καλημέρα τριαδόκοσμε!!!!
Printable View
καλημέρα τριαδόκοσμε!!!!
Καλημέρα!
Καλή βδομάδα σε όλες τις κούκλες!
Ελπίζω να είστε όλες εκεί και να δίνετε τη μάχη σας καθημερινά...
Σας φιλώ, να προσέχετε!
Καλημέρα κορίτσια!!! Καλή τριαδοεβδομάδα!
Ρία μου, πολύ ωραίο η φωτό που μας έβαλες!!
Ο σημερινός μου προγραμματισμός:
Πρωί: 1 μπάρα δημητριακών + λίγο έμενταλ + 1/2 μπανάνα
Ενδιάμεσα: 1 φρυγ. σικ. + 1 φ. milner + 1/2 μπανάνα
Μεσημέρι: 1 κολοκυθάκι γεμιστό με κιμά + λίγη φέτα + μαρούλι + 1 φ. ψωμί
Σνακ: 1 digestive + 2 καρύδια + λίγες σταφίδες
Βράδυ: μανιτάρια - πιπεριά - κολοκύθι - κρεμμύδι ψητά + 1 πατάτα ψητή με γιαούρτι - μαϊντανό + λίγο τυράκι τριμμένο.
:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by ria
Aλεξάνδρα, νιωθω πολυ περηφανηηηη!!! απεφυγα υπερφαγικοοοοοο...
μετα τον χυμό μου καρφώθηκε να φαω και το βραδινο στο καπακι... αλλαααααα σηκωθηκα... κ εκανα δουλειεςςςςςς κ το ξεπερασα ;)
Μπράβο σου Ρία μου! Έτσι πρέπει να αντιδράμε όταν μας μπαίνει ο διάολος!! ;)
Αλλά μήπως είναι καλό στο απογευματινό σου να κάνεις τουλάχιστον μία δυάδα; Μόνο με χυμό, ίσως γι' αυτό σε έπιασε η πείνα.
zouzouka καλή εβδομάδα κ σε εσενα!!!
αλεξάνδρα μου, εχεις δικιο το σκεφτηκα κι εγω... κανονικα πρεπει να βάζω γιαουρτι στον χυμό... αλλα ολο το παραβλεπω... για πιο... λάιτ :puzzled:
ενω ξερω οτι δεν πρεπει κ που με οδηγει... εγω κάνω υπερφαγικες σκεψεις που σαμποταρουν τη προσπαθεια , οπως γινεται πάντα.
Σήμερα θα το φτιαξω με λιγο γιαουρτι :kiss:
σε ευχαριστω που το επισημανες:blush:
Αλεξάνδρα τι ωραιο βραδινοοοο μιαμ μιαμ.... στα ψητα λαχανικα παει υπεροχα το βαλσαμικο με μελι και σισαμι... μιαμμμμ :thumbup:
σήμερα
7.30----->τοστ με 2πλο τυρι κ αγγουρι
11.00--->μιση μπαρα δημητριακων+2 ξερα βερικοκα
14.00---->μισο μήλο+λιγα καρυδια
17.00---->2 μικρα μπιφτεκια+αγγουροντοματα+2 κριθινα παξιμαδακια
20.00---->χυμος στο μπλεντερ
23.00---->μισό γιαουρτι+δημητριακα+κερασι α
Ριάκι μου ωραία ιδέα το σουσάμι!! Κι τυχαίνει να έχω κιόλας!! Θενκς φιλενάδα!!
Υ.Γ. στο απογευματινό πάλι δεν έβαλες το γιαούρτι κακό κορίτσι; Ή έστω ένα καρύδι; :P
Καλησπέρα και καλή μας εβδομάδα!
