Μια ξαφνική απώλεια σήμερα, ενός φίλου από ανακοπή. Παιδικός φίλος. Ένα κομμάτι σημαντικό της μνήμης μου. Τουλάχιστον δεν υπέφερε, μια μικρή παρηγοριά μπροστά στο χάσιμο ενός ανθρώπου που είχε ζωή μπροστά του.
Printable View
Μια ξαφνική απώλεια σήμερα, ενός φίλου από ανακοπή. Παιδικός φίλος. Ένα κομμάτι σημαντικό της μνήμης μου. Τουλάχιστον δεν υπέφερε, μια μικρή παρηγοριά μπροστά στο χάσιμο ενός ανθρώπου που είχε ζωή μπροστά του.
Η μεγαλύτερη θεραπεία, μάλλον η έμφυτη θεραπεία, υπό την οποία ο άνθρωπος δεν ξέρει τι πα να πει ψυχλογικό είναι η αναισθησία.
Μόνο η γυμναστική βοηθάει και η καλή διατροφή απ την άποψη αυτά που χρειάζεται ο οργανισμός και τίποτα λιγότερο ή περισσότερο.
Αν δεν τρέχει κάτι με έλλειψη βιταμινών με χαρτιά γιατρού κι η λήψη τους είναι μονόδρομος, αμα τις παίρνουμε είναι σαν να κοροιδεύουμε τον εαυτό μας. Όσες φορές πήρα δεν είδα καμιά ιδαίτερη διαφορά.
Η αναισθησία είναι το υπέρτατο φάρμακο. Τρισευτυχής αυτός που την έχει ο οργανισμός του. Ο άνθρωπος μπορεί να κάνει τα πάντα άμα είναι αναίσθητος χωρίς αναβολές, φόβους ή συναισθήματα, και μιλάω για θετικά πράγματα.
Kοίτα για το βιογραφικό του δεν είναι ακριβός. Αν θέλεις έναν ενημερωμένο γιατρό θα τον πληρώσεις κάτι παραπάνω δεν θα μπορούσε να ζητήσει λιγότερο όταν άλλοι με πολύ λιγότερες περγαμηνές στο βιογραφικό τους και στην έρευνα παίρνουν περίπου τα ίδια άντε 20 ευρώ λιγότερα. Σε ευχαριστώ πολύ!
Πόσες φορές στη ζωή μου ή μάλλον όσες φορές στη ζωή έννιωθα πως είχα ανάγκη από ένα φίλο δίπλα μου, έναν άνθρωπο να με βοηθήσει, να μου συμπαρασταθεί, να με καθοδηγήσει, πάντα, μα πάντα ήμουν μόνος.
Έχω κάνει γκάφες, έχω μείνει στάσιμος, έψαχνα τρόπο να αλλάξω πορεία, άλλο το ότι υπήρχαν φορές που η μοναξιά με έκανε να νιώθω λες και βρισκόμουν μέσα στο χάος ή δεν έβρισκα αέρα να αναπνεύσεω, επειδή ήμουν μόνος.
Ίσως είναι η μοίρα μου.
Ουδέποτε είχα παρέες, αυτό το να είσαι ένας από τα πέντε άτομα που βγαίνουν όλοι έξω μαζί, περνάνε μαζί στιγμες ανέμελες, αλληλοβοηθιούνται στα δύσκολα. Οι φορές που ήμουν με παρέα ήταν σε αυτά τα οργανωμένα πάρτι που προσκαλούνται όλοι για τον τύπο.
Κοίτα, δεν χρειάζεται όλοι να είναι στην παρέα των "5 ατόμων που βγαίνουν όλοι μαζί". Εγώ, και πολλοί άλλοι επίσης, προτιμώ να βγαίνω με έναν φίλο τη φορά. Δεν σημαίνει ότι βγαίνω πάντα με τον ίδιο, κατά καιρούς βγαίνω και με κάποιον άλλον. Εσύ δεν έχεις ΚΑΝΕΝΑΝ να βγείτε ένα καφέ? Δεν είναι όλοι για μεγάλες παρέες, εγώ πολλές φορές δεν βρίσκω κανέναν φίλο διαθέσιμο να βγω και βγαίνω μόνος.
