ειναι αληθεια οτι η αντρικη παρεα ειναι πηγη ανανεωσης ακομα και αν δεν οδηγει αλλου
Printable View
ειναι αληθεια οτι η αντρικη παρεα ειναι πηγη ανανεωσης ακομα και αν δεν οδηγει αλλου
χαχαχαχα Eli να'σαι καλά γέλασα!!!!ότι έφαγα έφαγα......σήμερα πρέπει αν φάω ελαφριά.....αλλά ένα παγωτό θα το φάω.εχτές ήθελα να φάω του σκασμού αλλά δεν τα κατάφερα γιατί ένιωθα τύψεις!!!! !!!!!δεν έχω το αντράκι μου σπίτι δουλεύει γι'αυτό κ έχω χρόνο για τις δουλειές....αλλά μόλις με πήρε μια φίλη κ θα πάω για καφέ!!!!!επιτρέπεται μέχρι τις 6.....όποτε βουρ.....οι δουλειές ας περιμένουν μετά...δεν έχω πολλές άλλωστε.....
Τζίνα εγώ δεν είμαι τόσο φιλόζωη :((( δεν μπορώ τα ζωάκια στο σπίτι!!!!
στο νοσοκομείο λέτε αν έχει ίντερνετ??
Καλώς την φαγανού! :lol:
Καλά θα κάνεις Γιώτα μου, να πας την βόλτα σου με την συντροφιά σου, αλλά με προσοχή γιατί μας έχει κάψει ο ένας αδερφός μην καούμε και από τον άλλο ε; Θα μου πεις καήκαμε στο κουρκούτι θα φυσάμε και στο γιαούρτι; Καλού κακού όμως ποτέ δεν ξέρεις! ;)
Πάντως τώρα που μιλήσαμε για φαγανούδες, έχει περάσει μία βδομάδα που όλο το φαί έχω στο νου μου και δεν κρατιέμαι η ασυγκράτητη! Τι έχω πάθει δεν ξέρω αλλά πρέπει να συμμαζευτώ άμεσα γιατί νιώθω να πρίζομαι.... γκρρρρρρ
αντα οπως εχω ξαναπει αν και δεν φημιζομαι για την αντοχη μου στον πονο οταν βγηκα απο το χειρουργειο δεν ποναγα καθολου μονο ενα βαρος απο το αεριο ειχα αλλα και αυτο κρατησε πολι λιγη ωρα.την 3 μερα τους ζητησα να μου κοψουν εντελως τα παυσιπονα γιατι μου προκαλουσαν υπνηλια και με κοιτουσαν σαν εξωγηινη.ο νοσηλευτης που του το ειπα μου λεει συναδελφισσα μην ερθει μετα και γκρινιαζεις οτι πονας γιατι δεν θα σου δινω παυσιπονο μετα.
Θα έχω το νου μου Ελάκιον, μοιάζουν φοβερά εντωμεταξύ σαν αδέρφια, ίσως υπολείπεται ο μικρός σε γοητεία, αλλά καλός είναι! Μου αρέσει η παρέα του, άσε που μιλάμε στα αγγλικά, δλδ την αγαπημένη μου γλώσσα!
Αντα στο νοσοκομείο δεν έχει ίντερνετ αλλά δεν πειράζει γιατί δεν θα μείνεις πολλές μέρες μέσα.
Μακ είναι ωραία που μιλάτε στα αγγλικά γιατί έτσι θα κάνεις και εξάσκηση! :lol: :lol:
Η αλήθεια είναι ότι δεν μου χρειάζεται και πολλή εξάσκηση σε αυτή τη γλώσσα μια και τη μιλάω καθημερινά, σε άλλη γλώσσα χρειάζομαι εξάσκηση που έχουν αραχνιάσει οι γνώσεις μου, στη γλώσσα του σώματος γκούχου γκούχου!
:lol: :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Μακ είναι ωραία που μιλάτε στα αγγλικά γιατί έτσι θα κάνεις και εξάσκηση! :lol: :lol:
Μακόνι, ωραίο πράγμα η ανανέωση! Και μόνο η ιδέα ότι σε συνοδεύει ένας γοητευτικός άντρας αρκεί για να σου φτιάξει το κέφι!
Σου εύχομαι ολόψυχα να περάσεις όμορφα και, γιατί όχι, να προκύψει και κάτι παραπάνω!
Επίσης, για στείλε τον ψεύτη από δω! Θα τον χρειαστώ. Όλη μέρα καταστρώνουμε σχέδια με το παρεάκι, για το πώς θα ξεγλιστρήσουμε από ανεπιθύμητους, που μας έχουν γίνει τσιμπούρια. Κανονίσαμε να πάμε για καφεδάκι σε δροσιές, με κάτι φίλους και δε θέλουμε άλλους. Τέρμα και τελείωσε.
Εδώ ο κόσμος έχει και αυτή την παραξενιά. Είναι επίμονος σε σημείο αναξιοπρέπειας. Ξεχνούν την ύπαρξή σου όλο το χειμώνα και μόλις διαισθάνονται ότι περνάς καλά (αχ, αυτός ο μαγνήτης του καλοζωισμένου)! σε θυμούνται με μανία. Τους αποφεύγεις, λες ψέμματα, δε σηκώνεις το τηλέφωνο, εκεί αυτοί! Θέλεις να μιλήσεις, να πεις, γιατί ρε φίλε, σε ήξερα κι από χθες και θα μου επιβάλεις την παρουσία σου; Πού ήσουν τόσους μήνες, που με έτρωγε η μοναξιά και η κλεισούρα; Αλλά μερικά πράγματα δε λέγονται..
Χθες είπε το παρεάκι ψέμματα για μένα, ότι τάχα είχα φιλοξενούμενους και γι' αυτό δεν απανούσα στα απανωτά τηλέφωνα. Σήμερα θα πει ότι δε μπορεί, γιατί έχει αγώνα.
εχω μια διαφωνια με τη μανα μου.πειτε μου αν σας αρεσει αυτος ο τυπος.
Αχ, τι τραβάμε κι εμείς οι γυναίκες για λίγη τεστοστερόνη δίπλα μας! Μακ σου αφιερώνω την ατάκα στο λεπτό 3.22 του βίντεο που ακολουθεί. :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=QBLEDfKV0FM
Λίλα εμένα δεν μου αρέσει αυτός στη φωτό.
αμ για να ξαπλώσω παω και εγώ Τζινάκο, αλλά δεν το βλέπω επίσης!