Καληνύχτα Λιλάκι και καλή ξεκούραση.
Printable View
Καληνύχτα Λιλάκι και καλή ξεκούραση.
Καληνύχτα κι από μένα,κόρες!Τα λέμε αύριο από Θεσσαλονίκη!Όνειρα γλυκά κι απονήρευτα!Φιλάκιαααααα
Καληνύχτα x 72 Ναταλία και 27 φιλάκια, καλή ξεκούραση.
Καληνυχτα κ απο εμενα.Συγνωμη αν χανομαι αλλα εχω μπλεξει σε κατι μπλογκ κ φορουμ με λουλουδια κ ιδιαιτερα με ορχιδεες κ εχω χαζεψει!Φιλακια πολλα!
Καληνύχτα Γλαύκη και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
Η ΤΖΙΝΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΚΕΡΑΚΙΙΙΙ?? Αυτο και αν ειναι γεγονος!!
Ιρλανδικο σκυλι πηρες καλη μου? Θες κατι να μας πεις?? Και ειχα συνηθισει το αλλο.. Καλα ρε.. εχεις και μια γατα! ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΙΠΟΤΑ??? ΦΤΟΥΣΟΥ! Ακομα περιμενω την περιληψη και θα πεσεις κατω απο την βαση!
Λιλα μου ευχαριστω, δεν προλαβα να παρω τιποτ γιατι εκλειναν αλλα θα παω αυριοζ απο πρωι και σιγουρα θα προλλαβω!!
Να πω ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην Αντα μας, ολα θα πανε ΤΕΛΕΙΑ!! Και θελουμε ενημερωση απο facebook!!!!!! Αντε ρε αγαπη ηρθε επιτελους και η σειρα σου!!!
Επισης καλη αρχη στο κοριτσακι που νομιζω αυριο πιανει δουλεια αν δεν κανω λαθος!!!
Αυτα!
Παω να δω τωρα Criminal Minds και τον αγαπημενο μου Matthew Gray Gubler! aaaargggg!!! Ειναι ΓΛΥΚΑΣ!!
Καβλινυχτα σε ολες σας!! James Deen!!! χαχαχαχαχχα
Τρελοβαμπιράκι δεν βρήκα άλλα όμορφα σκυλιά για το τικεράκι μου, αυτή είναι η κοκερίνα μου χιχιχι. Εχω και γατούλη αλλά τα σκυλάκια υπερτερούν γιατί είναι δύο προς ένα! Το έχω και το προηγούμενο τικεράκι, αν σου λείψει πολύ θα το ξαναβάλω. Περίληψη δεν έχει, να κάτσεις να διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες γιατί εσύ θα πέσεις κάτω από τη βάση, εγώ είμαι διαβασμένη χιχιχι. Σας καληνυχτώ κι εγώ, καλό μας βράδυ. Φιλάκια.
Σαν δεν ντρεπεσαι! 7 σελιδες ποτε να τις διαβασω;
Θα μεινω λοιπον με την απορεια διοτι αντι του κατεβατου που μου εγραψες θα μπορουσες να μου πεις τα χαι λαιτς των σελιδων!
Και παλι.. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΤΖΙΝΑ!!
Καληνυχτα! :)
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Καλημέρα σας πέρα ως πέρα!
Φεύγω για αποτρίχωση μπικίνι!
:lol::lol::lol: Καλημέρα Μακ.
Καλημερα ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!
Τι κανετε;
Η Αντα ξερουμε τι ωρα μπαινει; Εμενα με εβαλαν στις 11:20-11:30 απο οτι θυμαμαι και ημουν 2η!! Λετε να την εχουν βαλει; 9:30 ειναι στην Ελλαδα...
Καλη τυχη στο κοριτσι μας να στειλουμε!!! Να πανε ολα τελεια!! Αντααααα!! Περιμενουμε νεα!! :)
Μακ πρωι πρωι για αποτριχωσεις εεε; Εγω λεω να τον παρω για λιγο ακομα.. Καληνυχτα σας και παλι!! Κατα τις 11 λεω να ξυπνησω!!
Καλημέρα Wow, η Αντα είπε ότι θα είναι το πρώτο χειρουργείο οπότε λογικά θα την έχουνε βάλει μέσα τώρα.
Kαλημερα!Τζινα πολυ ωραιο το τικερακι!Εμενα ποια θα μου βαλει?
Καλημέρα 7 και σήμερα και καλή εβδομάδα. Σκέφτομαι να το αλλάξω το σκυλάκι γιατί βλέπω το μαντήλι και το καπέλο και ζεσταίνομαι! χιχιχι Νομίζω ότι εγώ δεν μπορώ να βάλω σε άλλον τικεράκι, όταν έρθει η Ναταλία πες της να σου βάλει ένα τικεράκι, να το διαλέξετε παρέα.