Γιανγκ πολυ εξυπνη προσομειωμενη στον ρεαλισμο η απαντηση σου. Κλασσικη μουσικη και ξερο ψωμι. Βασικα μουσικη μουσικη μουσικη... μπας και ξεχασουμε λιγο τις μαυρες πινελιες.
Printable View
Γιανγκ πολυ εξυπνη προσομειωμενη στον ρεαλισμο η απαντηση σου. Κλασσικη μουσικη και ξερο ψωμι. Βασικα μουσικη μουσικη μουσικη... μπας και ξεχασουμε λιγο τις μαυρες πινελιες.
Είμαι χάλια και αυτή η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα που θα συναντήσω τον γιατρό με σκοτώνει...
Με έχει πιάσει μία κατάθλιψη και ακούω πραγματάκια που δεν είναι και τα καλύτερα... έχω κλειστεί στο δωμάτιο μου, έχω κλείσει τα παντζούρια, έχω σκοτάδι στο δωμάτιο και περιμένω να έρθει η νύχτα να κοιμηθώ....Έχω κουμπώσει και δύο ταβόρ αλλά πλέον δεν μου κάνουν τίποτα ούτε αυτά... Ούτε καν να μου προκαλέσουν ύπνο δεν μπορούν πια...ούτε καν να μου νεκρώσουν τον χρόνο...
Νιωθεις μια μορφη ανασφαλειας, θελεις απολυτη ησυχια και ηρεμια. Ναι. Θα κανει τον κυκλο του. Οι διακυμανσεις ειναι αρκετα εντονες τωρα τελευταια απο οτι εχω καταλαβει αλλά εχεις γνωσεις και ξερεις πως να ρυθμιζεις καπως αυτα τα πανω-κατω. Ειναι κατι που περναει.
Σε καθε περιπτωση οπως σου εχω ξανα πει, εαν υπαρχει εστω ενα ατομο που να νιωθεις καλα μαζι του δεν ειναι κακο να παρεις ενα τηλεφωνο, να ζητησεις, λιγο παρεα, να το μοιραστεις.
Εχεις μαθει να το αντιμετωπιζεις μονος αλλά ειναι καποιες φορες που δεν ειναι κακο να ζηταμε βοηθεια.
Θα περασει και αυτο... ευχομαι συντομα.
Εχεις καποιο τηλεφωνο σε περιπτωση εκτακτης αναγκης να απευθυνθεις ή ξερεις πως να το διαχειριστεις αυτο με τις φωνες?
Εισαι καλυτερα mind ???
Έλα μου κοιμήθηκα και τώρα ξύπνησα.... Εν τω μεταξύ στις τέσσερις και μισή σήμερα στη Κλίμακα είχε μία ταινία και ήθελα να πάω να την δω αλλά με πήρε ο ύπνος.... Τώρα σκέφτομαι να πάω το βράδυ στο hearingvoices που έχει ομάδα αυτογνωσίας, αν δεν βαριέμαι θα πάω γιατί έχει διάβασμα ένα βιβλίο του Φουκώ... Thanks for asking you 're so kind <3
Y.Γ Έχω πάει σε ομάδα αυτοβοήθειας του hearing voices και μου έχουν πει τα παιδιά τι να κάνω όταν το κεφάλι μου κατακλύζεται από φωνές και φρικάρω, μπορώ να το αντιμετωπίσω απλώς είναι κουραστικό γιατί τις ακούω για ώρες λες και θέλουν να με τιμωρήσουν...
Συζητώντας με τον εαυτό μου....
https://www.youtube.com/watch?v=o2jEN_Rpv3I
Αφού κοιμάμαι στις 3 και ξυπνάω στις 5 σκάσε μου ένα επεισοδιάκι να γουστάρω σε νιώθω έρχεσαι... άντε ξεκίνα να χαρούμε λίγο και εμείς....
Πεθαμενη...
Άσχημο ονειρο ειδα και ευχομαι να μην πλησιαζει την πραγματικοτητα ουτε κατα διαννοια...
Νευρα, ανησυχια και παλι νευρα... αυτα ειναι !
Τρομερά κουρασμένη αλλά δεν μπορώ να χαλαρώσω και να κοιμηθώ...μου φαίνεται θα πάρω από τώρα το βραδινό φάρμακο...ελπίζω να με βοηθήσει...Υπάρχει κανείς για παρέα μέχρι να με πιάσει;
Κυκνε εγώ βλέπω γουρλντ πάρτι στο λέω για να το δεις κι εσύ άμα θες καληνύχτα σε σένα και όλους
Μουδιασμένη κι αγχωμένη χωρίς να ξέρω το γιατί αφού σήμερα ήταν μια καλή μέρα...ίσως τώρα που γύρισα σπίτι μου να ηρεμήσω...
