό της.
Τσα!
Λοιπόν, έχω νέα, ήρθαν από το εξωτερικό που διαμένουν η μαμά και ο αδερφός του Μ. Τον θυμάστε το Μ.? Τον έρωτα των τρυφερών μου χρόνων που προέκυψε παθολογικός ψεύτης? Τους κάλεσα και για καφέ και μέχρι πριν λίγο ήταν εδώ, καλά η μάνα του με θέλει πολύ για νύφη της, νομίζω αν έμεναν Ελλάδα δεν θα είχα γλυτώσει από εκείνη, όλον και κάποιον από τους (πολλους) γιους της θα μου είχε πασάρει! Ο αδερφός του Μ, ο οποίος ΄-σημειωτέον- ήταν και εκείνος που μπήκε στο κόπο πριν μερικά χρόνια να μας ενημερωσει για το ποιον του μεγαλύτερου αδερφού του, είναι μια χαρά παιδί, όσες φορές έχουμε κάνει παρέα , περνούσα καλά, είναι καλός συζητητής, και μάλλον και το βράδυ θα πάμε βόλτα. Χρειάζομαι λίγο τεστοστερόνη στην ζωή μου έστω και στο συζητητό! Ουφ!
Καλημέρα Λιλάκιον! Μυρίζομαι κέφια;;;; :D
Σε πιστεύω Λίλα γιατί ο ύπνος μας κάνει καλό, ότι ψυχολογία και να έχουμε.
Μακ πολύ χαίρομαι που περνάς όμορφα, καλό βολτάρισμα το βράδυ.
ειμαι ξεκουραστη και δεν θελω να κοπανησω το κεφαλι μου στον τοιχο οποτε μπορουμε να το πουμε και καλη ψυχολογια.