Πάντα βρίσκω ένα άτομο να βγω για καφέ, αλλα πάντα έναν από τους 3 - 4, διότι δεν σχετιζονται ίσως και να μην ταιριάζουν μεταξύ τους. Αυτό που δεν είχα ποτέ μου είναι η μεγάλη παρέα που είπα, η ενθουσιώδης παρέα που θα κάνει τους χαβαλέδες και θα αλληλοστηρίξει η παρέα τον ένα. Κι όσες φορές βρέθηκα προ δύσκολης περίστασης απλά είχα κάποιον, απ αυτούς, απλά για να τα πω κάπου να ξαλαφρώσω κι αν μου έλεγαν και μια κουβέντα χρήσιμη, αλλά όχι για να ναι δίπλα μου βοηθοί.
Να πω εδώ ότι οι συναδελφισσες μου είναι οι καλύτερες κ δουλέψαμε για να βγάλουμε θεραπεία βγάλαμε όλα καλά να κρατήσετε τα λεφτά εγώ δεν έχω τεχνολογία να ελέγξω αν είναι πλαστά κ πλαστά να είναι να τα πάτε στην τράπεζα να πάρετε κανονικά κ ζητήστε κι άλλα από το νοσοκομείο η δουλειά αυτή αξίζει εκατομμύρια ευρώ να ξέρετε θέλετε να τα πουλήσετε αυτά που σασ είπα θέλετε να τα πείτε στους γιατρούς κάντε ότι θέτε σασ λατρεύω να ξέρετε
Οι γιατροί έχουν ψύχωση οι μπάτσοι κλαίνε τα παιδιά δε λειτουργούν οι γονείς χάνουν λάδια άμα σωθεί αυτό το πράγμα σώθηκε κι άμα δε σωθεί αλληλούια το κράτος απέτυχε
Ότι έγινε από σόου αν έγινε τίποτα είναι για εσάς εγώ είμαι ήσυχος κ είμαι 45 έχω ηρεμήσει πλέον έκανα κι εγώ τον αντιδραστικό αλλά παπαρια έχω κενά πάντως ούτε εσείς είστε εντάξει ούτε εγώ άμα βρείτε κανέναν άνθρωπο πείτε μου να τον δω κι εγώ
Είχαμε βγάλει θεραπείες το 90 με τον στρατηγό μπορείτε να τα δείτε όλα εδώ μέσα τα έχω βάλει όλα μέχρι το 2012 μετά το 2015 ήρθε ο τσιπρας κ γαμηθηκε ο διάς μέχρι το 2022 μετά κατάλαβαν όλοι τι είναι δουλειά κι ηρεμήσαμε τώρα έχουμε 2024 κ κατάλαβα ότι πόλεμος δεν μπορεί να γίνει ότι μπορεί να γίνει είναι να βγάλουμε θεραπείες οι γιατροί ζήτησαν φάρμακα ο στρατός είπε θα τα φτιάξουμε κι έκαναν αυτό είναι δουλειά μην ανησυχείτε τα φάρμακα που παίρνω είναι ειδικά να μην ξεφεύγω χωθηκαν κι οι Ρώσοι κι οι Αμερικανοί σασ βγάλαμε θεραπεία κ ξαναλέω είναι τι θα κάνει το κράτος το 90 πρέπει να το σταμάτησαν οι πολιτικοί τώρα έμαθα να δουλεύω σοβαρά κ το πήγαμε τέρμα κανονικά δικαιούμαι σύνταξη αλλά οι γιατροί δεν το πιστεύουν
Αυτά από το μέτωπο
Σασ το είπα ότι είναι δουλειά έγινα καλά τα πάμε τα ξαναπάμε βγήκε η θεραπεία να τους δώσετε λεφτά μπράβο τους εγώ ξέρω τι σκατα κάνω εσεισ νομίζετε ότι τα κάνετε όλα καλά εγώ έχω αμφιβολίες αν πληρωθώ κι εγώ θα γίνω πλούσιος γι αυτό λέμε άλλο να δουλεύεις άλλο να πληρωνεσε σωστά ασ το αφήσουμε αυτό πονάει
Καλό βράδυ
Eπειδή κάπου μου είπανε πως οι απόψεις μου, είναι απόψεις boomer, λοιπόν αυτό είναι ένα κόσμημα της γενιάς μου (generation x) γραμμένο σε μουσική και στίχους από boomers. Καλημέρα μας και καλά χαμόγελα!
https://www.youtube.com/watch?v=Fh8Ic6MbtoU