αρκετά χάλια αλλά έχω περάσει και χειρότερα και θα τα καταφερω δεν ειναι το τελος η καταστροφη η ευτυχια ειναι αυτο που περιμενουμε να ρθει ..!
καλό μήνα σε όλους, αισθάνομαι λίγο πιεσμένος, ίσως να φταίει και το γεγονός ότι έχω πολλά να κάνω αυτό το διάστημα, ίσως πάλι να φταίει το ότι δεν έχω πάρει άδεια... Ποιος ξέρει; θα δείξει
Aισθάνομαι παιδική χαρά σε σύγκριση με 3 χρόνια πριν,Εξαιρετικά σε σύγκριση με 2 χρόνια πριν,Πολύ καλά σε σύγκριση με 1 χρόνο πριν,αισθητά βελτιωμένος σε σύγκριση με 1 μήνα πριν....
Κατα τα άλλα αρκετά ανασφαλής ακόμα.Νομίζω όμως είναι θέμα προσπαθειών τώρα.Να αυξάνω σιγά σιγά το σπρώξιμο της πέτρας.Αν περιμένουμε το θαύμα...το πολύ να πέσει κανας μετεωρίτης στην γη.
Αισθάνομαι τρομερά απογοητευμένη...και λίγο θυμωμένη...χθες έκλαιγα με τις ώρες μέχρι που με πήρε ο ύπνος, κανείς δεν θέλει να με βοηθήσει να σώσω μια ζωούλα και μόνη μου δεν μπορώ να το κάνω...μακάρι να μπορούσα να κοιμάμαι συνέχεια για να μην νιώθω τόσο άσχημα αλλά δυστυχώς ξύπνησα... :(
Καλημέρα κύνκνε. Τί έγινε, ποιός κινδυνεύει; Μπορούμε να βοηθήσουμε;
Καλημέρα Κασσάνδρα, μην γελάσεις σε παρακαλώ...
Ένα γατάκι κινδυνεύει, το βρήκα στο χωριό το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε κι ως τώρα προσπαθούσα να πείσω τους γονείς μου να το φέρουμε Θεσσαλονίκη αλλά μέχρι χθες δεν τα είχα καταφέρει και γι' αυτό έκλαιγα, δεν θα τα καταφέρει να επιβιώσει μόνο του είναι μωρό ακόμα...τελικά έπεισα τη μαμά μου και μόλις πάει στο χωριό θα το φέρει, προς το παρόν το ταίζει ένας ξάδελφος μου...
Ίσως να μπορείτε να βοηθήσετε στο να του βρω ένα καλό σπιτάκι γιατί δεν με αφήνουν να το κρατήσω...
Κι εγώ είχα βρει πέρσι ένα γατάκι πολύ μωρό, με τον πλακούντα ακόμη αλλά τελικά δεν έζησε παρά μόνο 3 μέρες. Στεναχωρήθηκα τόσο πολύ που ακόμη το θυμάμαι. Αν είναι πολύ μωρό είναι δύσκολο να ζήσει γιατί δεν έχει αντισώματα από το γάλα της μητέρας του και προσβάλλεται εύκολα από μικρόβια. Θέλει αυτό το ειδικό γάλα σε σκόνη για γατάκια και αποστείρωση στα πάντα, ακόμη και όταν το πιάνουμε πρέπει με τα χέρια πλυμμένα, μη σου πω με γάντια και μάσκα χειρουργείου καλλίτερα!
Έχει ανοίξει τα ματάκια του;
Ναι, τα έχει ανοίξει τα ματάκια του κάτι υπέροχα γκριζογάλανα ματάκια...δεν είναι τόσο μωρό όσο το δικό σου, πρέπει να είναι περίπου ενός μηνός αλλά είναι μικροσκοπικό κι αδύναμο...στο χωριό δεν έχουμε τέτοιο γάλα, δεν έχουμε καν κτηνιατρείο, πρέπει να έρθει εδώ για να τα κάνω αυτά...ελπίζω οι γονείς μου να πάνε σύντομα να το φέρουν και μετά θα το φροντίσω όσο καλύτερα μπορώ...
