Τωρα που γραφω απο το κινητο μου βαζετε φωτο και τραγουδακια που δεν μπορω να τα δω σαν ανθρωπος.και επισης τι μας τον βαζεις πλατη???μια απο μπροστα δεν υπηρχε???
Printable View
Τωρα που γραφω απο το κινητο μου βαζετε φωτο και τραγουδακια που δεν μπορω να τα δω σαν ανθρωπος.και επισης τι μας τον βαζεις πλατη???μια απο μπροστα δεν υπηρχε???
8 και σήμερα να τον χαίρεσαι τον γιόκα σου, είναι και πηδηχτούλης βλέπω! :lol: Μακ πολύ ωραία η αφιέρωσή σου.
Να το χαίρεσαι το καμάρι σου,Φτουτάτη μου,που το χαίρεσαι φυσικά!
Τώρα που κοιτούσα τη φωτό και παρατηρούσα το δυσανάλογο του μεγέθους της σκιάς
λόγω κλίσης του ήλιου,θυμήθηκα στο Ναύπλιο που πήγαινα να βγάλω τη σκιά του Τηρακίου
(αγαπημένο μου θέμα οι σκιές) και το μάλωνα που ήταν ανέκφραστη!Τι έχει ακούσει το δόλιο από λόγου μου...
Ανέκφραστη σκιά!!!! Εζησα για να το δω κι αυτό! :lol:
Μακουλινι μου τα μαλλια σου ηταν πολυ ωραια την τελευταια φορα που τα εκοψες.Για δοκιμασε κ αλλο στυλ κ κομμωτρια να δεις.Οσο για το τραγουδι ολες τον ιδιο καημο εχουμε μου φαινεται.
Εγω πρεπει να ειμαι η μονη που δεν μπορω να συνηδειτοποιησω οτι ειμαι 130 κιλα μου φαινεται.Λιλα σου αρεσει περοσσοτερο ο Χατζηγιαννης απο την αρβανιτακη κ το Στοκα?
Καλε ποτε το ειπα αυτο????ειπα οτι χαρηκα που ακυρωσε και θα ερθει ο στοκας με την αρβανιτακη.δεν ειπα αυτο???επαθα σοκολατιτσα???
Λιλάκι τον έχουμε δει αρκετές φορές τον γιο της Φτουτάτης, δεν τον έχεις δει εσύ; Είναι κούκλος, σα να είναι μοντέλο ένα πράμα, Γλαύκη Γλαύκη να μην τον ματιάσω! :lol: :lol:
Εμ...τώρα μας το αφιερώνεις,κοπελιά;Quote:
Originally posted by Mak
Αφιερωμένο σε όλες μας , είτε εχουμε τέτοια διάθεση είτε όχι!
http://youtu.be/Yu6U97vmxPk
Αν είχαμε νωρίτερα του πόθου το αγρίμι,που δεν τρώει,δεν πίνει,
δε θα είχαμε φτάσει στα χειρουργικά τραπέζια βαριατρικής...Αργείς!Αργείς !
Καλα παντα οταν βαζεται φωτο πεφτω ξερη για υπνο???οχι δεν τον εχω δει.
:lol: :lol: Λίλα εσύ σωστά τα είπες, άλλη έπαθε σοκολατίτσα! :lol:Quote:
Originally posted by lila198621
Καλε ποτε το ειπα αυτο????ειπα οτι χαρηκα που ακυρωσε και θα ερθει ο στοκας με την αρβανιτακη.δεν ειπα αυτο???επαθα σοκολατιτσα???
Πώς τα πιάνεις!Πώς τα πιάνεις!Γλαύκη σου κι εσένα,αστέρι μου!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Γλαύκη Γλαύκη να μην τον ματιάσω! :lol: :lol:
Σορρυ Λιλα ετσι καταλαβα!Νομισα οτι το ελεγες ειρωνικα.
Ναταλια εγω που θα ειμαι 5 Αυγουστου?Για κοιταξε αν παιζει τιποτα την Κυριακη στην Πατρα.Το τελευταιο βραδυ μου....
Λιλακο φωτο των παιδιων μου.Κοιτα γιατι ειναι εδω κ θα την σβησω γρηγορα.
Λίλα μπορείς να δεις τη φωτό από το κινητό σου;
Γλαυκη γλαυκη στα παιδακι σου γλαυκη μου!!!!
κουκλιάααααααα! Νομίζω είστε η επιτομή του ομορφόσογου Γλαύκη!