me to kalo -10 brazilianaki!
εκει που ενιωθα σκασμενη μετα τοσο φαγητο (απτη στεναχωρια),
ξαφνου ενιωσα αναλαφρη,
ζυγιστηκα μετα το ενδιαμεσο γευμα κ ειμαι 86,4 κιλα!
επιτελους εφυγε αυτο το 7
αναπτερωθηκε το ηθικο κ προχωρω για 5!
Printable View
me to kalo -10 brazilianaki!
εκει που ενιωθα σκασμενη μετα τοσο φαγητο (απτη στεναχωρια),
ξαφνου ενιωσα αναλαφρη,
ζυγιστηκα μετα το ενδιαμεσο γευμα κ ειμαι 86,4 κιλα!
επιτελους εφυγε αυτο το 7
αναπτερωθηκε το ηθικο κ προχωρω για 5!
πηνελοπακι μπραβο κοπελαρα μου...συγχαρητηρια!!ελπιζω να σου αρεσει ο καινουριος σου εαυτος και το ηθικο σου να εχει φτασει στα υψη...μπαντ μου κακο μου κοριτσακι..μαλον κακο σου εκανε η καινουρια παλιοζυγαρια που ειχες..καλα εκανες και την πεταξες!!ναι ξανα στον αγωνα οπως τα ειπες..
Σ'ευχαριστω Σανελακι. Ναι ειμαι πολυ καλα! Σημερα το πρωι μπηκα σε ενα παντελονι xxs και χαρηκα...
Kαλημερα! Χτες εφαγα καλαμακια με πιτες για μεσημεριανο και καπακι παγωτο και φυσικα σημερα η ζυγαρια εκτιναχθηκε...
+700 σημερα
55.7
Καλημερα.Ειμαι και επισημως κολλημενη, πααααλι στα ιδια σημερα.
Παρ' όλο που έκοψα το καθημερινό ζύγισμα και άρχισα το εβδομαδιαίο [όλα μια ιδέα είναι τελικά], έρχομαι εδώ για να σας παρακολουθώ σαν κακιά πεθερά χαχαχαχαχα!!!
Eleni, εγώ ευχαριστώ για την παρέα :) Είμαστε στα ίδια περίπου όπως βλέπω από το τικεράκι, αλλά μόνο ως προς κιλά αν κρίνω από το BMI σου! Αν καταφέρω να χτυπήσω κι εγώ τέτοια νούμερα ΒΜΙ, να μου τρυπήσεις τη μύτη. Είναι αυτό που λένε "δεν είμαι χοντρή, είμαι κοντή" χεχεχχχχχχ
Penelope, πάψε να συνδυάζεις τη μεσημεριανή κατανάλωση σουβλακίων με αύξηση βάρους γιατί αγχώνομαι! :D Εγώ τα σκίζω πάντα βράδυ που σίγουρα είναι χειρότερο, γι' αυτό. Το 55αράκι το έχεις κατοχυρωμενο τώρα, πάει και τελείωσε.
Εν τω μεταξύ, τι άλλο πήρε το μάτι μου; Η brazil όχι μόνο ξεκόλλησε, αλλά ετοιμάζεται να χτυπήσει και στόχο! Πάλι θα ανοίγουμε σαμπάνιες [ευκαιρία ψάχνω :D )
καλημερα σε ολα τα κοριτσακια μου!Σημερα λοιπον με εδειξε 57.9!κ εχω αρχισει κ φοβαμαι οτι θα χαλασω οτι εφτιαξα τοσο καιρο.ουφ.χαλια.κ δεν ειναι οτι τρωω πολυ απλα ειναι αργα το βραδινο κ τρωω αργα.ελεος δλδ
Καταλαβαινω τη φοβια σου granita μου.Κι εγω οσο βλεπω να εχω κολλησει στα 69,5 τοσες μερες, τοσο πιο πολυ απομακρυνεται η ιδεα μου να κανω μια μερα ελευθερη.
ξερεις τι με ξενερωνει περισσοτερο?οτι δεν τρωω κατι απ τα απαγορευμενα,δλδ τηγανιτες πατατες η παγωτο πχ.τρωω ζελε κυριως απο γλυκα κ απλα λιγο φαγητο.απλα τρωω αργα (οχι απο επιλογη μου).κ δεν ειναι κριμα ουτε να κανω ατασθαλιες αλλα να παχαινω?ουφ.
MA τι χαλια ειναι αυτα ρε γαμωτο? φαση περναμε ομαδικως? και λενε οτι το καλοκαιρι χανεις ευκολα..τριχες. εχ8ες πηγα σινεμα και τσιμπησα λιγα ποπ κορν και σημερα ειμαι +600..ελεος δηλαδη..βαρεεεεεεθηκα!!!!!!
Έχει αλάτι βρε το ποπ κορν και σου έκανε ψιλοκατακράτηση, μη μασάς!
ναι τον τελευταιο που μηνα κανω διαιτα εχω παρει 2,5 κιλα...και ολο λεω οτι ειναι κατακρατηση και ολο αυξανετααι το βαρος..δεν το αντεχω αυτο..και ειναι και θεμα υγειας που πρεπει να χασω τα κιλα.. και αυτο με αγχωνει πιο πολυ ακομα...
-400 σήμερα μετα τα +200 τα χθεσινα ;)
ποπο καραμελα τα πας πολυ καλα...κιολας πανω απο 20 κιλα..μπραβο!!!
σε ευχαριστω κοριτσαρα μου ναι οντως κι εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη με τον εαυτο μου ηδη εχω φτασει τον στοχο που εχω για τις 6/8 :D