Χαίρομαι που με καταλαβαίνεις... :) Φοβόμουν μήπως το θεωρήσετε ασήμαντο...λυπάμαι για το δικό σου γατάκι... :(
Ναι, θέλει ειδικό γάλα για γατάκια. Εγώ το βρήκα στο pet city και έχει μέσα μπιμπερό και θηλή. Αν δεν είναι πολύ μωρό έχει αρκετές πιθανότητες να ζήσει, ακόμη και με το γάλα αγελάδας.
Πώς δεν σε καταλαβαίνω, έχω ρίξει κλάμα εγώ για ζωάκια.... μαύρο δάκρυ!
Να φανταστείς οτι μου είχαν πάρει όταν ήμουν 5 χρονών ένα κοτοπουλάκι, νεοσσό, κίτρινο και αυτό μετά από μερικές μέρες ψόφησε, ίσως επειδή ήθελε μέρος με λάμπα για να ζεσταίνεται. Έκλαιγα για κανα χρόνο και βάλε και για χρόνια όποτε το θυμόμουν έκλαιγα. Ήταν το παιδικό μου τραύμα.
Ε, το πιστεύεις οτι το θυμάμαι ακόμα και στεναχωριέμαι;
Τώρα έχω δύο κουνελάκια, 3 και 4 χρονών.
Θα πω και τη μαμά μου τη Δευτέρα που θα πάει να κάνει "ψι ψι ψι" μπας κι εμφανιστεί...
Μορεί να το βρήκε η μητέρα του και να το πήρε. Κι αν είναι έτσι, είναι το καλύτερο.
Μακάρι, το ελπίζω...φοβάμαι μόνο να μην πέθανε, ελπίζω να μην το βρει κανείς πεθαμένο :( Αν θες πάνε στο "είναι κανείς εδώ;" να δεις τα αποτελέσματα της τόσης στεναχώριας, μην γράφω κι εδώ τα ίδια...ευτυχώς που η ψυχολόγος μου λέει ότι έκανα ότι καλύτερο μπορούσα αν και δυσκολεύω να το πιστέψω, νομίζω πως μου το λέει για να με παρηγορήσει...
σχετικα χαλια αλλα ελπιζω θα περασει, οπως περασαν και αλλα ποσα!
Νιώθω λίγη ένταση/άγχος και δεν ξέρω γιατί...αφού γύρισα σπίτι μου πια, περίεργο...
Πάντως έχω καλά νέα για το γατάκι που έγραψα εδώ την τελευταία φορά, το βρήκα και μεγάλωσε κι είναι καλά... :D
Φοβάμαι...ξύπνησα κι απόψε από εφιάλτη, πότε θα μπορέσω να κοιμηθώ ήρεμα επιτέλους;;; Έχει μέρες αυτή η δουλειά και δεν αντέχω άλλο! Και ποιον να βρεις να μιλήσεις τέτοια ώρα; Ούτε τηλέφωνο δεν μπορείς να πάρεις...δεν ξέρω τι να κάνω για να μπορέσω να κοιμηθώ ξανά και βασανίζομαι πολύ...
Ερώτηση προς όποιον παίρνει seroquel...σας πιάνει; Σας βοηθάει να κοιμηθείτε; Ρωτάω γιατί έχω γύρω στις τρεις μέρες να κοιμηθώ καλά, βλέπω εφιάλτες ξυπνάω μέσα στη νύχτα και δυσκολεύομαι να ξανακοιμηθώ...δεν ξέρω αν φταίει που άλλαξα περιβάλλον αυτές τις μέρες αλλά χθες γύρισα σπίτι μου όμως πάλι τα ίδια, έκανα χάλια ύπνο κι ακόμα τρέμω από την ένταση των εφιαλτών...φοβήθηκα...θα πάρω τον γιατρό αργότερα, τώρα είναι πολύ νωρίς αλλά ως τότε αν το δει κάποιος που ξέρει πείτε μου...
Βεβαια πιανει το σεροκουελ , και πολυ μαλιστα , αλλα δεν το παιρνεις ' ετσι ' για να κοιμηθεις , αντιψυχωτικο ειναι , βαρυ πραμα ..............εμενα , 25 mg με ριχνουν ξερο ..........ντιαρ Κυκνε ...........προτιμω τα ζαναξ ........
ζαναξ κ παλι ζαναξ! εγω το λεω "ο αγιος Ζαναξ μεγαλη η χαρη του.."
οχοχοχχο