Ε καλά δεν είπαμε ότι είναι και χάλια ο άνθρωπος Λιλάκι μου. Βρίσκω την μπίρι μπίρι ολίγον υπερβολική :P
Printable View
Ε καλά δεν είπαμε ότι είναι και χάλια ο άνθρωπος Λιλάκι μου. Βρίσκω την μπίρι μπίρι ολίγον υπερβολική :P
Βέβαια Λίλα για να τον φέρεις πρέπει να γυρίσεις πίσω πρώτα, γιατί αν εκεί είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα από εδώ ίσως δυσκολευτείς ν'αποφασίσεις να γυρίσεις πίσω.
Αβουλίνα καλή όρεξη :)
Όσο για τις ανεπιθύμητες παρέες, δύσκολη αποστολή! Στην επαρχία είναι και δύσκολο να το αποφύγεις καμιά φορά γιατί ο κόσμος είναι μικρός και οι παρεξηγήσεις γίνονται εύκολα. Δεν μπορώ να καταλάβω ούτε και εγώ πως μπορούν κάποιοι άνθρωποι να μπαστακώνονται με το έτσι θέλω, μου ταράζουν το σύστημα μου! Έχω μία φίλη από τα Βόρια η οποία όποτε είμαστε στο χωριό μου για διακοπές θέλει σώνει και καλα να έρχεται να μας βλέπει και με φέρνει σε δύσκολη θέση γιατί ενώ έχει άντρα και παιδί δεν έρχεται καν με την οικογένεια της, θέλει να έρχεται μόνη της, προφανώς για να αποδράσει. Είναι όμως κουραστική γιατί για μία ολόκληρη μέρα ακουμε τα παράπονα της για την ζωή της και για την σχέση της με το σόι της και με τον άντρα της. ʼντε να δούμε φέτος πως θα καταφέρουμε να αποφύγουμε την επίσκεψη... Μακ στείλε έναν ψεύτη και στα δικά μας μέρη χιχιχιχι.
δεν εχει αν εχεις στικακι και λαπτοπ οκ αλλιως μονο με τηλ 3g μπορεις να μπεις !Quote:
στο νοσοκομείο λέτε αν έχει ίντερνετ??
οσο για να πας με τα ποδια στο χειρουργειο δε λεει (και μαλιστα με στρινκ) συνηθως η ποδια που σου δινουν να βαλεις ειναι μικρη (δλδ δε φτανει να σε καλυψει και ειναι ολος ο cul εξω)
ειναι δε και οι περισοτερες διαφανες!οποτε θα ξαπλωσεις στο φορειο και θα σε πανε βολτιτσα!!!!
Πάω να συμμαζέψω λίγο και να ξυπνήσω και το τζόβενο που ακόμη κοιμάται!
Μα πόσο μάνα ακόμη θα νιώσω σήμερα;;;
Ντεγκαβλέ η κατάσταση κορίτσια! :lol::lol:
:lol::lol::lol:
Καφεδιάστικα κ γύρισα....για να συνεχίσω τις δουλειές....μα τι ζέστη κάνει έξω???καίει ο τόπος.....
Lila χαίρομαι που είσαι καλύτερα!!!!κ ελπίζω να μην πονάω κ εγώ όπως κ εσύ!!!!ο τύπος στη φώτο δεν είναι του στύλ μου αλλά καλός είναι....αν του έβγαζα κ λίγο το φρυδάκι
Eli εγώ μαμά νιώθω με τον άντρα μου κάθε μέρα...πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι ότι οι άντρες είναι σαν παιδάκια!!!!
:thumbup:
Καλλιόπη να'ξερες πόσο με χαροποίησες που η ποδιά είναι μικρή κ θα φαίνεται ο cul μου.....θα το πάθω το εγκεφαλικό εκείνη την ώρα το βλέπω εγώ!!!!πέρα από τα στριγκάκια θα έχω κ κανονικά βρακάκια....γιατί με αυτά που μου είπατε άλλαξα γνώμη!!! 18 που θα έρθεις αν για εξετάσεις θα έρθεις να με επισκεφτείς????
Τζίνα σε λίγο με την επιδερμίδα που φτιάχνεις δεν θα λέγεσαι Τζίνα αλλά baby Τζίνα :tumble::tumble::tumble:
καλησπερα τσουπρες!