Αποφάσισα σήμερα να βγω λίγο από την μιζέρια μου και να λάβω δραστικά μέτρα αντιμελαγχολικά :D
Ξύπνησα το πρωί και πήγα κατευθείαν στο γυμναστήριο για να ξεπιαστώ μιας και είχαν αρχίσει να πονάνε τα κοκαλάκια μου. Κατόπιν έκανα τις δουλειές μου και ότι είχα κατά νου και μετά ραντεβού με τον διατροφολόγο που είχα να πατήσω 5 βδομάδες :crazy:. Είχαμε ομολογώ ένα πολύ καλό ραντεβού, όπου του άνοιξα την καρδιά μου και του είπα όλα όσα με απασχολούσαν και με προβλημάτιζαν τον τελευταίο καιρό με τη ζωή μου αλλά και με την συνεργασία μας και ότι γενικώς έχω κουραστεί και γι αυτό δεν σημείωσα και καθόλου το ημερολόγιο μου. Μου έδωσε δύναμη και κουράγιο με αυτά που μου είπε και αποφασίσαμε να κάνουμε λίγο πιο συχνά τα ραντεβού μας για λίγο καιρό για να ορθοποδήσω γενικώς. Το καλύτερο στην όλη ιστορία είναι ότι αν και έκανα αρκετά συναισθηματικά υπερφαγικά μέσα σε αυτές τις βδομάδες και γενικώς υπήρξαν αρκετές μέρες που έτρωγα άστατα και ότι ναι ναι, η μεζούρα έδειξε ότι δεν έχω βάλει πόντους και η ζυγαριά έδειξε απλά ένα κιλό παραπάνω που προφανώς είναι κατακράτηση! Μου ήρθε να πηδήξω από την χαρά μου μιας και δεν περίμενα με τίποτα να έχω αυτό το αποτέλεσμα. Τελικά αντιλαμβάνομαι ότι εκτός του ότι έχω στρώσει τον μεταβολισμό μου, έχω αλλάξει τις διατροφικές μου συνήθειες τόσο πολύ που ακόμη και όταν τρώω παραπάνω το σώμα μου δεν έχει την τάση να αποθηκεύει λίπος, γιατί πλέον δεν το υποβάλλω σε στρες αφαγίας!!!:wow:
Εσείς κορίτσια μου βλέπω τα πάτε υπέροχα και χαίρομαι πολύ :D. Ρία μου δοκίμασε στον χυμό στο μπλέντερ να προσθέσεις και μία κουταλιά της σούπας βρώμη. Έτσι θα έχεις και λίγο υδατάνθρακα στο σνακ σου και θα σε κρατάει καλύτερα μέχρι το βραδινό σου.
Ζουζουκάκι μου πόσο χαίρομαι που πέρασες να μας δεις! Φιλιά πολλά! Μας έλειψες αλλά ξέρω ότι είσαι καλά οπότε δεν ανησυχώ ;)
Kορίτσια τι μου κάνετε?
Σας έχασα, τρέχω αυτές τις μέρες γιατί το Σάββατο γίνομαι νονά.
Έχω την αίσθηση ότι οι μέρες δεν μου φτάνουν, να δω πότε θα τα προλάβω όλα.
Μάλλια, νύχια, μοδίστρες + ετοιμασίες γιατί τα κάνουμε όλα μόνες μας με την κουμπάρα μου, δλδ ένας χαμός. :dork:
Με το ζόρι θυμάμαι ότι πρέπει να τρώω κάθε τρεις ώρες, αλλά ευτυχώς το κάνω.
Από εβδομάδα που θα ηρεμήσω θα τα λέμε πιο συχνά!
Quote:
Originally posted by Eli
Καλησπέρα και καλή μας εβδομάδα!
Αποφάσισα σήμερα να βγω λίγο από την μιζέρια μου και να λάβω δραστικά μέτρα αντιμελαγχολικά :D
Ξύπνησα το πρωί και πήγα κατευθείαν στο γυμναστήριο για να ξεπιαστώ μιας και είχαν αρχίσει να πονάνε τα κοκαλάκια μου. Κατόπιν έκανα τις δουλειές μου και ότι είχα κατά νου και μετά ραντεβού με τον διατροφολόγο που είχα να πατήσω 5 βδομάδες :crazy:. Είχαμε ομολογώ ένα πολύ καλό ραντεβού, όπου του άνοιξα την καρδιά μου και του είπα όλα όσα με απασχολούσαν και με προβλημάτιζαν τον τελευταίο καιρό με τη ζωή μου αλλά και με την συνεργασία μας και ότι γενικώς έχω κουραστεί και γι αυτό δεν σημείωσα και καθόλου το ημερολόγιο μου. Μου έδωσε δύναμη και κουράγιο με αυτά που μου είπε και αποφασίσαμε να κάνουμε λίγο πιο συχνά τα ραντεβού μας για λίγο καιρό για να ορθοποδήσω γενικώς. Το καλύτερο στην όλη ιστορία είναι ότι αν και έκανα αρκετά συναισθηματικά υπερφαγικά μέσα σε αυτές τις βδομάδες και γενικώς υπήρξαν αρκετές μέρες που έτρωγα άστατα και ότι ναι ναι, η μεζούρα έδειξε ότι δεν έχω βάλει πόντους και η ζυγαριά έδειξε απλά ένα κιλό παραπάνω που προφανώς είναι κατακράτηση! Μου ήρθε να πηδήξω από την χαρά μου μιας και δεν περίμενα με τίποτα να έχω αυτό το αποτέλεσμα. Τελικά αντιλαμβάνομαι ότι εκτός του ότι έχω στρώσει τον μεταβολισμό μου, έχω αλλάξει τις διατροφικές μου συνήθειες τόσο πολύ που ακόμη και όταν τρώω παραπάνω το σώμα μου δεν έχει την τάση να αποθηκεύει λίπος, γιατί πλέον δεν το υποβάλλω σε στρες αφαγίας!!!:wow:
:thumbup::thumbup::thumbup:
Ελάκι μου μπράβο σου, πολύ χάρηκα με τα νέα σου!
