:lol::lol::lol::lol::lol: Τρίζουν τα κόκκαλα του Τσέχωφ! :lol: :lol:
Printable View
Λίλα ειδικά το τζατζίκι τραβάει τους γκόμενους σα μαγνήτης! :lol:
αστα Λιλάκο, και εγώ τελευταία, ενώ γενικά έχω ορεξούλες, περνάω τη φάση "δεν είμαι ερωτεύσιμη", κυρίως εξαιτίας της ξεγκαβλέ(που λεει και η ελι) κουρούπας μου που της λειπουν περιπου ένα εκατομμύριο τρίχες για να λεγεται θηλυκο κεφάλι..Quote:
Originally posted by lila198621
αυτη τη στιγμη ειμαι και πολυ ερωτευσιμη.αβγαλτο φρυδι αξυριστο ποδι και εχω φαει και τζατζικι.κελεπουρι ειμαι η ατιμη.
μπαα. περισσότερο θα τρίζουν με τις κατα καιρούς ερμηνείες των εργων του επί ελληνικής σκηνής!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Ουτε ο παπαρακος δεν με πλησιαζει.το εχω κανει και τουρμπο δεν πλησιαζει ουτε κουνουπι.
Μου εχει ξεμεινει αυτη η φαση απο τις χοντρες εποχες μου.δεν μπορω να εξοικιωθω ακομα με το γεγονος οτι δεν ειμαι 70 κιλα παραπανω.μερικες φορες νομιζω οτι θα κοιταξω στον καθρεφτη και θα ειμαι 157 κιλα.
Μακ δοκίμασες το ζελέ που λέγαμε να δεις πως είναι; Και η σοκολατίτσα που έχει πάρα πολλά μαλλιά πάλι μόνη της είναι, δε νομίζω ότι είναι αυτό το πρόβλημα, απλά συνήθως όταν μας ενοχλεί κάτι νομίζουμε ότι φταίει κιόλας για διάφορα που δεν έχουμε.
Γλαύκη σου,Λιλάκι μου(μετάφραση για Τζίνα: φτου σου,Λιλάκι μου)!
Σε ένα χρόνο έχασες τα διπλάσια κιλά από όσα έχασα εγώ σε δύο χρόνια ίδιας επέμβασης!
Λογικό είναι να χρειάζεται χρόνο ο εγκέφαλος να συνειδητοποιήσει το νέο του περίβλημα.
Ειχα τρομερη τσαντιλα γιατι φετος στο φεστιβαλ αρχαιας ολυμπιας δεν θα ερχοταν καμια παρασταση της προκοπης.χτες εμαθα οτι ακυρωσε ο χατζηγιαννης και θα ερθει ο στοκας και η αρβανιτακη και εχω χ?στει απο τη χαρα μου.
την Τρίτη θα προδώσω την παιδική μου φίλη που είναι κομμώτρια και θα πάω σε άλλη που έχω ακούσει καλά λόγια για το κούρεμα της σε κοντά μαλλιά... Ελπίζω να βγω καλύτερη και όχι χειρότερη.. Και Τζινάκο , έχεις δίκιο, απόλυτο δίκιο και ξέρω ότι έτσι είναι..
Τελειωσα τις δουλειες κ σας ηρθα κ εγω!Ναταλια την επομενη Κυριακη επρεπε να ειναι η συναυλια που θα ειμαι κ εγω εκει!Δεν μας σεβονται καθολου!
Εχω κ καινουριο κινητακι ευγενικη προσφορα της βονταφον στον νικητη του τουρνουα μπιτσ βολευ.Κ ποιος αλλος απο τον γιο μου θα ηταν?Η φωτο ειναι για λιγο!δεν ειναι για χορταση να μου το ματιασεται το παιδι μου!
Αφιερωμένο σε όλες μας , είτε εχουμε τέτοια διάθεση είτε όχι!
http://youtu.be/Yu6U97vmxPk
Η αληθεια ειναι δεν περιμενα να τα χασω και νιωθω και μια εκπληξη εκτος των αλλων.λεω ειμαστε σιγουροι οτι δεν εχω παραισθησεις????
Σ'ευχαριστώ Ναταλία για τη μετάφραση γιατί όλο το βράδυ θα προσπαθούσα να καταλάβω τι εννοείς! χιχι
Αχάμ!Δεν κερνούν φέτος σιήμερα ταξίδια στα πέριξ της Καλαμάτας γιατί με φοβήθηκε τι μάτι τους πως θα τα καρπωθώ!
Δεν πείράζει...Και το κινητό καλό είναι!Δεν ξέρουν πως πολλές κλήσεις του δικές μου θα είναι κι έτσι την πάτησαν!
ʼσε,Φτου μου,αν ήταν την επόμενη Κυριακή θα μας καθόταν τέλεια...Δεν πειράζει...Στις 5 Αυγούστου έχω Πρωτοψάλτη-Ρεμπούτσικα.