ελα λιλα μου
Printable View
ελα λιλα μου
χαθηκες και εσυ καλλιοπακι σαν και μενα.τρεχαματα???εγω ενιωσα χειροτερα οσες μερες δεν ημουν στην παρεα σας και επεστρεψα με βημα γοργο
οχι δεν εχω τρεχαματα μια καταθλιψαρα του κερ@τ@ εχω αλλα προσπαθω να τη παλεψω
μην λες σε εμενα για καταθλιψη που κυκλοφορουσα χρονια μαστουρωμενη απο τα αντικαταθλιπτικα.παντως οταν εκανα την εγχειρηση περασα μιαα φαση γυρω στον 3ο με 6ο μηνα που εκλαιγα και φωναζα σε ολους με το παραμικρο.
και εγω ολο καλιω αυτες τις μερες να φωναξω οχι δε μπορω αλλα απο κλαμα.....
και οχι τιποτα αλλο ηρθε και το παιδι μου και με βρηκε χαλια
εγω εβλεπα διαφημισεις η κανενα εργο με παιδια σκυλια και αλλα τετοια και πλανταζα στο κλαμα.επαιρνα αγκαλια το σκυλο και εκλαιγα
δεν εχω σκυλο πια.........
και μου λειπει αλλα δεν μπορω να φροντιζω και σκυλο τωρα
θα περασει που θα παει???ειναι και η ζεστη και σε ριχνει πιο πολυ.
απο οτι βλεπω μαλλον σεπτεβρη βλεπω να μου περναει!
απλα δε θελω να παω σε γιατρο εδω τα γλυτωσα τα φαρμακα τοσο καιρο ασ κανω λιγη υπομονη
εγω πηρα ενα ηπιο αντικαταθλιπτικο μετα απο συμβουλη του ψυχιατρου μου και λογο ιστορικου μου.
που θα παει ολα θα περασουν!
τζινιους που εισαι???ακομα ποντικοπαιδευσαι???
Τι μου κανετε;;
Εγω καλα απο εχτες βολταριζω!!
Γλαυκη εγω σπαμαρω; ΝΤΡΟΠΗ! Ποτε!
Τα γαντια αυτα τα ειχα παρει και εγω, βγαζουν κατι μεταξυ λιγου αφρου και γαλακτοματος και "μπανιαριζεσαι"!!!
Καλα ειναι για την ωρα εκεινη που δεν μπορεις να κανεις μπανιο! Εχετε μαζι σας και τουλαχιστον 2 κουτια μωρομαντηλα, θα σας χρειαστουν!
Αντα αυτιο η μεγαλη μερα!!! :D
Δεν προλαβαινω να σας διαβασω εχετε γραψει 6 σελιδες απο εχτες!
Θελω περιληψη και μαλλον απο την Τζινα που εχει μνημη ελεφαντα! Τζινα περιμενω!! :)
Τωρα θα βγω βολτιτσα, παμε για ψωνια.. Φιλακια σε ολες σας!
Απο την Πωλινα ειχαμε κανενα νεο; Πως παει η κουκλα της;
ναταλιτσα καλα ψωνια!!!!!
Λιλάκι ξάπλωσα για λίγο να συνέλθω από τη ζέστη και με πήρε αγκαλιά ο Μορφέας. χιχιχιχι