-
Κορίτσια μεγειά τα ρουχαλάκια σας, να είστε καλά να τα φοράτε και να τα χαίρεστε. Πήρα κι εγώ μία μπλούζα σήμερα από τα ΖARA με 10 ευρώ αλλά δεν την πλήρωσα γιατί έχω μία δωροκάρτα που μου έκαναν δώρο οι φίλες μου και κάθε τόσο πάω στα ZARA και τσιμπάω κι από ένα μπλουζάκι χιχιχι. Ξέχασα να σας πω το απίστευτο, πήγε η αδερφή μου να πάρει σήμερα τα φάρμακά μου και δεν πλήρωσε 25 ευρώ συμμετοχή! Μου το έλεγε η Γλαύκη ότι δεν θα πληρώνω καθόλου συμμετοχή αλλά δεν το πίστευα γιατί τελευταία έχουν αυξήσει τη συμμετοχή στα ασφαλιστικά ταμεία. Σκέφτομαι μήπως είναι καμία οδηγία της Ευρωπαϊκής Ενωσης γιατί στην Ελλάδα χ@στηκαν και για τους διαβητικούς και για όλους! Αφού φοβόμουνα μην αρχίσω να πληρώνω συμμετοχή και στις ινσουλίνες που τώρα είναι δωρεάν. Περιμένω να δω τι θα γίνει και τον άλλο μήνα αλλά αφού δεν πλήρωσε σήμερα μάλλον το άλλαξαν και δεν θα πληρώνω τίποτα πια. Ευτυχώς γιατί έτσι θα καταφέρω να ξοφλήσω και το χρέος μου στο φαρμακείο που δημιουργήθηκε από την παλιοσυμμετοχή. Τρέλεια που λέει και η αραιοτριχού μας, τρέλεια! :lol:
-
-
-
με γεια τσουπρες τα ψωνια!!!!τζινακο δεν θα πληρωνουν συμμετοχη πλεον οι διαβητικοι για οτι φαρμακο αφορα το διαβητη το ακουσα στην tv
-
Καλησπέρα Λιλάκιον! Εύχομαι να πάνε όλο και καλύτερα τα κέφια!
Τζίνα μου τι ευχάριστα νέα! Πραγματικά ανέλπιστα καλά τα νέα σου, όχι τίποτα άλλο, αυτό το έξοδο είναι εφ όρου ζωής και δεν το γλύτωνες με τίποτα! Ουφ να και κάτι που θα σε ξαλαφρώσει κατιτίς. Εύχομαι να έχει διάρκεια το μέτρο και να μην αλλάξουν γνώμη μέσα σε λίγους μήνες!
-
ειμαι πολυ καλυτερα ελακιον.εχω αρχισει να μην ειμαι σκ@τα.
-
Τζινακο, πιο ωραίος ο σκυλάκος αυτός, πιο καλοκαιρινός, ωραία και η κοκερίνα αλλά μόνο που την έβλεπα έβγαζα τη μπέμπελη παιδί μου!
-
Λίλα έχω μεγάλη χαρά γιατί έχω έναν μετρητή ζαχάρου που είναι όλα μαζί σε ένα, είναι μικρός, μεταφέρεται εύκολα στην τσάντα και με βολεύει πολύ, μου τον έδωσαν δωρεάν στον Ευαγγελισμό. Οι ταινίες του όμως είναι πιο ακριβές από τις άλλες και δεν τις κάλυπταν εξ ολοκλήρου, στις άλλες πλήρωνα συμμετοχή 25 ευρώ και σε αυτές πλήρωνα 40 ευρώ. Γι'αυτό άρχισα να χρησιμοποιώ πάλι τους παλιούς μετρητές μου για να πληρώνω λιγότερο. Τώρα θα το ξέρω και θα γράφω πάλι τις ταινίες για τον μετρητή που με βολεύει. Γιούπιιιιιι!!
-
Μακουλίνι συμφωνώ και εγώ το προηγούμενο τικεράκι το έβλεπα και αν και συμπαθητικό κάτι δεν μου καθόταν. Αυτο το προτιμώ :D
-
Μακ κι εγώ το ίδιο έπαθα με την κοκερίνα, την έβλεπα και ζεσταινόμουνα! :lol:
-
-
Η μάνα μου κάνει χαρούλες που πλησιάζει ο καιρός να πάω στο εξοχικό. Μου είπε ότι κάθε τόσο που πάει για ψώνια μου παίρνει τσιγάρα και μικρά μπουκαλάκια με νερό κι έχει κάνει κάβα που λένε χιχι. Μου έλεγε σήμερα πήρα κι αυτό το κρέας, πήρα και το άλλο, θα μαγειρέψω το παράλλο, της είπα με τρόπο να μην με υπολογίζει ιδιαίτερα στο φαγητό αλλά το βιολί της. Τη βλέπω την γκρίνια να έρχεται. Της λέω μα καλά 42 χρόνια με φροντίζεις, δεν βαρέθηκες ακόμα;; Εδώ εγώ και με έχω βαρεθεί! Τι σου είναι η μάνα όμως.
-
Αχ τι σου είναι οι μανούλες, πάντα την έννοια μας θα έχουν και ας μας πρήζουν οι άμοιρες χιχιχιχι. Τζίνα μου μπορεί στην εξοχή και με την μανούλα σου παρέα και με τα μπανάκια στην θάλασσα να σου ανοίξει η όρεξη, ποτέ δεν ξέρεις ;).
-
Στην τράπεζα περιμένει εδώ και 10 μέρες η υπάλληλος να έρθουν οι συμβάσεις για τα αιτήματα που έκανα και εγκρίθηκαν αλλά δεν ξέρω τι ποσά θα θέλουνε κάθε μήνα. Ελπίζω να έρθουνε μέχρι την Παρασκευή γιατί δεν θα μπορώ να φύγω αφού πρέπει να υπογράψω, αν συμφωνήσω δηλαδή.
-
Μαναράκια σας αφήνω, παω διαιτολόγο να μπω στον ορθό δρόμο :lol:
Βάι βάι βάι τι θα δουν τα ματάκια μου....