τι κανετε ? εγω είμαι κουρασμενη αρκετα, μου εχει ερθει και περιοδος και είμαι κάπως. Πρεπει να παω και σε μια βαφτιση το απογευμα. ουφφ
Αντα προσπαθησε να ηρεμησεις, ολα θα πανε καλα. Αλλωστε εσυ θα κοιμασε και αυτοι θα κανουν την δουλεια ,μην αγχωνεσαι! ευχομαι να εχεις καλο αναισθησιολογο και να ξυπνησεις χαρουμενη και κεφατη οπως στην πλαστικη μου. εκεινη την νυχτα δεν θα την ξεχασω έκανα τους ωραιοτερους και ευτυχεστερους υπνους. Καλα αυτα που μου δίνανε ήταν τελεια, επρεπε να μου δωσουν και για το σπιτι γμτ.
Θα πονας λιγο για κανα 2 μερες ,περισσοτερο βαρος θα νιωθεις βασικα αλλα με τα παυσιπονα εισαι οκ. στο σπιτι και εγω που πηγα μετα απο 3 ημερες δεν χρειαζομουν ουτε ντεπον
Λιλουκο δεν μου αρεσει ο κυριος της φωτογραφιας, καλουλης ειναι αλλα οχι το στυλ μου. αγελαδισιο βλεμμα εχει και με χαλαει
τζινα ωραια η μπουγαδα σου , δεν ερχεσαι και απο εδω γιατι εχω λιγες δουλιτσες και εγω και βαριεμαιιιι σαν την Αβα πλην τα πανηγυρια .
Μακ μου ατσα!!! ευχομαι να περασεις ομορφα με το παλικαρι και να παρεις την δοση της τεστοστερονης που σου πρεπει , βρε λες να μην θες να πας διακοπες μετα και να κατσεις εδω?? πλακα θα εχει:roll::roll:
Καλε επεσα για υπνο στις 2 κ ξυπνησα 6 παρα 10!Τι ηταν τουτο?
Μακουλινι καλα να περασεις κ οτι ηθελε προκυψει!Τις ευχες μας τις εχεις παντως!
Λιλα συμφωνω με τη Μπιρι!Κατι επαθε το γουστο σου!Οι Ινδοι ποτε δε μου αρεσαν.Εχουν ενα στυλ δουλοπρεπες κ εκεινο το μοσχαρισιο βλεμμα που λεει κ η Κατερινα.σαν αντρες δε μου αρεσουν.Το εθιμο να καινε τη γυναικα του μαζι με το νεκρο αντρα της δε νομιζω να ισχυει ακομη.
Κατερινιω σε χασαμε αλλα σε σωνει που εισαι μωρομανα.
Ελι ξυπνα το μωρο σου να το ταισεις δωστου κ ενα ντεπον γιατι οσο να'ναι ενα πονοκεφαλο απο την χτεσινη κρεπαλη θα τον εχει.
Αντα μακάρι να έφτιαχνα επιδερμίδα αλλά δε! Μου χάλασε ξαφνικά η αφή στο laptop και δεν κουνιόταν ο κένσορας με τίποτα! Τσέκαρα μήπως είχε κλειδώσει κατά λάθος, ανοιγόκλεισα το laptop μήπως είχε μπλοκάρει και πάλι τίποτα. Πήγα λοιπόν μεσημεριάτικα μέσα στη λάβρα και πήρα το ποντίκι της αδερφής μου για να μπορέσω να λειτουργήσω το βλαμενοlaptop. Αύριο θα ψάξει η αδερφή μου να πάρει ένα φθηνό ποντίκι γιατί την άφησα και χωρίς υπολογιστή την έρμη! Δε μου το χρωστάει να δροσιστώ μέσα στον καύσωνα, όλο και κάτι γίνεται και πρέπει να τρώω τη ζέστη με το κουταλάκι! Δεν έχω και mouse pad και έχω βάλει μία ωραιότατη πετσετούλα της κουζίνας. Αυτό το laptop είναι σαν τα πανηγύρια της Αβας! Εχω συνδέσει επιπλέον πληκτρολόγιο, τώρα έχω και ποντίκι με πετσετούλα, μια χαρά!
γλαυκη δεν ειναι ινδος.ειναι κουβανοϊταλος.
http://www.youtube.com/watch?v=JFD9X1BUf_U κουβα.νός? :lol: :lol:Quote:
Originally posted by lila198621
γλαυκη δεν ειναι ινδος.ειναι κουβανοϊταλος.
:thumbup::thumbup::smilegrin::smilegrin:Quote:
καλλιοπιτσα!!!!!!!!