Και για μας η ζέστη είναι ανπαλεύαμπλ,αλλά δεν κλέβουμε τον γκόμενο της φίλης μας...Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Λιλάκι ξάπλωσα για λίγο να συνέλθω από τη ζέστη και με πήρε αγκαλιά ο Μορφέας. χιχιχιχι
Printable View
Και για μας η ζέστη είναι ανπαλεύαμπλ,αλλά δεν κλέβουμε τον γκόμενο της φίλης μας...Quote:
Λιλάκι ξάπλωσα για λίγο να συνέλθω από τη ζέστη και με πήρε αγκαλιά ο Μορφέας. χιχιχιχι
:lol: :lol: :lol: Ε, ναι λοιπόν, τ'ομολογώ, αμάρτησα για την ξεκούρασή μου, φτου μου, όχι το φτου της φτουτάτης, το άλλο! :lol:
Επίσης μου τη δίνει που εδώ και καιρό δεν έχουμε τσατοδωμάτιο...Το έχω επισημάνει από καιρό στον Νίντο,αλλά...
Τι ωραία θα ξεχαρμανιάζαμε κάτι τέτοια βράδυα...Εντωμεταξύ το Τηράκι έχει πάει σε μια συναυλία,που γίνεται για μένα κι έχω σκάσει,
που δεν είμαι Πάτρα!Πείραζε κι αυτοί να την έκαναν την επόμενη Κυριακή;Σαββόπουλος σε αφιέρωμα στον Χατζιδάκι με καταπληκτική ορχήστρα!
Και μου τηλεφωνεί να μου βάλει τραγούδια και δεν είναι η σύνδεση εφικτή λέει...Συνωμοσία εις βάρος μου!Αίσχος!Τέλος πάντων...
Τι να κάνουμε να περάσει ευχάριστα η βραδυά μας;Για πείτε καμιά ιδέα όσες ξεμείνατε σπίτι...Θέλω κάτι,αλλά δεν ξέρω τι!
:) Εντάξει...Τώρα ακούω...Ηθοποιός σημαίνει φως!Πωπω!Τέλειοοοοοοοο
Τζινάκι,μήπως να τα έφτιαχνες με κανέναν ηθοποιό,τώρα που το σκέφτομαι;
Να κάθεσαι να τον καμαρώνεις και να φωτίζει το δωμάτιο όλο!Του χώνεις και καμιά μπρίζα άμα είναι πουθενά...
Εγω προσωπικα θελω αυριο να ξυπνησω και να ειναι χειμωνας.γινεται???
Ναταλία δεν το ήξερα ότι έχει πρόβλημα το τσατοδωμάτιο. Επειδή κι εγώ γενικώς ποτέ δεν ξέρω τι θέλω δεν μπορώ να σε εξυπηρετήσω, ας προτείνει κάτι κάποιος άλλος. χιχιχι
Ωραία η ιδέα σου Ναταλία, εδώ λέμε να κρύψω καμία ραγάδα και καμία πτυχή επάνω μου και θα φέρω τον ηθοποιό να μου φωτίζει και το δωμάτιο για να μην ξέρω που να κρυφτώ μετά! :lol:
Ασφαλώς και γίνεται Λιλάκι μου!Δε ζητάς δα και κάτι το ανέφικτο!Να πάρεις όμως νωρίς το πρωινό σου,που θα περάσουμε στις 7:27'Quote:
Originally posted by lila198621
Εγω προσωπικα θελω αυριο να ξυπνησω και να ειναι χειμωνας.γινεται???
με τον ζάμπλουτο κούκλο σύζυγο μου και τα παιδιά μας να σε πάρουμε με το ιδιωτικό μας τζετ να πάμε για σκι στο σαλέ μας στις ʼλπεις,εντάξει;
Ασε που οι ηθοποιοί είναι συνήθως γκομενιάρηδες οπότε θα του έβαζα εκεί που προτείνεις όχι μόνο την πρίζα αλλά ολόκληρο το λαμπατέρ! :lol:
:lol: :lol:Quote:
Originally posted by NADINE
Ααα αυτη την ωρα μην περασετε να με παρετε με τον αραβα που λεει και η τζινα γιατι θα εχω ξενυχτησει με το τζορτζ κλουνεη που θα τα πινουμε μεχρι αργα στο σπιτι στη λιμνη κομο.αμα δεν θελει η τζινα να τη φωτιζει ο ηθοποιος εγω δεν θα πω οχι στο τζωρτζ.
κορίτσια, δεν πηγα βόλτα με το παιδί, δεν καθησε καλα το προγραμμα.. κριμα και ειχα όρεξη!
ʼντε να παω διακοπες να το ριξω στα μπανια..
Αχ, καλέ, πάρτε με και μένα μαζί σας στις Αλπεις, βέβαια επειδή δεν ξέρω να κάνω σκι όση ώρα θα τσουλάτε εσείς στις πλαγιές εγώ μπορώ να βρω κάποιον να κάνω ξεσκί! :lol:
Εγω το καλοκαιρι δεν εχω ορεξη για φλερτ.ουτε διαθεση να αναπνεω δεν εχω οχι να φλερταρω κιολας.αυτη τη στιγμη ειμαι και πολυ ερωτευσιμη.αβγαλτο φρυδι αξυριστο ποδι και εχω φαει και τζατζικι.κελεπουρι ειμαι η ατιμη.
και εγω προτιμώ τη δραστηριότητα της Τζίνας στις Αλπεις, ξεσκί, ξεσκί! Στις Αλπεις, αδελφές μου, στις Αλπεις!