Φάνταζομαι πήρες ώθηση για να συνεχίσεις πιο δυναμικά την προσπάθεια σου.
Καλησπέρα καρβουνΈρη! :lol:
με το καλό να γίνεις νονά! Δύσκολη η τελευταία βδομάδα αλλά μην ανησυχείς θα τα προλάβεις όλα!
Πράγματι απέκτησα περισσότερο κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσω και ξέρω ότι είναι φυσιολογικό μέσα στην τόσο μεγάλη προσπάθεια που κάνω να κουράζομαι και να κάνω πίσω που και που. Γι αυτό και δεν φρίκαρα. Αυτό που με φρίκαρε ήταν ότι πηγαίνοντας πίσω την διατροφή μου και την ενασχόληση μου με την άσκηση πήγαν πίσω και άλλα πράγματα εξίσου σημαντικά λόγω του ότι έπεσε η διάθεση μου. Η διατροφή μας είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις καθημερινές μας επιδόσεις και αν δεν την κάνουμε σωστά πέφτουν οι επιδόσεις μας και η ψυχολογία μας σε όλους τους τομείς. Και αυτό είναι που με ενόχλησε περισσότερο από όλα!
Σας φιλώ θα τα πούμε αργότερα!
Καλό κουράγιο Έρη μου με τις ετοιμασίες :kiss:!
καλημέρα !!!!!!!!!!
Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Ριάκι, πάλι ωραία φωτό μας έβαλες!!
Έλι μου μπράβο σου που έπιασες τον ταύρο απ' τα κέρατα, που λένε!! Είναι απόλυτα φυσιολογικό να κουραζόμαστε και κάποια στιγμή να κατεβάζουμε ρολά. Κι όχι μόνο φυσιολογικό αλλά και υγιές. Είναι η στιγμή που κάνουμε απολογισμό και αξιολόγηση της πορείας μας και είτε συνεχίζουμε είτε βάζουμε νέους όρους και στόχους. Η πρώτη και βασικότερη κίνηση έγινε από εσένα, οπότε από δω και πέρα θα αρχίσεις να επανακάμπτεις!!
Έρι μου, με το καλό να γίνεις νονά!! Βρήκες ρούχα;
eri , με το καλό να γινεις νονά!!!
τι όμορφο να ετοιμαζεις τα πάντα χειροποιητα για την μεγάλη μερα του μωρού...
το εχω κανει κ στη βαπτιστηρα μου κ στον γιο μου ,να φτιαξω χειροποιητα γλυκα κ μπομπονιερες , κ σε καταλαβαινω απολυτα! Εχει πολυ τρεξιμο κ κουραση αλλα... γινονται ολα με τοση αγαπη που την ημερα εκεινη θα εντυπωσιασει το αποτελεσμα ολους!!!
Εli, πολυ χαιρομαι που εισαι κ νιωθεις καλυτερα... ειδες τελικα οταν ειμαστε χαλια , πεσμενες, οταν νιωθουμε πως δε θελουμε να παμε στον διαιτολογο γιατι δεν εχουμε ακολουθησει προγραμμα ή ισως εχουμε παρει κ μερικα γραμμαρια.... αναβαλουμε το ραντεβου... ενω αυτο απλα μας παει πισω... κ οταν τελικα παμε λεμε... ''τι χαζομαρα θα ερχομουν νωρίτερα, θα με ανεβαζε κ θα ειχα κερδισει χρονο... '' εμενα μου συμβαινει πολυ συχνα αυτο... Μεχρι που πολλες φορες εχω αλλαξει διαιτολογο απο αυτες τις σκεψεις . Λάθος το ξερω... αλλα εχει συμβει.
Αυτο που λες με τη διατροφη κ τις επιδοσεις μας στους διαφορους τομεις στη καθημερινότητα μας, πόσο αληθινό ειναι!!! Πραγματικά, οπως το λες είναι... η ψυχολογια μας ανεβαινει κ πεταμε σε ολα οταν τρεφόμαστε ισορροπημένα!
Αλεξάνδρα !!! χαιρομαι που σου αρεσε η ιδεα με το σουσαμάκι :) αμα δε το καβουρδισεις κ λιγο.... μιαμ μιαμ :duh:
εντιτ: Αλεξάνδρα δεν ειναι τελεια η φωτοοοοο? αχχχχ καλοκαιριιιιιι... πάντα το καλοκαιρι νιωθω παιδι.... :smirk: